Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sanırım 2 gün sonraya gerek kalmadı reglim başladı ki bugün regli günüm zaten
Gerçekten üzüldüm canım ne denir ki böyle bir durumda.. ama hepimiz aynı süreçlerde olduğumuz için yine birbirimizi en iyi biz anlarız.. üzüleceğiz elbette ağlayacağız ama pes etmek isyan etmek yok tam gaz devam. Zamanını bekliyor bebişlerimiz onunda yiyeceği bir ekmek içeceği su ve alacağı nefes var. Vakti gelmeden olmuyor işte. Ben inanıyorum ki ikinci denemende olacak. Zaten 2. Denemede başarı oranları 1. Denemeye göre daha yüksek. Allah güç ve kuvvet versin maddi manevi... yanındayız arkadaşım hepimiz kaderdaşız ve bir gün bizde çok güzel anlarımızı burada paylaşacağız..

Yok henüz aktif değil bi kaç damla kahverengi geldi. Ama sabaha kadar sökülür diye düşünüyorum.
CANIM belki adet değildir ya uzan dinlen eğer kimsayalsa neden böyle oldu ki demek bebek tutunabiliyor canım belki sagliksizdi bilmiyorum . Ama tutunma olmuş değerin yükselir inşallah yukselmezse de ne olur üzülme senden pozitif haber almayı çok istiyorum

Mesajın beni çok duygulandırdı canım. Birbirimizi hiç görmeden tanımadan bu kadar şeyi paylaşmak, üzüntülere, sevinçlere ortak olmak en yakınlarımızdan bile alamıyoruz bu desteği Allah hepinizden razı olsun. İnşallah çok yakın zamanda hepimiz burdan güzel haberler vereceğiz. Bebeklerimizin gazından, dişinden bahsedeceğiz. İnşallah göreceğiz o günleri.

Canım adet olduğun zaman memorialin hangi numarası ni aradın
0 (549) 314 68 96 Bu numara aranıyor canım benim ultrasonda rahim kalınlığı 8 mm çıktı ben tabii hemen Googleye baktım biraz moralim bozuldu farkli farklı şeyler yazıyordu. Saat 12:00 gönderdim sonuçları saat 13:30 aradılar sonuçlarınız güzel diye rahatladım. Ben 36. Gün oldum adet canım genelde geç olunuyor ikinci adet sanırım

Kendimi negatife de alıştırmıştım yani ben alıştırdığımı düşünüyordum. Ama tabiki sonucu alınca bir şok yaşıyor insan. Hayırlısı buymuş diyorum. Elbet bizde alıcaz kucağımıza bebeklerimizi o günler çok yakın inananıyorım ben.

Canım inşallah bu ay olmuştur kötü düşünmemeye çalış ama olmazsa bile sen bu ay tedavi oldun taze transferde şans biraz daha düşük oluyor çok şükür ki 3 tane daha embriyon var eminim rahim dinlenince 1-2 ay kesinlikle kalacaksın hamile Allahın izniyle moral bozacak birşey yok. İnşallah bebeklerimizden bahsettiğimiz günler yakın

Kediligelin canım hakkında hayırlısı olsun ama olmaZsa da Yen'i tedavine odaklan donmuş olunca rahimin de dinlenir daha iyi olur inşaAllah tedavinde arı sütü avakado kullandın mı canım

Kediligelin canım hakkında hayırlısı olsun ama olmaZsa da Yen'i tedavine odaklan donmuş olunca rahimin de dinlenir daha iyi olur inşaAllah tedavinde arı sütü avakado kullandın mı canım
Avakado ne işe yarıyor tam olarak canım merak ediyorum ben normal yediklerimden ekstra bir şey kullanmayı düşünmüyorum dondurulmuş transferim olacak yeterki stres yapmayayım bana daha önemli o geliyor ama elimde değil

F fkz52 canım avakadonun yumurta kalitesi etkilediğini duymuştum ama tutunmada da etkiliymiş onuda kk de öğrendim. Ben yedim aklımda kalacağına midem de kalsın dedim hepsi bir bahane aslında Allah ol dedikten sonra hoplasakta zıplasakta en tehlikeli şeyleri de yapsak tutunur. Demek benim için daha zamanı değilmiş. Gerçi benim sonuç henüz negatif değil ama muhtemelen negatifle sonuçlanacak. Bencede en önemlisi rahat olmak kafamızı bir boşaltabilsek hepimizin göbeği dolacakta yapamıyoruz.

Canım sonuçları o numaranın watsapina mi attin

Tutunmada yardımcı diye biliyorum Balımm çok iyi diyorlar

Kızlar başım dünden beri çok ağrıyor şu östrojen hapından mı acaba çok fena ya

Mrb. Arkadaşlar bu grubu yeni fakkettim ben tedaviye ayın 11 de başladım doktorum yücel bey daha önce de bir denemem olmuştu ama memorial ile kıyaslanamaz bile. Bugün transferimin 7. Günü iki defa lekelenmem oldu korktum acile gittim doktor kan değerlerime baktı. B- hcg 1.4 geldi. Yücel beye msj yazdım ilaçları bırakayım mı devam mı edeyim diye devam edin iki gün sonra testi tekrarlayın yazdı. Bu arada 5. Gün 3ab kalitede embriyo transferi olmuştu. Bu şekilde olup 9. Gün değeri yükselen var mı arkadaşlar? Bu arada Memorial'ı düşünen arkadaşlar başta Semra hoca olmak üzere hepsi çok kaliteli ve profesyonel gözünüz kapalı tercih yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…