Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

T Trizomi13-15 cnm geçmiş olsun arkadaşlar söylemiş en doğrusu acile gitmen ve Memorial araman. Bizde haberdar et. İnş birsey olmamıştır. Dualarimiz seninle

Yoğunmuydu kanaman
Ne yaptın? Gidip görmüş olmanı diliyorum bebeğini. Hep öyle örnekler okumuştum yoğun kanamayla acile gidip kalp atışını gören. Benim okadar yoğun değildi. Gittiğimiz nöbetçi doktor acemi geldi biraz bize. Gitmiş mi yok mu diyorum o kadar yoğun bi kanama yok gitmez bu kadarla falan diyo yok gitmemiştir diyo ama baya uğraşa uğraşa heralde bu diye bi ultrason fotoğrafı tutuşturdu elimize nokta gibi. Yatak istirahati önerdi falan işte gönderdi. İğneyi de yedim kanama kesildi. İki gün daha yedim. Sonra memoriala gittik keseyi göremedik. Giden zaten gitmiş.
Benim durumum kötü örnek. Uzun süre yoğun kanama yaşayanlar var hamileliklerinde. Sonra sağlıkla bebeğini dünyaya getiren. İnşallah seninki fazla sürmez ve bebeğinin kalp atışını görürsün sağlıkla devam eder sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın. Benim embriyom pgt li değildi sağlıksız olduğu için düşmüş olabilir dediler. Seninki sağlıklı embriyo inşallah sıkı sıkı tutunmuştur annesine. Progesteronu jel ile alıyoruz ya o bazen yetersiz gelebiliyormuş iyi emilim olmadığı zaman. Bazıları böyle kanamalardan sonra iğneye geçiyor okuduğum örneklerden.

Istanbulu bilen arkadaslar bana pendikten tam olarak memorial sisliye hangi vasitalarla ve nasil ulasabilecegimi yazabilirlermi?
Pendikten Metro ya biniyorsun göztepeden sonra Ünalan durağında inip metrobüse geçiyorsun ordan 34AS Avcılar-Söğütlüçeşme. Darulaceze Perpa durağında iniyorsun. İndikten sonra merdivenlerden yukarı çıkıp sağa doğru devam ediyorsun perpayı görürsün yolun karşısına geçip perpa sağında kalınca ilerde solda hastaneyi göreceksin.

Coookkk tskkr ederim iyki varsiniz cok yardimci oluyorsunuz.

Dua edin diye işte :) çok ihtiyacımız var :) pendikten mi gelip gideceksin hastaneye tedavide?
Ediyorum etmezmiyim bu yolda ne mucadeler veriyoruz.tam belli deil pendikte bi tanidik var onda kalma ihtimalimiz olabilir diye.bide bu beslenme yazilarini okuyorumda kimisi protein agirlikli beslenin fakat bu protein hayvansal olmycak baklagil grubundan nohut fasulyeden alincak demis kirmizi etin ve tereyagin yumurta kalitesini olumsuz yonde etkiledigini soylemis baska bi yerdede kirmizi et tavuk balikla beslenmenin faydalarini anlatmis hangisine inancam bilemedim

Hayırlısı olsun.
Bu farklı yaklaşımlardan ne çıkarırsın?
Demekki herkes kafasına göre yorumluyor. Ortak kanaat protein ağırlıklı beslenme. Benim düşüncem elinden geldiği kadar sağlıklı düzenli dengeli beslenmek. Hamile kalınca nasıl sağlıklı beslenmek gerekiyorsa şimdiden onu alışkanlık haline getirmek. Diyet yapar gibi değil ama neyin iyi neyin kötü olduğunu düşünerek yani. Çok kasmaya gerek yok.

Kasmiyorum kendimi aslinda rahatim fakat önceki tedavilerimde kemik suyu kirmizi et tavuk cok yemistm ve yumurtlrm 3.gune zor geldiler dondurulmadi bile apar topar transfer oldum aceba hayvansal proteinler kalitesini etkilemismidir diye kafamda soru isareti olustu hayirlisi olsun bakalim.

Hmm... tavuklar genelde fazla hormonlu ya aslında çok önerilmiyor. Gezen köy tavuguysa o ayrı tabi. Bu sefer de öyle denersin senin durumun için mantıklı geldiyse. Ben şekerden hamurisinden falan uzak durmaya çalıştım ama çok da başarılı oldum sayılmaz biraz ters denk geldi.

koenzim q10 kullanan arkadaşlara hatırlatmak istedim; q10 yağda çözündüğü için kapsülleri zeytinyağına batırarak içilmesi öneriliyor.
Tskkrler ben daha dun aldim ama baslayamadim burda o ilaci bulana kadar ne cektim istanbul depodan getirttiler simdide kullanmaya korkuyorum.siz kullaniyomusunuz kullaniyosaniz ne zamandan beri faydasi varmi sizce?

Canim naptin? Bu sessizlik pek hayra alamet degilmi gibi umarim korktugunuz sey olmamistir.insallahhh bebegin seninledir lutfen bizi merakta birakma

Tskkrler ben daha dun aldim ama baslayamadim burda o ilaci bulana kadar ne cektim istanbul depodan getirttiler simdide kullanmaya korkuyorum.siz kullaniyomusunuz kullaniyosaniz ne zamandan beri faydasi varmi sizce?
Ben 3 ay kullandım 1 ay bıraktım bu ay transferim olucak yine başladım. Bana faydası olduğunu düşünüyorum embriyo kalitesi açısından

canım ben zaten 4-5 yıldır senede 3-4 kutu dönem dönem kullanırım. cilde faydası var diye. bebek amacıyla kullanmadım hiç, şu an kullandığım multivitaminin içinde düşük doz olarak var. ben faysasına inanıyorum. korkmadan kullanabilirsin bence. yüksek doz olmasın düşük de olmasın tabii.

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş transfer benim olacak ilk adetim 20 günde geldi ikincisi ise 35 gün oldu hala gelmedi normalde 28 günde gelir hep üçüncü adette transfer düşünüyorum fakat şimdi tatile gideceğim acaba tatile denk gelmesin diye gecikme için hap alsam sorun olur mu bilginiz var mı hapla birlikte 42 gün olacak acaba sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…