Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım son durum embriyo gelişmiyor tedavi iptal...
Canım sakın üzme kendini en yakın zamanda maddi ve manevi olarak hazır olduğunda tekrar tedaviye başlamalısın umutsuzluğa yer yok biliyosun. Bu tedavin biraz aksiliklerle başladı bir yumurta önde gitti diğerlerini bastırdı olabiliyor benim ilk tedavimde öyle oldu ve hiç yumurta elde edilmedi Allaha şükür o engelleri aştık sende aşacaksın

Sağolasın canım aynen dediğin gibi mücadeleye devam
Üzülmüyorum desem yalan olur evet aksilerle başladı inşallah bundan sonraki tedavimde yaşamam bu bir tecrübe oldu

Benim sonucum dün geldi hiç sağlıklı çıkmadı malesef.bu sefer çabuk geldi sonuç.
Canım aynı dertten muzdaribiz. Benim de 3te0 geldi sonuç. Yok sayıyorum o tedaviyi, sen de bi süre geçsin zama n üzüntünü hafifletsin inşallah.. Sonrasında maddi manevi toparlanıp bunu hiç yokmuş gibi varsayarsın.. Allah sabır versin

Canım son durum embriyo gelişmiyor tedavi iptal...
CANım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ... ama bu süreçlerde ümitsizliğe yılmaya yer yok.. kafamızı kaldırıp kaldığımız yerden devam edicez. Hepimiz için geçerli bu süreç. Hepimiz zamanımızı bekliyoruz. Bir gün gelecek o vakitler Allahın izniyle. Allah maddi manevi hepimizin yardımcısı olsun

Şuan istanbuldayım canım memorial fotokopisini aldığı için yanımda getirmedim konyada kaldı ama yapilan tedaviler sonucunda gebelik oluşmamistir tüp bebek tedavisi uygundur tarzında birsey yazıyordu
Mesela bana su tarihte asilama su tarihtede tup bebek yapilmis gebelik olusmamistir yazisi yazsa yeterlimi diyosun okadarmi yaziyodu senin rapordada

Çok sağol canım benim 8. Denememdi.hep böyle oluyor ya hiç çıkmıyor ya genetiğine ulaşılamıyor ya sağlıklı ama kalitesiz çıkıyor o da 1 tane falan.artık maddi manevi çöktük.8 denememden sıfırdan başladı asla dondurulmuş olmadı zor çok zor.embriyosunda genetiğine ulaşılamayan bir tek ben miyim acaba

Canım yaa, çok zor kaç embriyon gitmişti genetiğe. Genetiğe ulaşamamak nasıl oluyor ki? Peki sizde bir genetik sıkıntı var mı? Mesela bizde yok ama sağlıklı embriyo çıkmadı bu da bize imtihan demek, zamanı gelmediği için hepsi bi sebep oluyo

Biz de genetik sorun var eşimle ikimiz de.3 embriyo gitti genetiğe sağlıksız geldi 1 tanesi de belirsiz

kizlar kurtajdan sonraki ilk adetim oldum bugün normal adet tarihinde kurtajdan sonraki 27.günde oldum.yarın fsh olcturucem yalnız başka bi ildeyim özel hastaneye aciline gitsem acaba bakarlar miki.bide bu hormonlar için fsh e2 lh ve progesteron ölçümü için aç karna mi olmak gerekiyordu yoksa farketmiyormuydu.

Acilde bakarlar mi bilmiyorum ama aç olmanıza gerek yok . Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…