- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
Cnm benim transfer olacağım tahmini zamanda semra hanım ve Emre bey izinde olacaklar gönül hanım veyaYücel bey transferi yapacak büyük ihtimalle
Bilmiyorum yarın kontrole gidicem belki on gün sonra fikir değiştirebilirim bu arada hap kullanımı felan yoldu değil mi özellikle folik asiti devamlı kullanmak gerekiyodu diyenlerde oldu ama ben opudan sonra kesdim bide ilaçları yazdırdım dediğin transferde kullanılan jel ve diğer 3 ilacı mı yazdırdın narin hanıma
Arkadaşlar yumurta toplamaya kadar kaç kez kontrole gidiliyor ya da kaç günde bir
Yok gitmedim 3. De transfere karar verdim inşallah hayırlısı olurCanım naptın gittin mi kontrole ne söyledi doktor?
Canım 1500 tl ofis histeroskobi eğer kapsamlı olursa 2500 dediler hakkında hayrlısı canım sizin sorununuzda tutunmama mı eğer öyleyse rahim filmine bakıp histeroskobi olup olmayacağına karar verir cnm
Aynı sorun bendede var Nasıl tutunur bilemiyrm hakkımda hayrlısı olsn cnmEvet canm benimde problemim tutunma benim sorun rahimde canım... Bana kesin histeroskopi der o yüzden sordum..
Tmm cnm arar sorarm tekrardan semra hoca sorunu gördü rahimde o yüzden yenilryecğz histeroskobiyi dedi şimdi bunu bilip de baska doktora sen yap histeroskopiyi diyemem birde çoğu ameliyatlaı semra hoca yapıor dedilerSemra hanım dedim özellikle cnm yarın ara bir sor bakalım
Benim sonucum dün geldi hiç sağlıklı çıkmadı malesef.bu sefer çabuk geldi sonuç.Soramadım ben. Daha 4 gün oldu şimdilik telaş yapmıyorum :) önümde sen varsın seninki gelince arkadan benimki de gelir
Çok üzüldüm.Benim sonucum dün geldi hiç sağlıklı çıkmadı malesef.bu sefer çabuk geldi sonuç.
Benim biraz daha geç olucak galiba izinde dedilerTransfer için emre beyi istedim hemşire o tarihte burda büyük ihtimal bir gün öncesi arayıp bilgilendireceğiz dediler
CANIM ilaçla yumurta çoğaltma elde ederken memorial orda olmamızı istiyor yani iki üç günde bir kontrole çağırıyorlar o yüzden ... yumurta kalitesi için de arı sütü önerdi kızlar iyiymiş incir de yiyebilirsin ya da incir kurune başlayabilirsin prolaktin normaldekızlar mrb.sayfalar hızlı hızlı ilerliyor tümünü okuyamadım.çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye.ben 19 eylülde memoriale gidecem görüştüm hastaneyle.ama diyarbakırdayım en az 15-20 gün burda kalmanız gerekiyor tedavi başlarsa dediler.ben bilemedim şimdi uzaktan olmuyor mu.yani tedaviye başlanacaksa ilaç tedavisini d.bakırda yapıp gitsem olmaz mı.tahlil falan gerekse de yaptırıp gönderir bilgilendiririm diye düşünmüştüm.15-20 gün bizim için çok uzun bir süre.yok mu bunun bir yolu.
teşekkür ederim değerlerim normal amh düşük 0,74'tür.yapacak bişey yok tabi.kal deseler kalacaz mecburen ama bizi zorlayacak biraz.ben arı sütü kullanamıyorum dokunuyor ama incir kürüne başlayacam bugün inş.korkuyorum bu da tutmazsa diye.hayırsılısı olsun ne yapalımCANIM ilaçla yumurta çoğaltma elde ederken memorial orda olmamızı istiyor yani iki üç günde bir kontrole çağırıyorlar o yüzden ... yumurta kalitesi için de arı sütü önerdi kızlar iyiymiş incir de yiyebilirsin ya da incir kurune başlayabilirsin prolaktin normalde
Canım avakado da ye çok faydalıymışteşekkür ederim değerlerim normal amh düşük 0,74'tür.yapacak bişey yok tabi.kal deseler kalacaz mecburen ama bizi zorlayacak biraz.ben arı sütü kullanamıyorum dokunuyor ama incir kürüne başlayacam bugün inş.korkuyorum bu da tutmazsa diye.hayırsılısı olsun ne yapalım
ben yerim herşeyi yerim yeterki iyi gelsin :) teşekkür ederimCanım avakado da ye çok faydalıymış
Bugün 5. Gün canım test günü yaklaştıkçaKedilimmm nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik :)Kediligelin
hayırlı olsun inş.canım.bu bekleyişler çok heyecanlı sonucu güzel olsun inş.Bugün 5. Gün canım test günü yaklaştıkça
Heyecan başladı. Bel ve kasık ağrılarım var regli olacakmışım gibi o biraz sıkıntılı. Onun dışında herşey çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?