Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkürler:) 18 tane toplandı pco olduğum için biraz fazla son yarım saat taşınamıyordum :))) bakalım Ne kadarı bizimle kalacak
Maşallah. İstediğiniz çocuk sayısını tamamlamaya yetecek kadar sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur inşallah. Sürecin en heyecanlı 5 günü sizi bekliyor. Kolay gelsin :)

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi yapılmadan bir gün önce arıyorlarmış sanırım ne gibi bir bilgi veriliyor. hangi embriyonun seçileceğine kim karar veriyor. tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Benden şunu merak ediyorum kızlar 11 eylülde muayenem var yani adetim 12. Günü o zaman belli olur mu net transfer tarihi ona göre uçak bileti falan alacağız sizin ne zaman belli oldu

Benden şunu merak ediyorum kızlar 11 eylülde muayenem var yani adetim 12. Günü o zaman belli olur mu net transfer tarihi ona göre uçak bileti falan alacağız sizin ne zaman belli oldu
cnm net tarıh vermelrı için rahim kalınlıgı en az 8,5 olmalı ... benım 13.günümde kontrolum vardı yane bayramın 2. günü o zaman söylediler perşembe günü transferiniz var diye

cnm net tarıh vermelrı için rahim kalınlıgı en az 8,5 olmalı ... benım 13.günümde kontrolum vardı yane bayramın 2. günü o zaman söylediler perşembe günü transferiniz var diye

2 gün kalmış çok heyecanlı :) insallah guzel haberler alırız sizden..

2 gün kalmış çok heyecanlı :) insallah guzel haberler alırız sizden..
evet çok heyacanlıyım uyuyamıyorum bile bir yandan korkuyorum yaaa tutmazsa diye inş hepimiz güzel haberler veririz topik hamilelık haberleri ile dolup taşsın inş

Adet oldum bugün 4 gün gecikmenin üstüne. Diyorum ki kendi kendime hamile olabilirim belki yi söylerken bile içten içe inanmamak aslında ne kadar acı
senı çok iyi anlıyorum cnm bende son adetımde 1 hafta geciktim eşim süreklı test yap belkı hamilesindir dedi, o kadar kendi kendime hamile kalabilecegime inancımı kaybettım kı 1 hafta daha gecikseydım test falan yapmazdım yine... İnş tedavilerimiz işe yarar Rabbim yardımcımız olsunn

evet çok heyacanlıyım uyuyamıyorum bile bir yandan korkuyorum yaaa tutmazsa diye inş hepimiz güzel haberler veririz topik hamilelık haberleri ile dolup taşsın inş
Canım ben senin yerinde olsam çok rahat olurum o kadar fazla kaliteli embriyon var ki bende sadece 2 iyi kalite 1 orta kalite olduğunu için stresliyim

adetin kaçıncı günü 8.5 olmalı canım? 2. gün kontrolünde mi acaba? benim geçen kontrolde 8. gün 8.9 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. bir de yumurtanın çatladığı günü takip etmeleri gerekiyor sanırım. benim 13. gün çatlıyor, anlıyorum zaten çatladığını. sanırım çatlamadan sonra 1 hafta içinde transfer yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…