- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
İlk muayene derken adetin 2.günü yapılanı mı kastediyorsun? Onun bir önemi yok estrofem kalınlaşma sağlıyor ama sanırım ince görürlerse erken kontrole çağırıyorlar. 2.günü hatırlamıyorum ama ilk transferde 9.gün 6.8 idi. En az 7 olması lazımdı bugün demisti Betül Hanım.Estrofemi 4e çıkarip climara fort bant ilave edildi 13 veya 14.gün tam hatırlamıyorum 8.2 olmuştu.
2.transferde 8.7 idi 9.gün. diğer kontrolde 11 olmuştu.
S sinkar senin kaçıncı gündü 6.7
Benim ikinci gün yaptırdığımda 2çıktı bana biraz az gibi geldi ben farklı şehirde olduğum için farklı doktor yapdı ilk kontrolüİlk muayene derken adetin 2.günü yapılanı mı kastediyorsun? Onun bir önemi yok estrofem kalınlaşma sağlıyor ama sanırım ince görürlerse erken kontrole çağırıyorlar. 2.günü hatırlamıyorum ama ilk transferde 9.gün 6.8 idi. En az 7 olması lazımdı bugün demisti Betül Hanım.Estrofemi 4e çıkarip climara fort bant ilave edildi 13 veya 14.gün tam hatırlamıyorum 8.2 olmuştu.
8. Gundu cnm umut beyde ilacın dozunu artiralim dedi semra hanım böyle durumlarda ilacın dozunu hemen artirmiyoruz çünkü hastanin dosyasını dikkatli incelersen opudan bir önceki kontrolde rahim kalinligi 10,4 yane hastanın rahmi büyük ihtimalle kalinlasacak 5 gün sonra tekrar kontrol yazalım dedi. Öyle cnmİlk muayene derken adetin 2.günü yapılanı mı kastediyorsun? Onun bir önemi yok estrofem kalınlaşma sağlıyor ama sanırım ince görürlerse erken kontrole çağırıyorlar. 2.günü hatırlamıyorum ama ilk transferde 9.gün 6.8 idi. En az 7 olması lazımdı bugün demisti Betül Hanım.Estrofemi 4e çıkarip climara fort bant ilave edildi 13 veya 14.gün tam hatırlamıyorum 8.2 olmuştu.
Amin canım
merhaba ınşallah hepimizin olumlu sonuçlanır .Canım benim ya çok üzücü bir umutla bekliyoruz inşallah bir dahaki tedavide olumlu olur.
Ben şimdi omega 3 ve quezm q10 kullaniyorum bayramdan sonrada arisutu bal polen kullanmak istiyorum hayirlisi bakalim insallah iyi gelir kaliteli yumurtam olur istersen sen ve eşin en azindan arisutu kullanin ben iyi gelecegine inaniyorumBizim ikimizde de genetik sorun var bu nedenle şansım çok düşük en zoru genetik sorun.hele iki tarafta da varsa daha zor.benim genetiğin üstüne yaş faktörü de eklendi artık çünkü 36 yaşındayım
Amin canım inşaAllahKızlar, hepinizin kurban bayramını kutluyorum... Bayramlar mutluluk getirir... Diye inanarak diliyorum ki, Gelecek bayram da her birimizin Anne olma hayalleri gerçek olsun... Evlatlarımız kucağımızda karşılayalım gelecek tüm bayramları...
Ben de tüm anne adaylarının bayramlarını kutluyorum.bir daha ki bayramda bebeklerin ya karnimizda ya kucağımızda olmasını dilerim .aminnnKızlar, hepinizin kurban bayramını kutluyorum... Bayramlar mutluluk getirir... Diye inanarak diliyorum ki, Gelecek bayram da her birimizin Anne olma hayalleri gerçek olsun... Evlatlarımız kucağımızda karşılayalım gelecek tüm bayramları...
Tamam canım ben de kullanmayı düşünüyorum çokkk sağolBen şimdi omega 3 ve quezm q10 kullaniyorum bayramdan sonrada arisutu bal polen kullanmak istiyorum hayirlisi bakalim insallah iyi gelir kaliteli yumurtam olur istersen sen ve eşin en azindan arisutu kullanin ben iyi gelecegine inaniyorum
Çok sağol moral oluyor böyle şeylerteyzem beşinci tüp bebek denemesinde hamile kaldı 16 yıl sonra doktoru semra hanımdı şuan 2 çocugu var Allah nasip ettikten sonra oluyor dilerim isteyen herkese nasip olur
Ayni fikirdeyim bende bayram ziyaretlerini sevmiyorum hep bir yorum sanki bizim aklimiz yetmiyor...İyi bayramlar herkese.yalnız geçirdiğiniz son bayram olsun.bugün birisi yine evlat edin dedi.yine çok zoruma gitti niye bilmiyorum çok kızıyorum böyle diyenlere 7 kez tüp denedim ama savaşım bitmedi daha denemeye devam ediyorum destek olacaklarına moral vereceklerine evlat edinin denmesi of offf beni en çok üzen çevre.bitmeyen laflar.en zoru da bayramlar....
Bana da söylendi bu evlat edinme mevzusu birkaç kere. Hem de birinde çok rahat, böyle tek cümleyle en akılcı çözümmüş gibi.... Ya biz çok hassasız ya da insanlar aşırı rahat. Bence bu tavsiyeyi kimse kimseye yapmamalı. İçimiz nasıl cız ediyor kimse anlamıyor bazıları da hiç empati yapmıyor ve böyle sonuçlar çıkıyor ortaya. Rabbim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın. Zaten yeterince sıkıntımız var, canımızı en ufak sıkacak muhabbetler açılmasın hiç inşallah artıkİyi bayramlar herkese.yalnız geçirdiğiniz son bayram olsun.bugün birisi yine evlat edin dedi.yine çok zoruma gitti niye bilmiyorum çok kızıyorum böyle diyenlere 7 kez tüp denedim ama savaşım bitmedi daha denemeye devam ediyorum destek olacaklarına moral vereceklerine evlat edinin denmesi of offf beni en çok üzen çevre.bitmeyen laflar.en zoru da bayramlar....
Bende hastanedeyim cnm ndn yüksek çıktı Ki bende randevu sirami bekliyorum bugün biraz gec kaldımKızlar bu ay transferim olmayacak sanırım rahim kalınlığı 8 mm çıktı çok yüksek dedi hemşire.şimdi e2, lh , progesteron baktırıyorum hastanedeyim onların sonuçlarını bekliyoruz
Kizlar rahım kalinligim 9.7 olmuş perşembe günü transfer var hadi hayırlısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?