Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

malesef negatif cAnım 2. denemede inşallah
Canım geçmiş olsun ama üzülmemeye çalış olur mu inşaAllah donmuşların tutar. Hem donmuşlara daha çok şans veriyorlar rahim de dinlenmiş oluyor. O arada çok iyi beslen Rabbim ikincide evladını nasip etsin sana sağlıkla hayırla ömürle inşaAllah balım

Canım toplamda 10-15 gün sürüor eğer yumurta en fazla sıkı takip ediorlr biz de şehir dışından geldk kaldık mecbur eşim gidip geldi bende annemle kaldım bence kal derm dışardaki tahlille bazen memorialin sonuçları tutmayabiliorm mesela ben prolaktin sorunum hiç olmadı başka hastanede yaptırdm yüksek çıktı hemde bayağı yüksek çıktı sonra memorialde yaptırdım normalmiş değerim zaten diorlr sizi görüşme yapınca semra hanım sıkı takip yapıorz burda kalabilirmsinz nasıl yapcksnz diye ayarlayabilsenz keşke çok daha ii olurdu sizin için

Bizim ikimizde de genetik sorun var bu nedenle şansım çok düşük en zoru genetik sorun.hele iki tarafta da varsa daha zor.benim genetiğin üstüne yaş faktörü de eklendi artık çünkü 36 yaşındayım

Bizim ikimizde de genetik sorun var bu nedenle şansım çok düşük en zoru genetik sorun.hele iki tarafta da varsa daha zor.benim genetiğin üstüne yaş faktörü de eklendi artık çünkü 36 yaşındayım
Allah çaresini verir inşallah sakın umutsuzluğa düşmeyin nasıl bir genetik sorun var sizde nasıl belli oldu

Kızlarr adet oldumm saat 14:30 da başladı hemşireyi aradım yarını birinci gün sayacaz dedi Cumartesi 2. Gün olacak dedi sizde de öyle mi oldu

Kızlarr adet oldumm saat 14:30 da başladı hemşireyi aradım yarını birinci gün sayacaz dedi Cumartesi 2. Gün olacak dedi sizde de öyle mi oldu
CANIM bende değil ama diğer kızlardan böyle yazan olmuştu sanırım öğleden sonra başlayınca o günü saymiyorlar peki sana ne yapman gerektiğini söyledi mi? S sinkar transfer günün belli oldu mu ?

Kızlar dondurulmuş transfer öncesi yapılan ilk muayenede rahim kalınlığı kaç olması lazım sizde kaç çıktı

Yok cnm daha belli olmadı cumartesi günü kontrolüm var büyük ihtimalle belli olur. Umut bey ilk muanemi yaparken rahim kalinligin ince demisti. İlacın dozunu artırabiliriz dedi. Sonra semra hanım geldi rahim kalinligi gayet iyi gününe göre ilacın dozunu artırmaya gerek yok cumartesi kontrol yazın dedi. Ama transfer tarihini söylemedi.

Kızlar dondurulmuş transfer öncesi yapılan ilk muayenede rahim kalınlığı kaç olması lazım sizde kaç çıktı
İlk muayene derken adetin 2.günü yapılanı mı kastediyorsun? Onun bir önemi yok estrofem kalınlaşma sağlıyor ama sanırım ince görürlerse erken kontrole çağırıyorlar. 2.günü hatırlamıyorum ama ilk transferde 9.gün 6.8 idi. En az 7 olması lazımdı bugün demisti Betül Hanım.Estrofemi 4e çıkarip climara fort bant ilave edildi 13 veya 14.gün tam hatırlamıyorum 8.2 olmuştu.
2.transferde 8.7 idi 9.gün. diğer kontrolde 11 olmuştu.
S sinkar senin kaçıncı gündü 6.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…