Metro+metrobüs yapabilirsin. Moovit uygulaması var onu indir çok kolaylık oluyor istanbuldaIstanbulu bilen arkadaslar bana pendikten tam olarak memorial sisliye hangi vasitalarla ve nasil ulasabilecegimi yazabilirlermi?
Ne yaptın? Gidip görmüş olmanı diliyorum bebeğini. Hep öyle örnekler okumuştum yoğun kanamayla acile gidip kalp atışını gören. Benim okadar yoğun değildi. Gittiğimiz nöbetçi doktor acemi geldi biraz bize. Gitmiş mi yok mu diyorum o kadar yoğun bi kanama yok gitmez bu kadarla falan diyo yok gitmemiştir diyo ama baya uğraşa uğraşa heralde bu diye bi ultrason fotoğrafı tutuşturdu elimize nokta gibi. Yatak istirahati önerdi falan işte gönderdi. İğneyi de yedim kanama kesildi. İki gün daha yedim. Sonra memoriala gittik keseyi göremedik. Giden zaten gitmiş.Yoğunmuydu kanaman
Pendikten Metro ya biniyorsun göztepeden sonra Ünalan durağında inip metrobüse geçiyorsun ordan 34AS Avcılar-Söğütlüçeşme. Darulaceze Perpa durağında iniyorsun. İndikten sonra merdivenlerden yukarı çıkıp sağa doğru devam ediyorsun perpayı görürsün yolun karşısına geçip perpa sağında kalınca ilerde solda hastaneyi göreceksin.Istanbulu bilen arkadaslar bana pendikten tam olarak memorial sisliye hangi vasitalarla ve nasil ulasabilecegimi yazabilirlermi?
Coookkk tskkr ederim iyki varsiniz cok yardimci oluyorsunuz.Pendikten Metro ya biniyorsun göztepeden sonra Ünalan durağında inip metrobüse geçiyorsun ordan 34AS Avcılar-Söğütlüçeşme. Darulaceze Perpa durağında iniyorsun. İndikten sonra merdivenlerden yukarı çıkıp sağa doğru devam ediyorsun perpayı görürsün yolun karşısına geçip perpa sağında kalınca ilerde solda hastaneyi göreceksin.
Dua edin diye işte :) çok ihtiyacımız var :) pendikten mi gelip gideceksin hastaneye tedavide?Coookkk tskkr ederim iyki varsiniz cok yardimci oluyorsunuz.
Ediyorum etmezmiyim bu yolda ne mucadeler veriyoruz.tam belli deil pendikte bi tanidik var onda kalma ihtimalimiz olabilir diye.bide bu beslenme yazilarini okuyorumda kimisi protein agirlikli beslenin fakat bu protein hayvansal olmycak baklagil grubundan nohut fasulyeden alincak demis kirmizi etin ve tereyagin yumurta kalitesini olumsuz yonde etkiledigini soylemis baska bi yerdede kirmizi et tavuk balikla beslenmenin faydalarini anlatmis hangisine inancam bilemedimDua edin diye işte :) çok ihtiyacımız var :) pendikten mi gelip gideceksin hastaneye tedavide?
Hayırlısı olsun.Ediyorum etmezmiyim bu yolda ne mucadeler veriyoruz.tam belli deil pendikte bi tanidik var onda kalma ihtimalimiz olabilir diye.bide bu beslenme yazilarini okuyorumda kimisi protein agirlikli beslenin fakat bu protein hayvansal olmycak baklagil grubundan nohut fasulyeden alincak demis kirmizi etin ve tereyagin yumurta kalitesini olumsuz yonde etkiledigini soylemis baska bi yerdede kirmizi et tavuk balikla beslenmenin faydalarini anlatmis hangisine inancam bilemedim
Kasmiyorum kendimi aslinda rahatim fakat önceki tedavilerimde kemik suyu kirmizi et tavuk cok yemistm ve yumurtlrm 3.gune zor geldiler dondurulmadi bile apar topar transfer oldum aceba hayvansal proteinler kalitesini etkilemismidir diye kafamda soru isareti olustu hayirlisi olsun bakalim.Hayırlısı olsun.
Bu farklı yaklaşımlardan ne çıkarırsın?
Demekki herkes kafasına göre yorumluyor. Ortak kanaat protein ağırlıklı beslenme. Benim düşüncem elinden geldiği kadar sağlıklı düzenli dengeli beslenmek. Hamile kalınca nasıl sağlıklı beslenmek gerekiyorsa şimdiden onu alışkanlık haline getirmek. Diyet yapar gibi değil ama neyin iyi neyin kötü olduğunu düşünerek yani. Çok kasmaya gerek yok.
Hmm... tavuklar genelde fazla hormonlu ya aslında çok önerilmiyor. Gezen köy tavuguysa o ayrı tabi. Bu sefer de öyle denersin senin durumun için mantıklı geldiyse. Ben şekerden hamurisinden falan uzak durmaya çalıştım ama çok da başarılı oldum sayılmaz biraz ters denk geldi.Kasmiyorum kendimi aslinda rahatim fakat önceki tedavilerimde kemik suyu kirmizi et tavuk cok yemistm ve yumurtlrm 3.gune zor geldiler dondurulmadi bile apar topar transfer oldum aceba hayvansal proteinler kalitesini etkilemismidir diye kafamda soru isareti olustu hayirlisi olsun bakalim.
Tskkrler ben daha dun aldim ama baslayamadim burda o ilaci bulana kadar ne cektim istanbul depodan getirttiler simdide kullanmaya korkuyorum.siz kullaniyomusunuz kullaniyosaniz ne zamandan beri faydasi varmi sizce?koenzim q10 kullanan arkadaşlara hatırlatmak istedim; q10 yağda çözündüğü için kapsülleri zeytinyağına batırarak içilmesi öneriliyor.
Canim naptin? Bu sessizlik pek hayra alamet degilmi gibi umarim korktugunuz sey olmamistir.insallahhh bebegin seninledir lutfen bizi merakta birakmaKIzlar çok mutsuzum adet olacak gibi ağrım başlAdı 2-3 saat önce ve şuan lavaboda adet başlangıcı gibi pembe kanı peçetede gördüm.. düşüyor galiba.. ne yapmalıyım.. ilaçlara devam etmeli miyim.. buradaki dr ma ulaşamadım 2 gün öncede ona ultrasyon La muayene oldum herşey normal 20 gün sonra gel demişti kese görülüyor demişti.. şimdi ne yapmalıyım.. başka bi hastaneye mi gitsem.. yarını bekleyip kendi dr ma mı gitsem..
Ben 3 ay kullandım 1 ay bıraktım bu ay transferim olucak yine başladım. Bana faydası olduğunu düşünüyorum embriyo kalitesi açısındanTskkrler ben daha dun aldim ama baslayamadim burda o ilaci bulana kadar ne cektim istanbul depodan getirttiler simdide kullanmaya korkuyorum.siz kullaniyomusunuz kullaniyosaniz ne zamandan beri faydasi varmi sizce?
Çok iyi maşallah sizde sorun neydiKızlar embyolarm 6. Güne gidememiş maalesef gelişimi durmuş iyi kalite 7 yumurtam 5. Günde dondurulmş hakkımzda hayırlısı bakalm
Tskkrler ben daha dun aldim ama baslayamadim burda o ilaci bulana kadar ne cektim istanbul depodan getirttiler simdide kullanmaya korkuyorum.siz kullaniyomusunuz kullaniyosaniz ne zamandan beri faydasi varmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?