Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tüm güzel dilekleriniz için.
Bizim sınavımız en zorları arasında başkasına çok kolay gelen bize ne kadar da zor bizim halimizden bir tek biz anlarız.
Allah izin verirse eylül ekim adetimde tekrar denemek istiyorum ama bu kez daha emin adımlarla giricem bu yola artık erkek infertilitesi sorununuza benimde yumurta rezervi azlığı eklendi sınavım bir kat daha zorlaştı ama rabbim maddi manevi bana imkan verdiği sürece denemeye devam edeceğiz
Allah bugünlerimizi aratacak daha büyük dert keder vermesin inşallah

Amin canım inşallah. . Dediğin gibi bizi bizden başkası anlayamıyor o yüzden iyi ki varsınız. Birbirimizi tanimasakta en içten dualarımız hepimiz için .. İyi haberlerle mutlu olup heyecanlanıyoruz veya üzüntüyü paylaşıyoruz. . Rabbim yardımcımız olsun inşallah. . Umut hep var .

İnşallah yeni tedavinde hersey yolunda gider canım benim ..

Memorial de indirim oluyorda ilaçlarda geçmiyor siz raporu ilaçlar için nasıl kullandınız acaba?

Ilaclari raporu aldığımız hastanede yazdırdık reçete ile eczaneye gittik sistemde rapor göründüğü için ilaçları indirimli verdiler. Memorial de yazdirsaydık vermezlerdi büyük ihtimal
Ben Cerrahpaşa dan aldım raporu reçete yazmayız dediler ;(

8 denemenizin kaçını memorialde yaptınız acaba hayırlısı olsun hakkınızda en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
3 tanesi memorialde yaptırdım.memorial çok çok iyi bir merkez.bu arada 7 deneme 8 toplama oldu 1 tanesinde havuz yapıldı başka bir merkezde ama başarısız oldu.teşekkür ederim emek veren herkesi allahım kavuştursun

Benimde genetikten olumlu gelmedi

Merhaba bizdeki sorun sperm azligi ve morfoloji sifir sizdeki sorun neydi acaba . Gerçi tedaviye oyle basladik ama bende yapisikilik cikolata kisti rahim sekil bozuklugu polip yani sorun birdi devami geldi. Simdi fazla yumurtam olmuyor ve sol tupu kapattılar. . 6. Deneme icin tekrar denicez ekim gibi kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…