- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımHEpinize güzel dilekleriniz için amin hepimize inş Canlar..
Cnm inş o tek yumurta sana evlat olarak döner. Benimde pazartesi randevum var.Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Peki zeytinyağına batırma olayını nasıl yapıyoruz ben tam anlayamadım. İçine m atıp bekleticez mi önceden, yoksa içerken paketten çıkardığımızda mı yapıcaz sadece
Aynen cnm bende tatile çıktım ayaklarımi falan soktum bol bol dinledim, guneslendim o bile yeter
seni çok merak ettim kaç kere girip baktım bi haber var mı diye çok şükür iyiymissin :) bu arada kime mail atmistin ?KIzlar hep desteğinizi hissediyorum çok tşk ederim.. dün o moral bozukluğuyla cleaxena hariç ilaçlarımı kullandım yattım uyudum. Sabahta kendi dr ma gittim. Kese görülüyordu şükürler oksun ve kanama durmuş ama Hale'n şiddetli başlayacak gibi bel ağrım vardı.. purot.. bu tarz bi iğne verdi 3 4 günde vurulmamı söyledi..bide progesteron yazdı.. 1 saat öncede memorial e mail atmıştım durumumu sağolsun hocam hemen geri dönüş yaptı yönlendirdi.. bir kere daha anladım ki memorial i merak edenler seçmeyi düşünenler tereddütsüz seçsin öncelikle sorularımıza cevap buluyoruz..çok ilgililer..sizede tekrar destekleriniz için çok tşkler arkadaşlar.. dinleniyorum elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kaldı ne yapalı m arkadaşlar hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz..
Sağolasın canım İnşallah öyle olurCnm inş o tek yumurta sana evlat olarak döner. Benimde pazartesi randevum var.
Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah
HEpinize güzel dilekleriniz için amin hepimize inş Canlar..
İvf. Hemşire adresi olana canımseni çok merak ettim kaç kere girip baktım bi haber var mı diye çok şükür iyiymissin :) bu arada kime mail atmistin ?
Hayırlısı olsun canım. O altın yumurtamız bebek olacak inşalalh.Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Canım altın yumurtan olsun inşallah dua edelim bol bolKızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Canım benimde sorun rahimde sanırım tutunma olmuor 3 defa aa kalite embryo transferm oldu acıbadem de negatif sonuç aldm ve sonuç 0 dı hiç bir şekilde tutunma olmadı semra hoca da şaşırdı kaliteli embryonun tutunamamasına histeroskobiyi yenilecğini söyledi önce ecomarda tahim filmimi yeniden çektrmemi istedi çektirdik sonuçları semra hanıma verdik o da amelytı yenilecğini söyledi bizimde kafamıza yattı acıkcası ve rahimde skntı olduğunu düşünüorz inşallah olumlu sonuçlar alırz cümlemiz
Opu lar sabah yapılıyor. Opu sıralamasına ve saatine göre çatlatma iğnesi için vakit veriyorlar 36saat önce. Tam vaktinde de alıyorlar. Öğleden sonra yapılanı hiç görmedim onun için gece yarısından sonra çatlatma iğnesi yapılması lazım biraz sıkıntı olabilir. Benim ilki 11.40da idi en son sırada idim sanırım.Tedavi olan arkadaslar opunun belli bir saati varmi hep sabahlarimi oluyor? Ögleden sonra istenilse yapilirmi gerci catlatma ignesine bagli bi durum sanirim .bide transferden sonra sürgü istedim yazmis bazi arkadaslar bu surguler tek kullanip atmalikmi yoksa herkes ortakmi kullaniliyor?
Ben anestezili oldugum icn hic bilmiyorm ama hamilelikte 3.ayda bebek erkn dogmasn diye serklaj yapilmisti ozamn esime disardan surgu aldirdim cunki orda igrenc surguleri veriyolardi herksn altina.Opu lar sabah yapılıyor. Opu sıralamasına ve saatine göre çatlatma iğnesi için vakit veriyorlar 36saat önce. Tam vaktinde de alıyorlar. Öğleden sonra yapılanı hiç görmedim onun için gece yarısından sonra çatlatma iğnesi yapılması lazım biraz sıkıntı olabilir. Benim ilki 11.40da idi en son sırada idim sanırım.
Sürgü kullanmadım ben hiç onun için bilemiyorum. Yarım saat sonra kalkıp kendim gittim tuvalete iki transferimde de.
Pko canım başka sorunumz yokÇok iyi maşallah sizde sorun neydi
Canım daha histeroskobi olmadım adet olmayı bekliorm daha önce başka merkezde histeroskobi olmştm semra hoca beğenmedi tekrarlayalm dedi öyle işte beklemdymGecmiş olsun canım peki sorun ne bellimi... daha önce histeroskopi oldun sanırım nerde oldun... filmde belli oldumu problemin ne olduğu.. cok soru sordum kusura bakma benim rahimde yapışıklık var bana yapılacak herşey yapıldı aslında ama yinede insan umut etmeden yaşayamıyor...
Sorunda belli değil mi anladm çok detaya girmedi sadece bebek tutunsada düşebilir demiş beni telefonla gökalp bey arayıp söylemşti sonra semra hanıma da sordum evet yenileyelm dediCanım daha histeroskobi olmadım adet olmayı bekliorm daha önce başka merkezde histeroskobi olmştm semra hoca beğenmedi tekrarlayalm dedi öyle işte beklemdym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?