Canım geçmiş olsun ama üzülmemeye çalış olur mu inşaAllah donmuşların tutar. Hem donmuşlara daha çok şans veriyorlar rahim de dinlenmiş oluyor. O arada çok iyi beslen Rabbim ikincide evladını nasip etsin sana sağlıkla hayırla ömürle inşaAllah balımmalesef negatif cAnım 2. denemede inşallah
Üzüldüm canım pozitif bekliyordum seni. Negatif için randevu aldın mimalesef negatif cAnım 2. denemede inşallah
Belirsiz derken canımBiz de genetik sorun var eşimle ikimiz de.3 embriyo gitti genetiğe sağlıksız geldi 1 tanesi de belirsiz
Sağlıklı ya da sağlıksız sonuç yok canımBelirsiz derken canım
canım genetik testi yapıyorlar ya ondaki sonuçlarınız normal mi?Merhaba benim 2 kimyasal oldu yas 38 olunca genetik istediler zaten 1 tane 5. Gune gitti oda kromozom bozuklugu dediler iptal oldu. Kalitesi 4aa di.
Canım toplamda 10-15 gün sürüor eğer yumurta en fazla sıkı takip ediorlr biz de şehir dışından geldk kaldık mecbur eşim gidip geldi bende annemle kaldım bence kal derm dışardaki tahlille bazen memorialin sonuçları tutmayabiliorm mesela ben prolaktin sorunum hiç olmadı başka hastanede yaptırdm yüksek çıktı hemde bayağı yüksek çıktı sonra memorialde yaptırdım normalmiş değerim zaten diorlr sizi görüşme yapınca semra hanım sıkı takip yapıorz burda kalabilirmsinz nasıl yapcksnz diye ayarlayabilsenz keşke çok daha ii olurdu sizin içinkızlar mrb.sayfalar hızlı hızlı ilerliyor tümünü okuyamadım.çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye.ben 19 eylülde memoriale gidecem görüştüm hastaneyle.ama diyarbakırdayım en az 15-20 gün burda kalmanız gerekiyor tedavi başlarsa dediler.ben bilemedim şimdi uzaktan olmuyor mu.yani tedaviye başlanacaksa ilaç tedavisini d.bakırda yapıp gitsem olmaz mı.tahlil falan gerekse de yaptırıp gönderir bilgilendiririm diye düşünmüştüm.15-20 gün bizim için çok uzun bir süre.yok mu bunun bir yolu.
ben de üzüldum ama elden bisey gelmiyo malesef..evet canim dondurmus embriyo transferi yapilacak sonraki adet bitiminde tam tarih net degil insallah 2. denememde olurÜzüldüm canım pozitif bekliyordum seni. Negatif için randevu aldın mi
Canım benim ya çok üzücü bir umutla bekliyoruz inşallah bir dahaki tedavide olumlu olur.Benimde genetikten olumlu gelmedi
Bizim ikimizde de genetik sorun var bu nedenle şansım çok düşük en zoru genetik sorun.hele iki tarafta da varsa daha zor.benim genetiğin üstüne yaş faktörü de eklendi artık çünkü 36 yaşındayımMerhaba bizdeki sorun sperm azligi ve morfoloji sifir sizdeki sorun neydi acaba . Gerçi tedaviye oyle basladik ama bende yapisikilik cikolata kisti rahim sekil bozuklugu polip yani sorun birdi devami geldi. Simdi fazla yumurtam olmuyor ve sol tupu kapattılar. . 6. Deneme icin tekrar denicez ekim gibi kismetse
Allah çaresini verir inşallah sakın umutsuzluğa düşmeyin nasıl bir genetik sorun var sizde nasıl belli olduBizim ikimizde de genetik sorun var bu nedenle şansım çok düşük en zoru genetik sorun.hele iki tarafta da varsa daha zor.benim genetiğin üstüne yaş faktörü de eklendi artık çünkü 36 yaşındayım
Amin canımben de üzüldum ama elden bisey gelmiyo malesef..evet canim dondurmus embriyo transferi yapilacak sonraki adet bitiminde tam tarih net degil insallah 2. denememde olur
CANIM bende değil ama diğer kızlardan böyle yazan olmuştu sanırım öğleden sonra başlayınca o günü saymiyorlar peki sana ne yapman gerektiğini söyledi mi? S sinkar transfer günün belli oldu mu ?Kızlarr adet oldumm saat 14:30 da başladı hemşireyi aradım yarını birinci gün sayacaz dedi Cumartesi 2. Gün olacak dedi sizde de öyle mi oldu
Yok cnm daha belli olmadı cumartesi günü kontrolüm var büyük ihtimalle belli olur. Umut bey ilk muanemi yaparken rahim kalinligin ince demisti. İlacın dozunu artırabiliriz dedi. Sonra semra hanım geldi rahim kalinligi gayet iyi gününe göre ilacın dozunu artırmaya gerek yok cumartesi kontrol yazın dedi. Ama transfer tarihini söylemedi.
Benim 6,7 çıktı. En az ne kadar olur bilmiyorum ama en az 8,5 olmadan transfer yapmıyorlarKızlar dondurulmuş transfer öncesi yapılan ilk muayenede rahim kalınlığı kaç olması lazım sizde kaç çıktı
Cnm benimde cumartesi 11 de Yücel beye kontrolüm varKızlarr adet oldumm saat 14:30 da başladı hemşireyi aradım yarını birinci gün sayacaz dedi Cumartesi 2. Gün olacak dedi sizde de öyle mi oldu
İlk muayene derken adetin 2.günü yapılanı mı kastediyorsun? Onun bir önemi yok estrofem kalınlaşma sağlıyor ama sanırım ince görürlerse erken kontrole çağırıyorlar. 2.günü hatırlamıyorum ama ilk transferde 9.gün 6.8 idi. En az 7 olması lazımdı bugün demisti Betül Hanım.Estrofemi 4e çıkarip climara fort bant ilave edildi 13 veya 14.gün tam hatırlamıyorum 8.2 olmuştu.Kızlar dondurulmuş transfer öncesi yapılan ilk muayenede rahim kalınlığı kaç olması lazım sizde kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?