Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım insanlar çok rahat ben asla böyle bir şey söylemem kimseye. herkesin artık her şeyden haberi var herkesin kafası çalışıyor.kimseyi ilgilendirmez .

Semra hanım bu konuda en iyi tercih ve kadrosunda herkes çok iyi fark etmiyor.çünkü beraber karar veriyorlar her şeye.umudun kırılmasın allah nasip ederse olur zaten

Merhaba kızlar; öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Bugün benim test günümdü. Transferden sonra 9. Gün değerim 7.79 çıkmış referans aralığı 5.30 benim hcg düşük geldi bana sizce kimyasal mı?

Cnm değerin banada düşük geldi genellikle bu evrede 70-150 arası birsey çıkıyor. Ama önemli olan 2 günde 2 kat artması inş kat kat artar değerin 2 gun sonra tekrarlarsin testi

Semra hanım bu konuda en iyi tercih ve kadrosunda herkes çok iyi fark etmiyor.çünkü beraber karar veriyorlar her şeye.umudun kırılmasın allah nasip ederse olur zaten
teşekkürler naznaz umarım herşey iyi olur geç evlendim ilk deneme olacak amh iyiydi yaş ilerlediği için defalarca deneyecek zamanım olmayacak tek korkum herşey nasip diyelim artık

Kan tahlilini verirken hastane biz arıyoruz demişti. Bakalım bekliyorum ararlar herhalde ama ümidim yok çok çok düşük bir değer çünkü.
Bu forumda böyle olup yükselenleri görmüştüm canım ama hayırlısı bakalım doktorlar ne dicek.. hakkında hayırlı olan doğru zaman ne zamansa o zaman gelecektir bebişin..

Merhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim 1 aşılama düşükle sonuçlandı negatif 1 denemesi oldu bana rapor çıkarmı ,ilaç için ayrı transfer için raporu ayrımı almak lazım bilgisi olan yazarsa sevinirim tüp bbebek denemem acıbademde olmuştu

Arkadaşlar merhaba hayırlı bayramlar herkese bende 6. Denemem olacak nasipse ekim gibi gitmeyi düşünüyorum.ekimde tedavi düşünen varmı memorialde.ilaçları değişiriz dediler kafam karıştı tedavilerde farklı ilaç kullanan oldumu acaba

Tek rapordur iki ayrı rapor değil evraklarınla birlikte üniversite hastanesine başvur çıkar rapor çıkmaması için bi sebep yoktur umarım sigortalılık süresi yaş evlilik süresi istenenler arasında

Canım heyecanla haberini bekliyordum ki düşük bi değer. hamilelik oluşmuş o kesin ama devamı iki gün sonra yapacağın teste bağlı.

Kızlar bu ay transferim olmayacak sanırım rahim kalınlığı 8 mm çıktı çok yüksek dedi hemşire.şimdi e2, lh , progesteron baktırıyorum hastanedeyim onların sonuçlarını bekliyoruz
Canım adet olduğun zaman memorialin hangi numarası ni aradın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…