Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün 5. Gün canım test günü yaklaştıkça
Heyecan başladı. Bel ve kasık ağrılarım var regli olacakmışım gibi o biraz sıkıntılı. Onun dışında herşey çok güzel
Valla bizde güzel haberlerini bekliyoruz , tadını çıkar kendini dinlememeye çalış sonu güzel olacak Allah'ın izniyle..

ya arkadaşlar ilaçlar kafama takıldı.şimdi ben bayramdan hemen sonra raporumu alacam inş.ama raporla ilaçları nasıl alacam ordaki drlar mı yazıyo ne yapmam gerekecek.bilgi verebilir misiniz.ben önceki denemelerimde burdaki bir eczaneden yarı fiyatına alıyordum ilaçları.ama istanbul'da nasıl olacak bilemedim.

Memorialin sgk anlaşması yok o yüzden ilaçlarını raporu aldığın yere yazdirman iyi olur biz de raporlu aldık üniversite hastanesinden aldık raporu ilaçları da onlar yazdı eczaneden aldık hemen dolapta muhafaza ettik istanbula buz kaliplarinin arasina koyup soğutuculu çanta ile getirdik

İlaçları raporlu almak için daha önceden Üniversite hastanesi nde tüp bebek denemiş olmak mı gerekiyor yoksa sadece bizim gibi özel hastanede denemiş olanlar da bu fırsattan yararlana biliyorlar mı

hadi ya bu sıkıntı işte.ben adetin birinci günü ist gidecem ve tedavi süresince orda kalacam bana ne ilaç vereceklerini bilmiyorum ki alıp gideyim?ben dicle üniversitesinden alacam raporu tekrar ilaçları yazdıramayacam ki.nasıl olacak anlamadım.

İlaçları raporlu almak için daha önceden Üniversite hastanesi nde tüp bebek denemiş olmak mı gerekiyor yoksa sadece bizim gibi özel hastanede denemiş olanlar da bu fırsattan yararlana biliyorlar mı

Daha önce iki kez asilama yapilip pozitif sonuc alamadigimizi belgelendirdik 2 kez de ovulasyon indüksiyonu tedavisi görüp gebelik elde edilemedigini belgelendirdik bi kaç evrak istediler bunun haricinde 2 günde çıktı rapor hepsi özel hastanedeydi

Memorialde ön görüşme yaptığımızda bize kullanahilecegimiz miktarı muayene sonucunda yazdilar bir kağıda hastaneye onu verdik ona göre kutu sayisi vs. Yazdilar

Memorialde ön görüşme yaptığımızda bize kullanahilecegimiz miktarı muayene sonucunda yazdilar bir kağıda hastaneye onu verdik ona göre kutu sayisi vs. Yazdilar
işte benim öyle bir şansım olmayacak.ön görüşme sonucunda başlamak gerekecekse hemen başlayacağız yani bi daha gidip gelmek olmayacak.orda ist da yazdırabileceğim bir hastane yok mu acaba

Incir kuru 21 gün sürüyor şimdiden baslasan erken olabilir sen adetinden bir kaç gün önce başla şimdi başlarsan erken olur.yine de rezerve az olup tüp bebekte bu kürü yapanlara sor . Inşallah nasip olur canım

Canım bende hepsini özelde yaptım ama üniversite hastanesi rapor için tekrar hepsini Burda yapman gerekli dedi her yer aynı değil sanırım

işte benim öyle bir şansım olmayacak.ön görüşme sonucunda başlamak gerekecekse hemen başlayacağız yani bi daha gidip gelmek olmayacak.orda ist da yazdırabileceğim bir hastane yok mu acaba
Herkese gonal f kesin yazıyorlar 3 kutu yazmislardi bana zitrotec diye bi kullanımlık antibiyotik de yaziyorlar önden giden yumurta varsa cetrodite yazıyorlar bunun soğuk zinciri yok eczaneler genelde geri alıyor sor yine de çatlatma iğnesi olarak lucrin ya da içirmek değişiyor yumurta toplama sonrası herkese rulid antibiyotik veriliyor. Bazı ilaçlar aynı ama diğerleri farklı olabilir belki ek şeylerde verilebilir.

Bu cikarttiginiz raporla tüpbebek indirimden faydalanabildinizmi yoksa ilaclari indirimli almak icinmiydi rapor

Olabilir canım bize zorluk cıkarmadilar 2 günde halloldu ciddi anlamda farkediyor fiyatlarda hepsine 440 tl vermistik
Siz konyadaydiniz sanirim benim tedavilerimde orda oldu.ali acar bir kere asilama 2 kere ovulasyon takibi 1 kerede tup bebek yapti hepside basarisizdi bu raporu nasil alabilirim?

Siz konyadaydiniz sanirim benim tedavilerimde orda oldu.ali acar bir kere asilama 2 kere ovulasyon takibi 1 kerede tup bebek yapti hepside basarisizdi bu raporu nasil alabilirim?

Hem indirimden faydalandik hem de ilaclar için kullandik. Bu yapilan islemleri belgelendorip selçuk tıp fakültesi tüp bebek bölümüne başvuru yapin sizden istenen evraklarin yazılı olduğu bir kağıt verecekler onları tamamlayıp giderseniz yardimci olurlar

Biz Konyadan ayrildik suan baska ildeyiz rica etsem raporun fotosunu bana özelden yollayabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…