Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaslar bende temmuzda opu oldum opudan 5gun sonra adet oldum bu ay transfer icin 2.adetimi bekliyorum 30 gun oldu umarim fazla gecikmez

Canım hep öyle oluyor gecikmesi normal ama inşallah hamilesindir
Sanmıyorum cnm memleketten dün döndüm overilasyon testinde de çıkıyor ondan yaptım ikisi koyu olmalı hamilelikte lh da artıyor onda yoktu cnm

Kızlar ben rapor çıkarmak için ilk çnce nereye başvurucam aşılama yapılmadı 1 başarısız tüp denemesi var bana çıkarmı nerden başlamam lazım

Kızlar ben rapor çıkarmak için ilk çnce nereye başvurucam aşılama yapılmadı 1 başarısız tüp denemesi var bana çıkarmı nerden başlamam lazım
Aşılama olmadan olmuyor topik vardı cnm uzun uzun yazmıştım orda

Memorialde semra hanımdan sonra en iyi ekip doktoru kim ben gelecek ay başlamayı düşünüyorum

Tek rapordur iki ayrı rapor değil evraklarınla birlikte üniversite hastanesine başvur çıkar rapor çıkmaması için bi sebep yoktur umarım sigortalılık süresi yaş evlilik süresi istenenler arasında
Aşılama yapılmadan rapor çıkmaz diyolar diğer şartlar tutuyo ama

Azosperm, tüplerin tıkalı olması, yumurta rezervinin azalmış olması, ileri hızlı hareketli sperm sayısının belli bir sayının altında(emin olmamakla beraber 5 milyon gibi bir rakam görmüştüm) olması gibi bazı durumlarda 3 yıl şartı ve 2 aşılama şartı kalkıyor diye biliyorum. Bir devlet hastanesinin tüp bebek bölümüne elinizdeki raporlarla beraber gidip oradan daha net bilgi alabilirsiniz.

İndirim oluyor memorial de keşke ilaçlarda da geçse

Canım

canım benim aşılama olmadı 1 negatif tüp bebek denemesi oldu özel hastanede rapor çıkarmı

Geçmiş olsun tatlım . Şöyle söyleyeyim rapor için üniversite hastanesine yada dvlet hastanelerinin tüp bebek polikligine gitmelisin. Durumun zaten aşılama yapılamayacak kadar kötüyse çıkar rapor. Örneğin amh düşüklüğü şiddetli çikolata kisti yada erkek faktörü varsa hemen çıkar .

İndirim oluyor memorial de keşke ilaçlarda da geçse
Biz 2 yıllık evliyiz 3 yıl dolduğunda da yaş sınırına takılacağım. Aslında eşimin değerlerı rapora uygundu sanırım ama uğraşmak istemedi. İkinci deneme için de indirim yapıyorlar zaten. Çok bir fark kalmıyor fiyatta. İlaçları yazdıranlar var aslında. Onlar da ciddi bir maliyet.

Bir kızı gördüm yazdırmış ben raporu Cerrahpaşa dan aldım oraya sordum yazmıyor yazdırsam çok iyi olur ilaçlar çok tutuyor zaten cnm

Defrentcan sence bana çıkar mı eşimin tahlil sonuçlarını biliyosun :) benimde amh 1.40 ve sağ tüp hidrosalpenks

CAnım merhaba, bu rapor işini ben hç araştırmamıştım 3 yılım dolmadığı için ama sen yazınca farkettim ki bu özellikler bizde var. Eşimin tahlil sonuçlarını biliyorsun benimde amh 1.40 ve sağ tüp hidrosalpenks. Bana rapor çıkar mı gidip denesem mi sence ?

Sanırım 3 test tekrarı istiyorlar onlarda da sonuç düşük çıkarsa verirler belki rapor. Eşin zaten üroloğa görünecekti. Sormakta fayda var diye düşünüyorum.Tedaviyi zaten ekimde düşünüyorsunuz. Sen de eylül adetinle devlet hastanesine tüp bebek bölümüne gidip hem hormonlarına kistlerine baktırırsın hem de bilgi alırsın. Eşin o zamana kadar tekrar tahlil verirse ve yine sonuç düşük çıkarsa ona göre hareket edersiniz.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Bugün trabzona geldim son 3 gündür moralim çok düşük kfam karışık. Nereden başlıcaz nasıl yapıcaz kafam karışık. Ne yesek ne içsek düşünmekten beynim yoruldu.. hastaneyi aradım taa geçen hafta dedim ki fırat beyle görüşmek istiyorum, geri dönüş olmadı moralim ona da bozuldu. Yarın tekrar arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…