- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Ayyy hadi inşallah sıfır olması beni korkutuyoCnm benimde eşimin Morfolojisi %1 çıktı. Gonul hanim hiç önemli değil dedi. Sayı iyiyse içlerinde muhakkak iyi sperm bulurlar
Cnm korkma sayı ne kadar?Ayyy hadi inşallah sıfır olması beni korkutuyo
Anladım canım inşallah bundan sonraki ilk denemen hemen tutar hiç üzülme o sıvı engelse halletmek lazimtüpler yapıştığında içeride sıvı birikiyor ve rahme sızıyor tatlım, bu sıvı da bebeği zehirleyip düşmesine sebep oluyor
ya da baştan tutunmasını engelliyor.
Canım ilaçların a devam et mutlaka bırakma sakın uzan hareket falan yapmaJeli sürmeli miyim? Cleaxena estrofeme bugün devam etmeli miyim?
Tamam canım çok tşklerCanım ilaçların a devam et mutlaka bırakma sakın uzan hareket falan yapma
İlaçlarına devamet muhakkak uzan dinlen pembe renkten korkma seni takip eden doktora gitmen daha iyi ama içim rahatetmez diyosan kadındoğumun aciline gidebilirsinKIzlar çok mutsuzum adet olacak gibi ağrım başlAdı 2-3 saat önce ve şuan lavaboda adet başlangıcı gibi pembe kanı peçetede gördüm.. düşüyor galiba.. ne yapmalıyım.. ilaçlara devam etmeli miyim.. buradaki dr ma ulaşamadım 2 gün öncede ona ultrasyon La muayene oldum herşey normal 20 gün sonra gel demişti kese görülüyor demişti.. şimdi ne yapmalıyım.. başka bi hastaneye mi gitsem.. yarını bekleyip kendi dr ma mı gitsem..
Hatta ulaşabiliyorsan memorialden birine Ulaş belki iğne vurdurmani isterlerJeli sürmeli miyim? Cleaxena estrofeme bugün devam etmeli miyim?
Çoğaldı kanama gitti bebişİlaçlarına devamet muhakkak uzan dinlen pembe renkten korkma seni takip eden doktora gitmen daha iyi ama içim rahatetmez diyosan kadındoğumun aciline gidebilirsin
Total sayı 115 milyon yazıyo eğer buysaCnm korkma sayı ne kadar?
Bebek gözüküyomuydu kesede hemen olumsuz düşünme gidebilceğin bi hastane varsa bi git baktır durumu neymişÇoğaldı kanama gitti bebiş
Canım bence acilen doktora git şimdi korkma keseyi gördüyseler bu problem aşılır ama gidip ne olduğunu öğrenmen lazımKIzlar çok mutsuzum adet olacak gibi ağrım başlAdı 2-3 saat önce ve şuan lavaboda adet başlangıcı gibi pembe kanı peçetede gördüm.. düşüyor galiba.. ne yapmalıyım.. ilaçlara devam etmeli miyim.. buradaki dr ma ulaşamadım 2 gün öncede ona ultrasyon La muayene oldum herşey normal 20 gün sonra gel demişti kese görülüyor demişti.. şimdi ne yapmalıyım.. başka bi hastaneye mi gitsem.. yarını bekleyip kendi dr ma mı gitsem..
Kadın doğum acılı olan en yakın hastaneye git. Muayene edip kese duruyor mu kontrol ederler ve progestan iğne yaptırırsın. Benim kanamam olduğunda sevinç hanımı aramıştım progestan iğne 2 tüp vurdur demişti.KIzlar çok mutsuzum adet olacak gibi ağrım başlAdı 2-3 saat önce ve şuan lavaboda adet başlangıcı gibi pembe kanı peçetede gördüm.. düşüyor galiba.. ne yapmalıyım.. ilaçlara devam etmeli miyim.. buradaki dr ma ulaşamadım 2 gün öncede ona ultrasyon La muayene oldum herşey normal 20 gün sonra gel demişti kese görülüyor demişti.. şimdi ne yapmalıyım.. başka bi hastaneye mi gitsem.. yarını bekleyip kendi dr ma mı gitsem..
Yoğunmuydu kanamanKadın doğum acılı olan en yakın hastaneye git. Muayene edip kese duruyor mu kontrol ederler ve progestan iğne yaptırırsın. Benim kanamam olduğunda sevinç hanımı aramıştım progestan iğne 2 tüp vurdur demişti.
Bebek gözükmüyordu henüz ve kanamam çok yoğun canım.Bebek gözüküyomuydu kesede hemen olumsuz düşünme gidebilceğin bi hastane varsa bi git baktır durumu neymiş
Canım mutlaka git bi acile lütfenBebek gözükmüyordu henüz ve kanamam çok yoğun canım.
Ewt cnm o sayı iyi maşallahTotal sayı 115 milyon yazıyo eğer buysa
Canm öncelikle sakin olmaya calis.ben bebegin kalp atisini duydugum gunun gecesi sakir sakir kanama yasadim bebegim gitti diye. ped dolup tasiyodu kanla ve pihtilar geliyodu kipkirmiziydi kanin rengi pembe bile degildi.doktoru aradigimda hemen en yakin hast.aciline gidip proluton depot vurdurmami soyledi arefe gunuydu hemde sabahi bayramdi eve geldim crione jelini cok iyi bi sekilde iceri skmami soyledi kanamam yinede durmadi fakulte hast.aciline yetstirdi esim orda baktilar bi agri kesici serum taktilar ayaklarimi yukari kaldirip beklettiler sonuc bebegim benimleydi.senin bebeginde seninle buna inan.bu saate ozel hast.pratisyen dr.lar olur onlarda bisey anlamaz ama fakultenin kadindogum servisleri 7/24 aciklar oraya gitmeni tavsiye ederim.Bebek gözükmüyordu henüz ve kanamam çok yoğun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?