Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Insallah....... inşallah. ...

Kızlar nasılsınız hangi süreçtesiniz neler yaptınız herkes iyi mi moraller yerinde mi :)

Bu şekilde olup değeri yükselen çok kişi var bu site de bende çok umut edip bekledm tabi günümü ama hep negatifti maalesef erken yaptığım her test sonrası bir umutla bekledm ama sen sakın ilaçlaeı bırakma Rabbimin bir mucizesi gerçekleşir inşallah dua et bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun bu arada sorununuz neydi birde memorialda ilk tedaviniz mi

Kediligelin canım çok üzüldüm seni öyle ii anlıyorm ki hakkında hayrlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın hiç bir şeyin sonu değil sakın pes etme umudunu kaybetme hiç hep içinde bir umut olsun şuan için çok acır hiç birşey seni memnun mutlu etmez bir kaç gün sonra kabullenior insan ve tüm enerjisini diğer tedavıye verior... sıkılırsan daralırsan yaz burdan bizler anlarız birbirimizi ancak..

Eşim klinfenter sendrom murat hoca mikro tese ile sperm buldu çok şükür. Memorialde ilk denememiz ama her anlamda çok memnun kaldım . Rabbim inşallah yarın bir mucize verir. Benim yaşım da 39 çok fazla vaktim kalmadı. Dondurulmuş embriyo da yok maalesef. Ama dört tüp dondurulmuş sperm var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhh

Arkadaşlar iyi bayramlar ben Temmuz'da opu oldum Ağustos'ta o zaman 23. Günde adet oldum bu ay 40. Günüm

Kediligelin canım ne oldu degerlerinde değişme oldu mu? Memorial ne dedi
Canım yarın yaptırıcam testi. Memorial gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın için bir daha test istedi. Ama benim hala yoğun bir şekilde lekelenmeler devam ediyor çamur kıvamında. Kanama hala tam olmadı. Hiç ümidim yok. Bence çoktan gitmiştir.

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu an daha iyiyim hastane yarın da test istiyor ama ben kabullendim. Çoktan bıraktı beni.

CANIM üzülme donmus transfer daha başarılı belki rahmin dinlenince daha iyi olacak .ve unutma tutunma olmuş kimyasal olsa bile bazılarında hiç tutunma olmuyor olacak inşallah. Aslında çoğu endometriozislerde önce yumurta toplanıp donduruluyor bir iki ay geçici menopoza sokulup sonra transfer oluyor gördüğüm kadarıyla diğer topiklerde acaba öyle daha mi iyi bilemiyorum.nasip tabi ama ben olacağına eminim hiç sıkma canını

Arkadaşlar iyi bayramlar ben Temmuz'da opu oldum Ağustos'ta o zaman 23. Günde adet oldum bu ay 40. Günüm
Ben de 24.günde adet olmuşum opu olduğumda geçen ay. Şimdi 3 gün gecikti ama hala bir şey yok. Ben hiç gecikme yaşamam normalde hep erken olur, anlamadım neden böyle oldu

Ben de 24.günde adet olmuşum opu olduğumda geçen ay. Şimdi 3 gün gecikti ama hala bir şey yok. Ben hiç gecikme yaşamam normalde hep erken olur, anlamadım neden böyle oldu
Benim de bazen geçikmeli olur ama hiç bu kadar uzamamıştı

Test falan yaptın mı hiç? Benim üst limitim 1 hafta, o zamana kadar beklicem bakalım, sonra test yaparım. Zaten genelde test yaptığım gün adet olurum negatifi görür görmez:)
Yarın dr a gitcem memorial in istediği testler var onları da yaptırmayacağım bakalım yarın 41. Gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…