- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
Evet canım insanlar çok rahat ben asla böyle bir şey söylemem kimseye. herkesin artık her şeyden haberi var herkesin kafası çalışıyor.kimseyi ilgilendirmez .Bana da söylendi bu evlat edinme mevzusu birkaç kere. Hem de birinde çok rahat, böyle tek cümleyle en akılcı çözümmüş gibi.... Ya biz çok hassasız ya da insanlar aşırı rahat. Bence bu tavsiyeyi kimse kimseye yapmamalı. İçimiz nasıl cız ediyor kimse anlamıyor bazıları da hiç empati yapmıyor ve böyle sonuçlar çıkıyor ortaya. Rabbim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın. Zaten yeterince sıkıntımız var, canımızı en ufak sıkacak muhabbetler açılmasın hiç inşallah artık
Semra hanım bu konuda en iyi tercih ve kadrosunda herkes çok iyi fark etmiyor.çünkü beraber karar veriyorlar her şeye.umudun kırılmasın allah nasip ederse olur zatenselam herkese iyi bayramlar bende tüp bebek denemesi yapacağım memorialde semra hanımın kadrosunda hangi doktoru tavsiye edersiniz ilk denemem olacak yaşım 41 endişeliyim defalarca deneyenleri okuyunca ruhum daraldı rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşallah
Amin cnm Sağol Evet bugün diğer ilaçlara başlıyorum senin transfer ne zaman dilimi?O zaman bugün diğer ilaçlara başlıyorsun demektir hayırlısı olsun cnm
Cnm değerin banada düşük geldi genellikle bu evrede 70-150 arası birsey çıkıyor. Ama önemli olan 2 günde 2 kat artması inş kat kat artar değerin 2 gun sonra tekrarlarsin testiMerhaba kızlar; öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Bugün benim test günümdü. Transferden sonra 9. Gün değerim 7.79 çıkmış referans aralığı 5.30 benim hcg düşük geldi bana sizce kimyasal mı?
Hayirlisi cnm benim transferim perşembe günüTransferim bu ay olacak rahim kalınlığı ve kan sonuçları güzel dediler bu gün başladım estrofem günde 3 doz hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı canım aramızda 15 gün var inşallah önce senden sonra bende güzel haberler alırızHayirlisi cnm benim transferim perşembe günü
Kan tahlilini verirken hastane biz arıyoruz demişti. Bakalım bekliyorum ararlar herhalde ama ümidim yok çok çok düşük bir değer çünkü.Canım merhaba. Daha önce hiçbir şekilde gebelik yaşamadığım için bilemiyorum ama arayıp sorabildin mi merkeze ?Kediligelin
Amin cnm Sağol Evet bugün diğer ilaçlara başlıyorum senin transfer ne zaman dilimi?
teşekkürler naznaz umarım herşey iyi olur geç evlendim ilk deneme olacak amh iyiydi yaş ilerlediği için defalarca deneyecek zamanım olmayacak tek korkum herşey nasip diyelim artıkSemra hanım bu konuda en iyi tercih ve kadrosunda herkes çok iyi fark etmiyor.çünkü beraber karar veriyorlar her şeye.umudun kırılmasın allah nasip ederse olur zaten
Bu forumda böyle olup yükselenleri görmüştüm canım ama hayırlısı bakalım doktorlar ne dicek.. hakkında hayırlı olan doğru zaman ne zamansa o zaman gelecektir bebişin..Kan tahlilini verirken hastane biz arıyoruz demişti. Bakalım bekliyorum ararlar herhalde ama ümidim yok çok çok düşük bir değer çünkü.
Tek rapordur iki ayrı rapor değil evraklarınla birlikte üniversite hastanesine başvur çıkar rapor çıkmaması için bi sebep yoktur umarım sigortalılık süresi yaş evlilik süresi istenenler arasındaMerhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim 1 aşılama düşükle sonuçlandı negatif 1 denemesi oldu bana rapor çıkarmı ,ilaç için ayrı transfer için raporu ayrımı almak lazım bilgisi olan yazarsa sevinirim tüp bbebek denemem acıbademde olmuştu
Canım heyecanla haberini bekliyordum ki düşük bi değer. hamilelik oluşmuş o kesin ama devamı iki gün sonra yapacağın teste bağlı.Merhaba kızlar; öncelikle herkese hayırlı bayramlar. Bugün benim test günümdü. Transferden sonra 9. Gün değerim 7.79 çıkmış referans aralığı 5.30 benim hcg düşük geldi bana sizce kimyasal mı?
Canım transferi kim yapacak? Bide adetinin kaçıncı gününe denk geliyor transfer?Kizlar rahım kalinligim 9.7 olmuş perşembe günü transfer var hadi hayırlısı :))
Canım sanırım 2 gün sonraya gerek kalmadı reglim başladı ki bugün regli günüm zatenCanım heyecanla haberini bekliyordum ki düşük bi değer. hamilelik oluşmuş o kesin ama devamı iki gün sonra yapacağın teste bağlı.
Canım adet olduğun zaman memorialin hangi numarası ni aradınKızlar bu ay transferim olmayacak sanırım rahim kalınlığı 8 mm çıktı çok yüksek dedi hemşire.şimdi e2, lh , progesteron baktırıyorum hastanedeyim onların sonuçlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?