Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bilmiyorum yarın kontrole gidicem belki on gün sonra fikir değiştirebilirim bu arada hap kullanımı felan yoldu değil mi özellikle folik asiti devamlı kullanmak gerekiyodu diyenlerde oldu ama ben opudan sonra kesdim bide ilaçları yazdırdım dediğin transferde kullanılan jel ve diğer 3 ilacı mı yazdırdın narin hanıma

bana folik aside devam dediler adetin 2. günü estrofem ve coraspin başlattılar. yani kararını yarın vermen gerekiyor canım. prednol rulid crione jel yazdırdım.

Jalapenoo tatlım durumlar nasıl .. Ben bugün nihayet oldum. Randevumu da ayarladım. Günümden 1 gün önce oldu yani dengem bozulmadı opu dan sonra ..

Ha kızlar Semra hanım 15 eylül e kadar izinliymis sanırım bi 15 güncük..

Ben de dün akşam üzeri oldum çok şükür. Randevu derken rahim filmi için mi? Operasyon diğer aya mı kalmış oluyor senin o zaman? Rahim filmine göre mi karar verilecek

Ben de dün akşam üzeri oldum çok şükür. Randevu derken rahim filmi için mi? Operasyon diğer aya mı kalmış oluyor senin o zaman? Rahim filmine göre mi karar verilecek

Evet canım rahim filmi için randevu aldım. Rahim filme göre karar verecekti semra hanım aynen bakalım hayırlısı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…