Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım naptın gittin mi kontrole ne söyledi doktor?

Canım 1500 tl ofis histeroskobi eğer kapsamlı olursa 2500 dediler hakkında hayrlısı canım sizin sorununuzda tutunmama mı eğer öyleyse rahim filmine bakıp histeroskobi olup olmayacağına karar verir cnm

Evet canm benimde problemim tutunma benim sorun rahimde canım... Bana kesin histeroskopi der o yüzden sordum..

Semra hanım dedim özellikle cnm yarın ara bir sor bakalım
Tmm cnm arar sorarm tekrardan semra hoca sorunu gördü rahimde o yüzden yenilryecğz histeroskobiyi dedi şimdi bunu bilip de baska doktora sen yap histeroskopiyi diyemem birde çoğu ameliyatlaı semra hoca yapıor dediler

kızlar mrb.sayfalar hızlı hızlı ilerliyor tümünü okuyamadım.çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye.ben 19 eylülde memoriale gidecem görüştüm hastaneyle.ama diyarbakırdayım en az 15-20 gün burda kalmanız gerekiyor tedavi başlarsa dediler.ben bilemedim şimdi uzaktan olmuyor mu.yani tedaviye başlanacaksa ilaç tedavisini d.bakırda yapıp gitsem olmaz mı.tahlil falan gerekse de yaptırıp gönderir bilgilendiririm diye düşünmüştüm.15-20 gün bizim için çok uzun bir süre.yok mu bunun bir yolu.

bir de yumurta rezervi az olup da hamile kalan arkadaşlardan da destek alırsam sevinirim.tedavi öncesi bişeyler yaptınız mı.ne önerirsiniz bana.yardımcı olun lütfen

CANIM ilaçla yumurta çoğaltma elde ederken memorial orda olmamızı istiyor yani iki üç günde bir kontrole çağırıyorlar o yüzden ... yumurta kalitesi için de arı sütü önerdi kızlar iyiymiş incir de yiyebilirsin ya da incir kurune başlayabilirsin prolaktin normalde

teşekkür ederim değerlerim normal amh düşük 0,74'tür.yapacak bişey yok tabi.kal deseler kalacaz mecburen ama bizi zorlayacak biraz.ben arı sütü kullanamıyorum dokunuyor ama incir kürüne başlayacam bugün inş.korkuyorum bu da tutmazsa diye.hayırsılısı olsun ne yapalım

Canım avakado da ye çok faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…