Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar şimdi hastaneden aradılar beni semra hanım görmek istemiş. Yarın saat 9 da semra hanima randevum var.
Hayır içindir inşallah canım benim. Ya bu hastaneye gerçekten bayılıyorum ne kadar ilgililer semra hanımın herkesle birebir ilgilenmesi ne güzel bir şey. Heyecanla bekliyoruz o zaman:)

Sorunda belli değil mi anladm çok detaya girmedi sadece bebek tutunsada düşebilir demiş beni telefonla gökalp bey arayıp söylemşti sonra semra hanıma da sordum evet yenileyelm dedi

Anladim canim hakkımızda hayırlısı olsun... peki histeroskopiyi ne kadara yapio semra hanım... Ben defalarca oldum ama bana gidince büyük ihtimal histeroskopi diyecek yine

Canim illa 2. Gün gideceksin diye bi kural yok emre hoca eğer pazara denk gelirse 2. Gün pazartesiye randevu alir 3. Gun gelirsin 10. Yine ayni sekilde pazara denk gelirse 11. Gün gelirsin sorun olmaz demişti
Merhaba en son konuştuğumuzda 2. Adeti bekliyordun Konya'da yapıcam kontrolleri demiştin ne yaptın 2. Adetin geldi mi bende yarın gidicem medicana narin hocaya sana sorayım dedim yine

Hayır içindir inşallah canım benim. Ya bu hastaneye gerçekten bayılıyorum ne kadar ilgililer semra hanımın herkesle birebir ilgilenmesi ne güzel bir şey. Heyecanla bekliyoruz o zaman:)
İnş cnm bilmiyorum bende şaşırdım ilk görüşme de muane etmişti. Belki transfer asamasindayim yaaa tekrar görmek istemiştir. F fkz52 bende merakla bekliyorum kızlar :))

Kızlar bir saattir sağ tarafta şiddetli şekilde batma var hemşireyi aradım normalmi diye ne yapayım dedim biraz iş güç yapacaktım bişey yapmayın dinlenin tek yumurta ne olur ne olmaz dedi moralim bozuk dahada bozuldu zaten opu öncesi muayene yapıp öyle alınıyormuş opuya inşallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim hep böyle dua ediyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iş güç yapma yat uzan dinlen moralini de bozma güzel olacak her şey böyle düşün ve bol dua et..

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iş güç yapma yat uzan dinlen moralini de bozma güzel olacak her şey böyle düşün ve bol dua et..
Sağolasın canım Allah razı olsun öyle yapıyorum Allah 'ım çok zor şeyler yaşıyoruz sen emeklerimizi boşa çıkarma...

Kızlar size bişey söyleyeceğim elimde gonal f var açılmış sadece 37.5ıu kullandım dolapta gereği gibi saklıyorum yarın memoriale gittiğimde hemşire odasına bırakıcam ihtiyacı olan arkadaş varsa isim vereyim özelden ulaşsın bana

Cnm endiselenme opudan 1 gün önce bende de olmuştu egilemiyordum sağ tarafa şiddetli ağrı vardı normal bir durum hersey iyi olucak pozitif düşün

Cnm endiselenme opudan 1 gün önce bende de olmuştu egilemiyordum sağ tarafa şiddetli ağrı vardı normal bir durum hersey iyi olucak pozitif düşün
Aynen öyle benimkide iyi düşünmeye çalışıyorum eğerki bu tedavim yarım kalırsa da vardır rabbimin bir bildiği deyip önüme bakacam rabbim yardımcımız olsun seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Merhaba en son konuştuğumuzda 2. Adeti bekliyordun Konya'da yapıcam kontrolleri demiştin ne yaptın 2. Adetin geldi mi bende yarın gidicem medicana narin hocaya sana sorayım dedim yine

ikinci adeti oldum canım 18 ağustosta narin hanıma kontrole gittim bize verilen ilaç kullanım yönergesini de kendisine verdim okudu vajinal ultrasonografi çıktısını ve muayene sonucunu yazdırdı bir de kullanacağım ilaçlarımı yazdı sağolsun yarın 11. günüm istanbula geldim bayram tatili nedeniyle ikinci kontrol memorial da yapılacak.

Kızlar embriyo transferi sürecini İstanbul dışında geçirenlere verilen kağıtların fotosunu çekip bana gönderir misiniz

Aslında bu benimde ikinci adetim ama ikinci adetim 35 gün sürdü bende hormon değerlerim biraz daha düzelsin diye bi adet daha beklemek istiyorum ama yinede kontrol ettiricem diğerine hazırlık olsun diye

Kızlar dr Buğra Öktem i duyanınız var mı?

Anladim canim hakkımızda hayırlısı olsun... peki histeroskopiyi ne kadara yapio semra hanım... Ben defalarca oldum ama bana gidince büyük ihtimal histeroskopi diyecek yine
Canım 1500 tl ofis histeroskobi eğer kapsamlı olursa 2500 dediler hakkında hayrlısı canım sizin sorununuzda tutunmama mı eğer öyleyse rahim filmine bakıp histeroskobi olup olmayacağına karar verir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…