Canım senin kimyasal gebelik oldu o zaman ya aktif kanama var mı belki kahverengi falandır.Canım sanırım 2 gün sonraya gerek kalmadı reglim başladı ki bugün regli günüm zaten
Yok henüz aktif değil bi kaç damla kahverengi geldi. Ama sabaha kadar sökülür diye düşünüyorum.Canım senin kimyasal gebelik oldu o zaman ya aktif kanama var mı belki kahverengi falandır.
Gerçekten üzüldüm canım ne denir ki böyle bir durumda.. ama hepimiz aynı süreçlerde olduğumuz için yine birbirimizi en iyi biz anlarız.. üzüleceğiz elbette ağlayacağız ama pes etmek isyan etmek yok tam gaz devam. Zamanını bekliyor bebişlerimiz onunda yiyeceği bir ekmek içeceği su ve alacağı nefes var. Vakti gelmeden olmuyor işte. Ben inanıyorum ki ikinci denemende olacak. Zaten 2. Denemede başarı oranları 1. Denemeye göre daha yüksek. Allah güç ve kuvvet versin maddi manevi... yanındayız arkadaşım hepimiz kaderdaşız ve bir gün bizde çok güzel anlarımızı burada paylaşacağız..Canım sanırım 2 gün sonraya gerek kalmadı reglim başladı ki bugün regli günüm zaten
CANIM belki adet değildir ya uzan dinlen eğer kimsayalsa neden böyle oldu ki demek bebek tutunabiliyor canım belki sagliksizdi bilmiyorum . Ama tutunma olmuş değerin yükselir inşallah yukselmezse de ne olur üzülme senden pozitif haber almayı çok istiyorumYok henüz aktif değil bi kaç damla kahverengi geldi. Ama sabaha kadar sökülür diye düşünüyorum.
Mesajın beni çok duygulandırdı canım. Birbirimizi hiç görmeden tanımadan bu kadar şeyi paylaşmak, üzüntülere, sevinçlere ortak olmak en yakınlarımızdan bile alamıyoruz bu desteği Allah hepinizden razı olsun. İnşallah çok yakın zamanda hepimiz burdan güzel haberler vereceğiz. Bebeklerimizin gazından, dişinden bahsedeceğiz. İnşallah göreceğiz o günleri.Gerçekten üzüldüm canım ne denir ki böyle bir durumda.. ama hepimiz aynı süreçlerde olduğumuz için yine birbirimizi en iyi biz anlarız.. üzüleceğiz elbette ağlayacağız ama pes etmek isyan etmek yok tam gaz devam. Zamanını bekliyor bebişlerimiz onunda yiyeceği bir ekmek içeceği su ve alacağı nefes var. Vakti gelmeden olmuyor işte. Ben inanıyorum ki ikinci denemende olacak. Zaten 2. Denemede başarı oranları 1. Denemeye göre daha yüksek. Allah güç ve kuvvet versin maddi manevi... yanındayız arkadaşım hepimiz kaderdaşız ve bir gün bizde çok güzel anlarımızı burada paylaşacağız..
0 (549) 314 68 96 Bu numara aranıyor canım benim ultrasonda rahim kalınlığı 8 mm çıktı ben tabii hemen Googleye baktım biraz moralim bozuldu farkli farklı şeyler yazıyordu. Saat 12:00 gönderdim sonuçları saat 13:30 aradılar sonuçlarınız güzel diye rahatladım. Ben 36. Gün oldum adet canım genelde geç olunuyor ikinci adet sanırımCanım adet olduğun zaman memorialin hangi numarası ni aradın
Kendimi negatife de alıştırmıştım yani ben alıştırdığımı düşünüyordum. Ama tabiki sonucu alınca bir şok yaşıyor insan. Hayırlısı buymuş diyorum. Elbet bizde alıcaz kucağımıza bebeklerimizi o günler çok yakın inananıyorım ben.CANIM belki adet değildir ya uzan dinlen eğer kimsayalsa neden böyle oldu ki demek bebek tutunabiliyor canım belki sagliksizdi bilmiyorum . Ama tutunma olmuş değerin yükselir inşallah yukselmezse de ne olur üzülme senden pozitif haber almayı çok istiyorum
Canım inşallah bu ay olmuştur kötü düşünmemeye çalış ama olmazsa bile sen bu ay tedavi oldun taze transferde şans biraz daha düşük oluyor çok şükür ki 3 tane daha embriyon var eminim rahim dinlenince 1-2 ay kesinlikle kalacaksın hamile Allahın izniyle moral bozacak birşey yok. İnşallah bebeklerimizden bahsettiğimiz günler yakınMesajın beni çok duygulandırdı canım. Birbirimizi hiç görmeden tanımadan bu kadar şeyi paylaşmak, üzüntülere, sevinçlere ortak olmak en yakınlarımızdan bile alamıyoruz bu desteği Allah hepinizden razı olsun. İnşallah çok yakın zamanda hepimiz burdan güzel haberler vereceğiz. Bebeklerimizin gazından, dişinden bahsedeceğiz. İnşallah göreceğiz o günleri.
Avakado ne işe yarıyor tam olarak canım merak ediyorum ben normal yediklerimden ekstra bir şey kullanmayı düşünmüyorum dondurulmuş transferim olacak yeterki stres yapmayayım bana daha önemli o geliyor ama elimde değilKediligelin canım hakkında hayırlısı olsun ama olmaZsa da Yen'i tedavine odaklan donmuş olunca rahimin de dinlenir daha iyi olur inşaAllah tedavinde arı sütü avakado kullandın mı canım
Cnm 18. Güne denk geliyor tam belli değil ama büyük ihtimalle emre bey olur dediler. Transfer den 1 gün önce arixaklar beniCanım transferi kim yapacak? Bide adetinin kaçıncı gününe denk geliyor transfer?
Canım sonuçları o numaranın watsapina mi attin0 (549) 314 68 96 Bu numara aranıyor canım benim ultrasonda rahim kalınlığı 8 mm çıktı ben tabii hemen Googleye baktım biraz moralim bozuldu farkli farklı şeyler yazıyordu. Saat 12:00 gönderdim sonuçları saat 13:30 aradılar sonuçlarınız güzel diye rahatladım. Ben 36. Gün oldum adet canım genelde geç olunuyor ikinci adet sanırım
Güzel canım her şey yolunda gitsin güzel haber ver inşallahCnm 18. Güne denk geliyor tam belli değil ama büyük ihtimalle emre bey olur dediler. Transfer den 1 gün önce arixaklar beni
Tutunmada yardımcı diye biliyorum Balımm çok iyi diyorlarAvakado ne işe yarıyor tam olarak canım merak ediyorum ben normal yediklerimden ekstra bir şey kullanmayı düşünmüyorum dondurulmuş transferim olacak yeterki stres yapmayayım bana daha önemli o geliyor ama elimde değil
Kızlar başım dünden beri çok ağrıyor şu östrojen hapından mı acaba çok fena ya
Cnm senin transferini kim yapicak. ? Ben çok heyacanliyim elim ayagim tutmuyor heyecandan. Uyuyamiyirum, iş yapamıyorum ne olacak bu halimmBeni de mahvetti o ilaç davul gibi kafamın içi.her sabah baş ağrısı ole uyanıyorum
Cnm senin transferini kim yapicak. ? Ben çok heyacanliyim elim ayagim tutmuyor heyecandan. Uyuyamiyirum, iş yapamıyorum ne olacak bu halimm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?