Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Cnm inş o tek yumurta sana evlat olarak döner. Benimde pazartesi randevum var.

Peki zeytinyağına batırma olayını nasıl yapıyoruz ben tam anlayamadım. İçine m atıp bekleticez mi önceden, yoksa içerken paketten çıkardığımızda mı yapıcaz sadece

yok tatlım bekletmeye gerek yok değdirip çıkarsan yeter. ben sabah kahvaltıda bir kaşık falan zeytinyağı yiyorum. kahvaltı sonrası içiyorum. eğer kahvaltı yapmayacaksam yağa değdirip içiyorum. çözünmesi için yağ gerekli. yoksa yeteri kadar fayda sağlamıyormuş.

Aynen cnm bende tatile çıktım ayaklarımi falan soktum bol bol dinledim, guneslendim o bile yeter

kızlar benim tatillerde hiç sekmez mutlaka regl denk gelir. utanarak yazıyorum çok özür dilerim tampon kullanıyorum. ve denize falan çok rahat girebiliyorum. hiç bir şekilde sızıntı falan olmaz. mikrop kapma riski de yok. tavsiye ederim denemediyseniz.

seni çok merak ettim kaç kere girip baktım bi haber var mı diye çok şükür iyiymissin :) bu arada kime mail atmistin ?

Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oluyorum pazartesi sabahı 8 de opu var Emre bey girecekmiş tek yumurtamla serüven devam ediyor rabbim gönlümüzdekilerini hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Canım Rabbim nasip etsin inşallah tek yumurtan evlat olup kucağıni doldursun inşallah. .

Hayırlısı olsun canım. O altın yumurtamız bebek olacak inşalalh.

Canım altın yumurtan olsun inşallah dua edelim bol bol

Gecmiş olsun canım peki sorun ne bellimi... daha önce histeroskopi oldun sanırım nerde oldun... filmde belli oldumu problemin ne olduğu.. cok soru sordum kusura bakma benim rahimde yapışıklık var bana yapılacak herşey yapıldı aslında ama yinede insan umut etmeden yaşayamıyor...

Tedavi olan arkadaslar opunun belli bir saati varmi hep sabahlarimi oluyor? Ögleden sonra istenilse yapilirmi gerci catlatma ignesine bagli bi durum sanirim .bide transferden sonra sürgü istedim yazmis bazi arkadaslar bu surguler tek kullanip atmalikmi yoksa herkes ortakmi kullaniliyor?

Opu lar sabah yapılıyor. Opu sıralamasına ve saatine göre çatlatma iğnesi için vakit veriyorlar 36saat önce. Tam vaktinde de alıyorlar. Öğleden sonra yapılanı hiç görmedim onun için gece yarısından sonra çatlatma iğnesi yapılması lazım biraz sıkıntı olabilir. Benim ilki 11.40da idi en son sırada idim sanırım.
Sürgü kullanmadım ben hiç onun için bilemiyorum. Yarım saat sonra kalkıp kendim gittim tuvalete iki transferimde de.

Ben anestezili oldugum icn hic bilmiyorm ama hamilelikte 3.ayda bebek erkn dogmasn diye serklaj yapilmisti ozamn esime disardan surgu aldirdim cunki orda igrenc surguleri veriyolardi herksn altina.

Canım daha histeroskobi olmadım adet olmayı bekliorm daha önce başka merkezde histeroskobi olmştm semra hoca beğenmedi tekrarlayalm dedi öyle işte beklemdym

Canım daha histeroskobi olmadım adet olmayı bekliorm daha önce başka merkezde histeroskobi olmştm semra hoca beğenmedi tekrarlayalm dedi öyle işte beklemdym
Sorunda belli değil mi anladm çok detaya girmedi sadece bebek tutunsada düşebilir demiş beni telefonla gökalp bey arayıp söylemşti sonra semra hanıma da sordum evet yenileyelm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…