Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar şimdi çıktım. Semra Hanım rahim kalinligin gayet iyi dedi. Embriyoların kaliteleride çok iyi 7 tane 5AA, 2 tane 5AB , 1 tane 5BA , 1 tane ise 5BB embriyolariniz var dedi. Embriyo nun yerleşeceğini alanı hakkında bilgi verdi asistan doktora. Beni görmek istemesinin asıl amacı, kardeşim doğuştan mental retardasyon olduğu için. Beni genetik bölüme yönlendirdi. Eğer transferiniz başarısız olursa yada düşük olursa diğer transfer için genetik test yaptirmam gerekiyor. Bayagi detaylı konuştuk genetikten sorumlu Murat Bey le. Öyle kızlar kafam biraz karıştı. Transfer olmadan genetige mi gitsem acaba. Ama semra hanım şu an hersey başladık, ilk tedaviniz, ve düşük oykunuzde yok o yüzden deneyelim dedi. Sonrasında olumsuz birsey olursa genetige gideriz dedi. Çıkışta da dediki size çok iyi embriyo yerleştireceğiz içiniz rahat olsun 2 eylülde tekrar randevum var Yücel beye

CANIM maşallah embriyo kalitelerin çok iyi inşallah ilk defada tutar modunu düşürme .

Arkadalar merhaba. Ilk kez yazıyorum 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var. Memorial şişli hastanesini önerdiler ama hastane ile ilgili hiç bir bilgim yok. Deneyimli arkadaşlardan bilgi istiyorum banada yardımcı olub lutfen

Canım naptın çıktın mı muaye sonucu ne dediler benim transfer 6 eylülde 9.5 mm olmuş kalınlık
CANIM sen de İstanbul dışından takip ettin sanırım muayenelri . Adetin 2.günü gittgin doktordan hangi şeylere bakmasını istedin? Test yaptırdın mi ? Bi de memoriali nasıl bilgilendirdin?çok soru sordum ama merak ettim :)

Evet canim sehir dışında oldu ilk muayene doktor her iki tarafa da bakti kist var mi diye rahim kalinligini ölćtü not aldı rapor şeklinde yazdirdi ve ultrason görüntülerini de verdi hepsini hemşire cep numarasina whatsapp dan yolladim geri dönüş yaptılar ilaçlarla ilgili

TAMAM canım sağol rahim kalınlığı kist e bakılıyor herkes rapor gibi yazdirmali mi peki ? Bi de ilaçlı olmasına memorial mi karar verdi? sanırım uzakta olanlar genelde ilaçlı tedavi oluyor

TAMAM canım sağol rahim kalınlığı kist e bakılıyor herkes rapor gibi yazdirmali mi peki ? Bi de ilaçlı olmasına memorial mi karar verdi? sanırım uzakta olanlar genelde ilaçlı tedavi oluyor
Neye göre karar verdiklerini bilmiyorum cnm opudan çıkınca bir kağit verdiler şehir dışından takip edilecek hastalar için yazıuordu. Raporun çıktısını alıp dosyama eklemisler yazılı olması o açıdan iyi olabilir

Canım şuan orada tedavi gorenler olarak grupta çoğunluk olarak memnunuz her konuda..

Öncelikle Semra hanimla bir ön görüşme yapıp kararinizi o şekilde vermenizi tavsiye ederim .. Tam olarak ne bilmek istediğinizi yazmadığınız için yüzeysel yazdım ..

Ama semra hanım işin ciddiyetinin farkında olan birisi bilgisi tecrübesi her konuda kendini farkettiriyor. . Bütün hastaların dosyaları arka planda inceleniyor ve semra hanımı her seferinde göremesek bile onun bilgisi dahilinde tedavi devam ediyor.

Labaratuvar olarak da en iyi yerlerden bir tanesi .. Ama dediğim gibi herkesin memnuniyet ve güvenme kriterleri farklı olabilir fakat kesinlikle bir görüşme yapmadan karar vermemenizi tavsiye ederim .. Görüştüğünüzde farkı anlayacaksınız diye umuyorum geçmiş olsun ..

herşeyden önce çok sistemli , her şey tıkır tıkır, olması gerektiği gibi gidiyor soru sormana fırsat vermeden herşeyin cevabını alabiliyorsun zaman kaybı yok , genel olarak çok memnunuz. yakın arkadaşlarım var tedavilerinden olumlu ayrılan çok iyi referans oldular . herkese de tavsiye ediyorum . hiç değilse ön görüşmeye gitmelisiniz zaten orada karar vereceksinizdir. inşallah güzel haberler alırız . sevgiler.

Hangi numaraya yolladın canım

Canım bizde Kaan hocada tedavi olduk belki biliyorsundur benim eşimede progeny m verdi bende ondan kullanabilirmiyim senin kullandığın da bu ilaçmı
Merhabalar sizin esinizdeki prblem
NEydi bizede acibadem
Maslak bulent tiras iki negatiften sonra esime progeny m vermisdi kullansin die sabah aksam birer kapsul olarak kaan aydos da veriyo yani bu ilaci merak ettm
Faydasi oldumu bizde bi uc ay kullandik ama su an bir aydir kullanmiyoruz

Evet ondan bana da verdiler o zaman benimki de ilaçlı olacak. Sen adet olunca aradın mi hemen ? Bi de transfer için doktor seçtin mi

Evet ondan bana da verdiler o zaman benimki de ilaçlı olacak. Sen adet olunca aradın mi hemen ? Bi de transfer için doktor seçtin mi
Cnm benim transfer olacağım tahmini zamanda semra hanım ve Emre bey izinde olacaklar gönül hanım veyaYücel bey transferi yapacak büyük ihtimalle

Cnm benim transfer olacağım tahmini zamanda semra hanım ve Emre bey izinde olacaklar gönül hanım veyaYücel bey transferi yapacak büyük ihtimalle
Canım transfer işleminde sevinç hanım bana daha tecrübeli gibi geldi ama nasip bu işler yücel beyin hastaları ondan çok memnundu .bence o da iyi bir doktor . Heyecanla bekliyorum canım inşallah bu imtihanı bitiririz güzel haberlerle

Sanirim tercihim Yücel bey olucak. Bana da transfer ve opu da memorial in erkek doktorları daha iyi geliyor. Muane olmadığım bir Yücel bey kalmisti kapanisida onunla yapacağım :))

Hemen aramadim canim doktora gidip kontrol yapildiktan sonra muayene sonucunu paylasmak icin mail gönderdim ulaşmayinca aradim whatsapp ile gönderin dediler 1 saat sonra dönüş yaptılar estrofem başlamam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…