- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel güzel olgunlaşıp kaliteleşirlerMerhAba ben geldimBugün opu vardı yarın belli olacak bakalım bizimkiler ne oldu Ne bitti nasıllar iyiler mi
Hayırlı olsun kaç yumurta toplandı? İnşallah güzel güzel döllenip kaliteli embriyolar olurlar.MerhAba ben geldimBugün opu vardı yarın belli olacak bakalım bizimkiler ne oldu Ne bitti nasıllar iyiler mi
Teşekkürler:) 18 tane toplandı pco olduğum için biraz fazla son yarım saat taşınamıyordum :))) bakalım Ne kadarı bizimle kalacakHayırlı olsun kaç yumurta toplandı? İnşallah güzel güzel döllenip kaliteli embriyolar olurlar.
Maşallah. İstediğiniz çocuk sayısını tamamlamaya yetecek kadar sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur inşallah. Sürecin en heyecanlı 5 günü sizi bekliyor. Kolay gelsin :)Teşekkürler:) 18 tane toplandı pco olduğum için biraz fazla son yarım saat taşınamıyordum :))) bakalım Ne kadarı bizimle kalacak
Ayyy inşallah inşallah yarını iple çekiyorum :))Maşallah. İstediğiniz çocuk sayısını tamamlamaya yetecek kadar sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur inşallah. Sürecin en heyecanlı 5 günü sizi bekliyor. Kolay gelsin :)
Defrentcan sence bana çıkar mı eşimin tahlil sonuçlarını biliyosun :) benimde amh 1.40 ve sağ tüp hidrosalpenks
Ohsss mı oldun? Dondurulacak mı? Taze olmayacak mı?İnşallah inşallah:) ohss olduğum içim 2. Regl de transfer olacak
aynen ohss dediler donduracaklar 2. regl de gel dediler . pco dan dolayı yapmıyorlar zaten taze. herşekilde donduruyorlarOhsss mı oldun? Dondurulacak mı? Taze olmayacak mı?
cnm net tarıh vermelrı için rahim kalınlıgı en az 8,5 olmalı ... benım 13.günümde kontrolum vardı yane bayramın 2. günü o zaman söylediler perşembe günü transferiniz var diyeBenden şunu merak ediyorum kızlar 11 eylülde muayenem var yani adetim 12. Günü o zaman belli olur mu net transfer tarihi ona göre uçak bileti falan alacağız sizin ne zaman belli oldu
cnm net tarıh vermelrı için rahim kalınlıgı en az 8,5 olmalı ... benım 13.günümde kontrolum vardı yane bayramın 2. günü o zaman söylediler perşembe günü transferiniz var diye
evet çok heyacanlıyım uyuyamıyorum bile bir yandan korkuyorum yaaa tutmazsa diye2 gün kalmış çok heyecanlı :) insallah guzel haberler alırız sizden..
senı çok iyi anlıyorum cnm bende son adetımde 1 hafta geciktim eşim süreklı test yap belkı hamilesindir dedi, o kadar kendi kendime hamile kalabilecegime inancımı kaybettım kı 1 hafta daha gecikseydım test falan yapmazdım yine... İnş tedavilerimiz işe yarar Rabbim yardımcımız olsunnAdet oldum bugün 4 gün gecikmenin üstüne. Diyorum ki kendi kendime hamile olabilirim belki yi söylerken bile içten içe inanmamak aslında ne kadar acı
Adet oldum bugün 4 gün gecikmenin üstüne. Diyorum ki kendi kendime hamile olabilirim belki yi söylerken bile içten içe inanmamak aslında ne kadar acı
evet çok heyacanlıyım uyuyamıyorum bile bir yandan korkuyorum yaaa tutmazsa diyeinş hepimiz güzel haberler veririz topik hamilelık haberleri ile dolup taşsın inş
Canım ben senin yerinde olsam çok rahat olurum o kadar fazla kaliteli embriyon var ki bende sadece 2 iyi kalite 1 orta kalite olduğunu için stresliyimevet çok heyacanlıyım uyuyamıyorum bile bir yandan korkuyorum yaaa tutmazsa diyeinş hepimiz güzel haberler veririz topik hamilelık haberleri ile dolup taşsın inş
cnm net tarıh vermelrı için rahim kalınlıgı en az 8,5 olmalı ... benım 13.günümde kontrolum vardı yane bayramın 2. günü o zaman söylediler perşembe günü transferiniz var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?