Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Ben menekşe hnm a sordum cnmLapatoskobinin fiyatı olmasın o canım çok demişler ben 10 gün önce sordum ofis 1500 dediler diğerine de 2500 dediler
Aslında bu benimde ikinci adetim ama ikinci adetim 35 gün sürdü bende hormon değerlerim biraz daha düzelsin diye bi adet daha beklemek istiyorum ama yinede kontrol ettiricem diğerine hazırlık olsun diye
Eğer lucrin ile çatlatma olduysa 5 gün sonra filan ilk adet geliyor cnmembyoları dondurulan bayanlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
1 hafta sonra oldum cnmembyoları dondurulan bayanlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz
Şoktayım neden ayrı fiyatları acaba bana normal doktorlarn ücretini mi söyledi.Ben menekşe hnm a sordum cnm
Ben 8 gün oldu hala gelen giden yok bana da 5 gün dediler amaEğer lucrin ile çatlatma olduysa 5 gün sonra filan ilk adet geliyor cnm
Semra hanım dedim özellikle cnm yarın ara bir sor bakalımŞoktayım neden ayrı fiyatları acaba bana normal doktorlarn ücretini mi söyledi.
35 gün sürdü dediğim gelmesi 35 gün sürdü:) bugün geldi35 gün çok değil mi benim 35 gün sonra geldi ama 3. Gün kanamam kesildi
35 gün sürdü dediğim gelmesi 35 gün sürdü:) bugün geldi
Bilmiyorum yarın kontrole gidicem belki on gün sonra fikir değiştirebilirim bu arada hap kullanımı felan yoldu değil mi özellikle folik asiti devamlı kullanmak gerekiyodu diyenlerde oldu ama ben opudan sonra kesdim bide ilaçları yazdırdım dediğin transferde kullanılan jel ve diğer 3 ilacı mı yazdırdın narin hanımao zaman bu ay transfer yapılabilir çünkü gecikme olması normal 5 gün gecikti benim de
muayene sonucu kist olmadığı rahim kalınlığının da 4.5 mm olduğu transfere uygun olduğunu değerlendirdi narin hanım
bana folik aside devam dediler adetin 2. günü estrofem ve coraspin başlattılar. yani kararını yarın vermen gerekiyor canım. prednol rulid crione jel yazdırdım.Bilmiyorum yarın kontrole gidicem belki on gün sonra fikir değiştirebilirim bu arada hap kullanımı felan yoldu değil mi özellikle folik asiti devamlı kullanmak gerekiyodu diyenlerde oldu ama ben opudan sonra kesdim bide ilaçları yazdırdım dediğin transferde kullanılan jel ve diğer 3 ilacı mı yazdırdın narin hanıma
Canımm çıkınca yaz bize bekliyoruz :))Günaydın kızlar kimler memorial de bugun sakin gibi burasi :)
Canım ne oldu ne dedi Semra hocaGünaydın kızlar kimler memorial de bugun sakin gibi burasi :)
Ben buradayım opu dan çıktım evet 1 yumurta toplandı inşallah altın yumurtam olur
Ben de dün akşam üzeri oldum çok şükür. Randevu derken rahim filmi için mi? Operasyon diğer aya mı kalmış oluyor senin o zaman? Rahim filmine göre mi karar verilecekJalapenoo tatlım durumlar nasıl .. Ben bugün nihayet oldum. Randevumu da ayarladım. Günümden 1 gün önce oldu yani dengem bozulmadı opu dan sonra ..
Ha kızlar Semra hanım 15 eylül e kadar izinliymis sanırım bi 15 güncük..
Ben de dün akşam üzeri oldum çok şükür. Randevu derken rahim filmi için mi? Operasyon diğer aya mı kalmış oluyor senin o zaman? Rahim filmine göre mi karar verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?