- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
Günaydın kızlar kimler memorial de bugun sakin gibi burasi :)
Benim belli değil cnm daha kalınlığı 6.7 ... 2 eylulde tekrar randevum varCanım naptın çıktın mı muaye sonucu ne dediler benim transfer 6 eylülde 9.5 mm olmuş kalınlık
CANIM maşallah embriyo kalitelerin çok iyi inşallah ilk defada tutar modunu düşürme .Merhaba kızlar şimdi çıktım. Semra Hanım rahim kalinligin gayet iyi dedi. Embriyoların kaliteleride çok iyi 7 tane 5AA, 2 tane 5AB , 1 tane 5BA , 1 tane ise 5BB embriyolariniz var dedi. Embriyo nun yerleşeceğini alanı hakkında bilgi verdi asistan doktora. Beni görmek istemesinin asıl amacı, kardeşim doğuştan mental retardasyon olduğu için. Beni genetik bölüme yönlendirdi. Eğer transferiniz başarısız olursa yada düşük olursa diğer transfer için genetik test yaptirmam gerekiyor. Bayagi detaylı konuştuk genetikten sorumlu Murat Bey le. Öyle kızlar kafam biraz karıştı. Transfer olmadan genetige mi gitsem acaba. Ama semra hanım şu an hersey başladık, ilk tedaviniz, ve düşük oykunuzde yok o yüzden deneyelim dedi. Sonrasında olumsuz birsey olursa genetige gideriz dedi. Çıkışta da dediki size çok iyi embriyo yerleştireceğiz içiniz rahat olsun 2 eylülde tekrar randevum var Yücel beye
CANIM sen de İstanbul dışından takip ettin sanırım muayenelri . Adetin 2.günü gittgin doktordan hangi şeylere bakmasını istedin? Test yaptırdın mi ? Bi de memoriali nasıl bilgilendirdin?çok soru sordum ama merak ettim :)Canım naptın çıktın mı muaye sonucu ne dediler benim transfer 6 eylülde 9.5 mm olmuş kalınlık
Evet canim sehir dışında oldu ilk muayene doktor her iki tarafa da bakti kist var mi diye rahim kalinligini ölćtü not aldı rapor şeklinde yazdirdi ve ultrason görüntülerini de verdi hepsini hemşire cep numarasina whatsapp dan yolladim geri dönüş yaptılar ilaçlarla ilgiliCANIM sen de İstanbul dışından takip ettin sanırım muayenelri . Adetin 2.günü gittgin doktordan hangi şeylere bakmasını istedin? Test yaptırdın mi ? Bi de memoriali nasıl bilgilendirdin?çok soru sordum ama merak ettim :)
TAMAM canım sağol rahim kalınlığı kist e bakılıyor herkes rapor gibi yazdirmali mi peki ? Bi de ilaçlı olmasına memorial mi karar verdi? sanırım uzakta olanlar genelde ilaçlı tedavi oluyorEvet canim sehir dışında oldu ilk muayene doktor her iki tarafa da bakti kist var mi diye rahim kalinligini ölćtü not aldı rapor şeklinde yazdirdi ve ultrason görüntülerini de verdi hepsini hemşire cep numarasina whatsapp dan yolladim geri dönüş yaptılar ilaçlarla ilgili
Neye göre karar verdiklerini bilmiyorum cnm opudan çıkınca bir kağit verdiler şehir dışından takip edilecek hastalar için yazıuordu. Raporun çıktısını alıp dosyama eklemisler yazılı olması o açıdan iyi olabilirTAMAM canım sağol rahim kalınlığı kist e bakılıyor herkes rapor gibi yazdirmali mi peki ? Bi de ilaçlı olmasına memorial mi karar verdi? sanırım uzakta olanlar genelde ilaçlı tedavi oluyor
Arkadalar merhaba. Ilk kez yazıyorum 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var. Memorial şişli hastanesini önerdiler ama hastane ile ilgili hiç bir bilgim yok. Deneyimli arkadaşlardan bilgi istiyorum banada yardımcı olub lutfen
herşeyden önce çok sistemli , her şey tıkır tıkır, olması gerektiği gibi gidiyor soru sormana fırsat vermeden herşeyin cevabını alabiliyorsun zaman kaybı yok , genel olarak çok memnunuz. yakın arkadaşlarım var tedavilerinden olumlu ayrılan çok iyi referans oldular . herkese de tavsiye ediyorum . hiç değilse ön görüşmeye gitmelisiniz zaten orada karar vereceksinizdir. inşallah güzel haberler alırız . sevgiler.Arkadalar merhaba. Ilk kez yazıyorum 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var. Memorial şişli hastanesini önerdiler ama hastane ile ilgili hiç bir bilgim yok. Deneyimli arkadaşlardan bilgi istiyorum banada yardımcı olub lutfen
Hangi numaraya yolladın canımEvet canim sehir dışında oldu ilk muayene doktor her iki tarafa da bakti kist var mi diye rahim kalinligini ölćtü not aldı rapor şeklinde yazdirdi ve ultrason görüntülerini de verdi hepsini hemşire cep numarasina whatsapp dan yolladim geri dönüş yaptılar ilaçlarla ilgili
Merhabalar sizin esinizdeki prblemCanım bizde Kaan hocada tedavi olduk belki biliyorsundur benim eşimede progeny m verdi bende ondan kullanabilirmiyim senin kullandığın da bu ilaçmı
Evet ondan bana da verdiler o zaman benimki de ilaçlı olacak. Sen adet olunca aradın mi hemen ? Bi de transfer için doktor seçtin miNeye göre karar verdiklerini bilmiyorum cnm opudan çıkınca bir kağit verdiler şehir dışından takip edilecek hastalar için yazıuordu. Raporun çıktısını alıp dosyama eklemisler yazılı olması o açıdan iyi olabilir
Cnm benim transfer olacağım tahmini zamanda semra hanım ve Emre bey izinde olacaklar gönül hanım veyaYücel bey transferi yapacak büyük ihtimalleEvet ondan bana da verdiler o zaman benimki de ilaçlı olacak. Sen adet olunca aradın mi hemen ? Bi de transfer için doktor seçtin mi
Canım transfer işleminde sevinç hanım bana daha tecrübeli gibi geldi ama nasip bu işler yücel beyin hastaları ondan çok memnundu .bence o da iyi bir doktor . Heyecanla bekliyorum canım inşallah bu imtihanı bitiririz güzel haberlerleCnm benim transfer olacağım tahmini zamanda semra hanım ve Emre bey izinde olacaklar gönül hanım veyaYücel bey transferi yapacak büyük ihtimalle
Sanirim tercihim Yücel bey olucak. Bana da transfer ve opu da memorial in erkek doktorları daha iyi geliyor. Muane olmadığım bir Yücel bey kalmisti kapanisida onunla yapacağım :))Canım transfer işleminde sevinç hanım bana daha tecrübeli gibi geldi ama nasip bu işler yücel beyin hastaları ondan çok memnundu .bence o da iyi bir doktor . Heyecanla bekliyorum canım inşallah bu imtihanı bitiririz güzel haberlerle
Hangi numaraya yolladın canım
Evet ondan bana da verdiler o zaman benimki de ilaçlı olacak. Sen adet olunca aradın mi hemen ? Bi de transfer için doktor seçtin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?