Cnm Merhaba benim de adetim 29 günde bir oluyor. Benimde gecikti 36 günde geldi bence kullanma düzenin bozulmasın yada doktoruna danisArkadaşlar merhaba dondurulmuş transfer benim olacak ilk adetim 20 günde geldi ikincisi ise 35 gün oldu hala gelmedi normalde 28 günde gelir hep üçüncü adette transfer düşünüyorum fakat şimdi tatile gideceğim acaba tatile denk gelmesin diye gecikme için hap alsam sorun olur mu bilginiz var mı hapla birlikte 42 gün olacak acaba sıkıntı olur mu
Bence hap kullanmamalısın hormonları alt üst ediyor diye biliyorum hiç kullanmadım hatta ben bal ayım da dahil olmak üzere çıktığım tüm tatilllerde adet olmuşumdur ama hiç kullanma taraftarı olmadımArkadaşlar merhaba dondurulmuş transfer benim olacak ilk adetim 20 günde geldi ikincisi ise 35 gün oldu hala gelmedi normalde 28 günde gelir hep üçüncü adette transfer düşünüyorum fakat şimdi tatile gideceğim acaba tatile denk gelmesin diye gecikme için hap alsam sorun olur mu bilginiz var mı hapla birlikte 42 gün olacak acaba sıkıntı olur mu
Canım bugün benim 30. Günüm karnım ağrıyor sanki olacam gibi ama yarın pazar doktor bulabilir miyim sence sana adetin 2. Günü muayenende ne istediler sadece ultrason mu kan testi olarak ne istedilerCnm Merhaba benim de adetim 29 günde bir oluyor. Benimde gecikti 36 günde geldi bence kullanma düzenin bozulmasın yada doktoruna danis
Cnm bulabilirsin. Benden hiçbir şey istemediler. Ultrasyonda muane oldum o kadarCanım bugün benim 30. Günüm karnım ağrıyor sanki olacam gibi ama yarın pazar doktor bulabilir miyim sence sana adetin 2. Günü muayenende ne istediler sadece ultrason mu kan testi olarak ne istediler
Aaa gerçekten iyiymişCnm bulabilirsin. Benden hiçbir şey istemediler. Ultrasyonda muane oldum o kadar
Canim illa 2. Gün gideceksin diye bi kural yok emre hoca eğer pazara denk gelirse 2. Gün pazartesiye randevu alir 3. Gun gelirsin 10. Yine ayni sekilde pazara denk gelirse 11. Gün gelirsin sorun olmaz demiştiCanım bugün benim 30. Günüm karnım ağrıyor sanki olacam gibi ama yarın pazar doktor bulabilir miyim sence sana adetin 2. Günü muayenende ne istediler sadece ultrason mu kan testi olarak ne istediler
Ama estrofem ilacı ikinci gün başlanması gerekmez miCanim illa 2. Gün gideceksin diye bi kural yok emre hoca eğer pazara denk gelirse 2. Gün pazartesiye randevu alir 3. Gun gelirsin 10. Yine ayni sekilde pazara denk gelirse 11. Gün gelirsin sorun olmaz demişti
Haklısınız tatilim boşa gidecek havuza bile giremeyecem ama hayırlısıyla çocuşlarımız olsunda yapacak birşey önemli değil tatil felan güneşlenirim artık bebiş için D vitaminide lazımCnm Merhaba benim de adetim 29 günde bir oluyor. Benimde gecikti 36 günde geldi bence kullanma düzenin bozulmasın yada doktoruna danis
Peki zeytinyağına batırma olayını nasıl yapıyoruz ben tam anlayamadım. İçine m atıp bekleticez mi önceden, yoksa içerken paketten çıkardığımızda mı yapıcaz sadececanım ben zaten 4-5 yıldır senede 3-4 kutu dönem dönem kullanırım. cilde faydası var diye. bebek amacıyla kullanmadım hiç, şu an kullandığım multivitaminin içinde düşük doz olarak var. ben faysasına inanıyorum. korkmadan kullanabilirsin bence. yüksek doz olmasın düşük de olmasın tabii.
Arkadaşım kürtajdan sonra en az 3-4 ay rahimin dinlendirilmediniz söylüyorlar.. ben olmuştum ama ne kadar süre sonra regl oldum hatırlayamıyorum geçmiş olsun çok..merhaba kizlar ben kürtaj olalı bugün 24. gun acaba kürtaj olanlar vardı aramizda ilk adetleri ne zaman geldi hatirlayan varmı.bide benim amh 0.25 tı ya bizim gibi olanlar için de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalınır durumu geçerli midir sizce merak ediyorum.yoksa normal kişiler için mi geçerli.bilginiz varmı acaba
Kürtaj olduğun günü adetin başlamış gibi saymalısın. Ben iki kürtajda da normal döngümde adet oldum.merhaba kizlar ben kürtaj olalı bugün 24. gun acaba kürtaj olanlar vardı aramizda ilk adetleri ne zaman geldi hatirlayan varmı.bide benim amh 0.25 tı ya bizim gibi olanlar için de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalınır durumu geçerli midir sizce merak ediyorum.yoksa normal kişiler için mi geçerli.bilginiz varmı acaba
Bak ne kadar güzel kesenin hala gözükmesi kanama kesilir ama bir süre kahve rengi akıntılar devam edebilir pek çok hamile kadın bunu yaşıyor bu aralar daha dikkatli olmalısın genellikle yat uzan fazla hareketten kaçın inşallah herşey daha güzel olucakKIzlar hep desteğinizi hissediyorum çok tşk ederim.. dün o moral bozukluğuyla cleaxena hariç ilaçlarımı kullandım yattım uyudum. Sabahta kendi dr ma gittim. Kese görülüyordu şükürler oksun ve kanama durmuş ama Hale'n şiddetli başlayacak gibi bel ağrım vardı.. purot.. bu tarz bi iğne verdi 3 4 günde vurulmamı söyledi..bide progesteron yazdı.. 1 saat öncede memorial e mail atmıştım durumumu sağolsun hocam hemen geri dönüş yaptı yönlendirdi.. bir kere daha anladım ki memorial i merak edenler seçmeyi düşünenler tereddütsüz seçsin öncelikle sorularımıza cevap buluyoruz..çok ilgililer..sizede tekrar destekleriniz için çok tşkler arkadaşlar.. dinleniyorum elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kaldı ne yapalı m arkadaşlar hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz..
Canim cok gecmis olsun ben kurtajdan tam 30 gun sonra adet olmustum.gecen yil 25 agustos 2016 kurtaj 25 eylul 2016 da ilk adetimi oldum fakat ondan sonraki ay aksadi 37.gunde falan olmustum.banada cok denildi yok rahmi filmi cekildin hamile kalman kolay olur yok sezeryan oldugun diger bebegin arkasi icinde olur hemen gebe kalirsin yok kurtajdan sonra hemen kalirsin ama hicbirindede dogal gebelik olusmadi.arkadasim kimyasal gebelik gecirdigi ayin ertesi ayinda hamile kaldi bizim icin cok gecerli olmayabiliyor bu durum ama yinede belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra olmayacak sey yoktur.merhaba kizlar ben kürtaj olalı bugün 24. gun acaba kürtaj olanlar vardı aramizda ilk adetleri ne zaman geldi hatirlayan varmı.bide benim amh 0.25 tı ya bizim gibi olanlar için de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalınır durumu geçerli midir sizce merak ediyorum.yoksa normal kişiler için mi geçerli.bilginiz varmı acaba
Çok geçmiş olsun canım korktuk gerçektennKIzlar hep desteğinizi hissediyorum çok tşk ederim.. dün o moral bozukluğuyla cleaxena hariç ilaçlarımı kullandım yattım uyudum. Sabahta kendi dr ma gittim. Kese görülüyordu şükürler oksun ve kanama durmuş ama Hale'n şiddetli başlayacak gibi bel ağrım vardı.. purot.. bu tarz bi iğne verdi 3 4 günde vurulmamı söyledi..bide progesteron yazdı.. 1 saat öncede memorial e mail atmıştım durumumu sağolsun hocam hemen geri dönüş yaptı yönlendirdi.. bir kere daha anladım ki memorial i merak edenler seçmeyi düşünenler tereddütsüz seçsin öncelikle sorularımıza cevap buluyoruz..çok ilgililer..sizede tekrar destekleriniz için çok tşkler arkadaşlar.. dinleniyorum elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kaldı ne yapalı m arkadaşlar hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz..
Aynen cnm bende tatile çıktım ayaklarımi falan soktum bol bol dinledim, guneslendim o bile yeterHaklısınız tatilim boşa gidecek havuza bile giremeyecem ama hayırlısıyla çocuşlarımız olsunda yapacak birşey önemli değil tatil felan güneşlenirim artık bebiş için D vitaminide lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?