Çok üzüldüm diyecek hiç bir kelime yok.. seni ancak biz anlariz insallah budan sonra pozitif sonuç alirsinCanım sanırım 2 gün sonraya gerek kalmadı reglim başladı ki bugün regli günüm zaten
Insallah....... inşallah. ...Mesajın beni çok duygulandırdı canım. Birbirimizi hiç görmeden tanımadan bu kadar şeyi paylaşmak, üzüntülere, sevinçlere ortak olmak en yakınlarımızdan bile alamıyoruz bu desteği Allah hepinizden razı olsun. İnşallah çok yakın zamanda hepimiz burdan güzel haberler vereceğiz. Bebeklerimizin gazından, dişinden bahsedeceğiz. İnşallah göreceğiz o günleri.
Merhaba bence evet benimde hep basima vurmuştu ama sabretmekten baska yapacak bir sey yok hayirlisi olur inşallah sonu mutlu biterKızlar başım dünden beri çok ağrıyor şu östrojen hapından mı acaba çok fena ya
Bu şekilde olup değeri yükselen çok kişi var bu site de bende çok umut edip bekledm tabi günümü ama hep negatifti maalesef erken yaptığım her test sonrası bir umutla bekledm ama sen sakın ilaçlaeı bırakma Rabbimin bir mucizesi gerçekleşir inşallah dua et bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun bu arada sorununuz neydi birde memorialda ilk tedaviniz miMrb. Arkadaşlar bu grubu yeni fakkettim ben tedaviye ayın 11 de başladım doktorum yücel bey daha önce de bir denemem olmuştu ama memorial ile kıyaslanamaz bile. Bugün transferimin 7. Günü iki defa lekelenmem oldu korktum acile gittim doktor kan değerlerime baktı. B- hcg 1.4 geldi. Yücel beye msj yazdım ilaçları bırakayım mı devam mı edeyim diye devam edin iki gün sonra testi tekrarlayın yazdı. Bu arada 5. Gün 3ab kalitede embriyo transferi olmuştu. Bu şekilde olup 9. Gün değeri yükselen var mı arkadaşlar? Bu arada Memorial'ı düşünen arkadaşlar başta Semra hoca olmak üzere hepsi çok kaliteli ve profesyonel gözünüz kapalı tercih yapabilirsiniz
Aynen canım yapabilior maalesef bir müddet sonra bünye alışıor pozitif sonuçlar alalımda geçer gider unuturuz bu acıların hepsiniKızlar başım dünden beri çok ağrıyor şu östrojen hapından mı acaba çok fena ya
Canım yarın yaptırıcam testi. Memorial gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın için bir daha test istedi. Ama benim hala yoğun bir şekilde lekelenmeler devam ediyor çamur kıvamında. Kanama hala tam olmadı. Hiç ümidim yok. Bence çoktan gitmiştir.Kediligelin canım ne oldu degerlerinde değişme oldu mu? Memorial ne dedi
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu an daha iyiyim hastane yarın da test istiyor ama ben kabullendim. Çoktan bıraktı beni.Kediligelin canım çok üzüldüm seni öyle ii anlıyorm ki hakkında hayrlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın hiç bir şeyin sonu değil sakın pes etme umudunu kaybetme hiç hep içinde bir umut olsun şuan için çok acır hiç birşey seni memnun mutlu etmez bir kaç gün sonra kabullenior insan ve tüm enerjisini diğer tedavıye verior... sıkılırsan daralırsan yaz burdan bizler anlarız birbirimizi ancak..
CANIM üzülme donmus transfer daha başarılı belki rahmin dinlenince daha iyi olacak .ve unutma tutunma olmuş kimyasal olsa bile bazılarında hiç tutunma olmuyor olacak inşallah. Aslında çoğu endometriozislerde önce yumurta toplanıp donduruluyor bir iki ay geçici menopoza sokulup sonra transfer oluyor gördüğüm kadarıyla diğer topiklerde acaba öyle daha mi iyi bilemiyorum.nasip tabi ama ben olacağına eminim hiç sıkma canınıCanım yarın yaptırıcam testi. Memorial gebelik var ama değer çok düşük dedi yarın için bir daha test istedi. Ama benim hala yoğun bir şekilde lekelenmeler devam ediyor çamur kıvamında. Kanama hala tam olmadı. Hiç ümidim yok. Bence çoktan gitmiştir.
Ben de 24.günde adet olmuşum opu olduğumda geçen ay. Şimdi 3 gün gecikti ama hala bir şey yok. Ben hiç gecikme yaşamam normalde hep erken olur, anlamadım neden böyle olduArkadaşlar iyi bayramlar ben Temmuz'da opu oldum Ağustos'ta o zaman 23. Günde adet oldum bu ay 40. Günüm
Benim de bazen geçikmeli olur ama hiç bu kadar uzamamıştıBen de 24.günde adet olmuşum opu olduğumda geçen ay. Şimdi 3 gün gecikti ama hala bir şey yok. Ben hiç gecikme yaşamam normalde hep erken olur, anlamadım neden böyle oldu
Test falan yaptın mı hiç? Benim üst limitim 1 hafta, o zamana kadar beklicem bakalım, sonra test yaparım. Zaten genelde test yaptığım gün adet olurum negatifi görür görmez:)Benim de bazen geçikmeli olur ama hiç bu kadar uzamamıştı
Yarın dr a gitcem memorial in istediği testler var onları da yaptırmayacağım bakalım yarın 41. Gün olacakTest falan yaptın mı hiç? Benim üst limitim 1 hafta, o zamana kadar beklicem bakalım, sonra test yaparım. Zaten genelde test yaptığım gün adet olurum negatifi görür görmez:)
Allahtan ümit kesilmez canım inşallah sımsıkı sana tutunuyordur bebeğinCanım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu an daha iyiyim hastane yarın da test istiyor ama ben kabullendim. Çoktan bıraktı beni.
İlaçlardan kızlar değişebilior adet periyotları banada opudan 5 gün sonra adet olursun demişti emre bey ama 15 gün sonra oldum adet olabilior geçikmelerBenim de bazen geçikmeli olur ama hiç bu kadar uzamamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?