- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tüm güzel dilekleriniz için.
Bizim sınavımız en zorları arasında başkasına çok kolay gelen bize ne kadar da zor bizim halimizden bir tek biz anlarız.
Allah izin verirse eylül ekim adetimde tekrar denemek istiyorum ama bu kez daha emin adımlarla giricem bu yola artık erkek infertilitesi sorununuza benimde yumurta rezervi azlığı eklendi sınavım bir kat daha zorlaştı ama rabbim maddi manevi bana imkan verdiği sürece denemeye devam edeceğiz
Allah bugünlerimizi aratacak daha büyük dert keder vermesin inşallah
Memorial de indirim oluyorda ilaçlarda geçmiyor siz raporu ilaçlar için nasıl kullandınız acaba?Hem indirimden faydalandik hem de ilaclar için kullandik. Bu yapilan islemleri belgelendorip selçuk tıp fakültesi tüp bebek bölümüne başvuru yapin sizden istenen evraklarin yazılı olduğu bir kağıt verecekler onları tamamlayıp giderseniz yardimci olurlar
Benim de öyle stresten galiba pcos varmıydı?Kızlarr hala adet olamadım bugün 35. Gün
Ilaclari raporu aldığımız hastanede yazdırdık reçete ile eczaneye gittik sistemde rapor göründüğü için ilaçları indirimli verdiler. Memorial de yazdirsaydık vermezlerdi büyük ihtimalMemorial de indirim oluyorda ilaçlarda geçmiyor siz raporu ilaçlar için nasıl kullandınız acaba?
Ben Cerrahpaşa dan aldım raporu reçete yazmayız dediler ;(Ilaclari raporu aldığımız hastanede yazdırdık reçete ile eczaneye gittik sistemde rapor göründüğü için ilaçları indirimli verdiler. Memorial de yazdirsaydık vermezlerdi büyük ihtimal
Amh 3,37 canım ohss olmuştum yumurta toplamadan sonraBenim de öyle stresten galiba pcos varmıydı?
Acaba hamilemisin tatlım?Amh 3,37 canım ohss olmuştum yumurta toplamadan sonra
8 denemenizin kaçını memorialde yaptınız acaba hayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallahBiz de genetik sorun var eşimle ikimiz de.3 embriyo gitti genetiğe sağlıksız geldi 1 tanesi de belirsiz
Yok canım biz 3,5 yıldır hiç korunmadık ve 3. Tüp bebeğimiz bu ancak bu denemede embriyo elde edebildik. Allah'ın ol demesiyle olur da olursa mucize olurAcaba hamilemisin tatlım?
Cnm ben 36. Günde oldum sende bugün yarın olursun inşKızlarr hala adet olamadım bugün 35. Gün
3 tanesi memorialde yaptırdım.memorial çok çok iyi bir merkez.bu arada 7 deneme 8 toplama oldu 1 tanesinde havuz yapıldı başka bir merkezde ama başarısız oldu.teşekkür ederim emek veren herkesi allahım kavuştursun8 denemenizin kaçını memorialde yaptınız acaba hayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Benimde genetikten olumlu gelmediÇok sağol canım benim 8. Denememdi.hep böyle oluyor ya hiç çıkmıyor ya genetiğine ulaşılamıyor ya sağlıklı ama kalitesiz çıkıyor o da 1 tane falan.artık maddi manevi çöktük.8 denememden sıfırdan başladı asla dondurulmuş olmadı zor çok zor.embriyosunda genetiğine ulaşılamayan bir tek ben miyim acaba
Allahtan hayırlısı canım neden genetiğe gitti embriyolarınız ve kaliteleri nasıldı?Benimde genetikten olumlu gelmedi
Merhaba benim 2 kimyasal oldu yas 38 olunca genetik istediler zaten 1 tane 5. Gune gitti oda kromozom bozuklugu dediler iptal oldu. Kalitesi 4aa di.Allahtan hayırlısı canım neden genetiğe gitti embriyolarınız ve kaliteleri nasıldı?
Merhaba bizdeki sorun sperm azligi ve morfoloji sifir sizdeki sorun neydi acaba . Gerçi tedaviye oyle basladik ama bende yapisikilik cikolata kisti rahim sekil bozuklugu polip yani sorun birdi devami geldi. Simdi fazla yumurtam olmuyor ve sol tupu kapattılar. . 6. Deneme icin tekrar denicez ekim gibi kismetse3 tanesi memorialde yaptırdım.memorial çok çok iyi bir merkez.bu arada 7 deneme 8 toplama oldu 1 tanesinde havuz yapıldı başka bir merkezde ama başarısız oldu.teşekkür ederim emek veren herkesi allahım kavuştursun
malesef negatif cAnım 2. denemede inşallahnar7 test yaptın mi canım inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?