cnm semra hanımla son görüşmeden sonra çokta rahat değilılm aslında , kardeşim engellı olduğu için eğer bu transferde negatif yada düşük olursa diğer embriyolarım pgt ye yolluyacaklar. Pgt de ne olur bilinmez hersey nasip kısmet Rabbim nasip edecekse de sağlıklı evlat nasip etsin diye çok dua ediyorum. En önemlısı sağlıklı olması ... Senin durumda iyi cnm Rabbim yeter kı nasip etsin olucak inş ...Canım ben senin yerinde olsam çok rahat olurum o kadar fazla kaliteli embriyon var ki bende sadece 2 iyi kalite 1 orta kalite olduğunu için stresliyim
cnm sen ilaçlı siklus mu olucaksın? eğer ilaçlı siklus olacaksan yumurta gelişimi zaten baskılanıyor yane o ay yumurta gelışmiyor... 2. kontrolde söylüyorlar genelıkle benım son kontrolde 9.7 idi 5 gün sonraya transfer tarihi verdiler...adetin kaçıncı günü 8.5 olmalı canım? 2. gün kontrolünde mi acaba? benim geçen kontrolde 8. gün 8.9 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. bir de yumurtanın çatladığı günü takip etmeleri gerekiyor sanırım. benim 13. gün çatlıyor, anlıyorum zaten çatladığını. sanırım çatlamadan sonra 1 hafta içinde transfer yapılıyor.
kızlar rahim filmini devlet hastanesinde çektiren varmı birde istanbulda hangi hastaneler çekiyor biliyormusunuz
Yok canım yaptırmadım daha. Hiç yaptırasımda yok sonucu bildiğim için. Şehirdışındayım zaten ya akşam yada yarın yaptırabilirim.Kediligelin canımm tahlil verdin mi bugün?
Canım senin adet kanaman mı var neden yaptırmıyorsun testYok canım yaptırmadım daha. Hiç yaptırasımda yok sonucu bildiğim için. Şehirdışındayım zaten ya akşam yada yarın yaptırabilirim.
Benim 41. Günüm kan verdim sonuç negatif sanırım hormonlarımı etkiledi ilaçlarCanım senin adet kanaman mı var neden yaptırmıyorsun test
CANIM sen rahim filmi çektirdin mi ?Semra hanım echomar da cektirmemizi istiyor . İstanbulda ki devlet hastaneleri hakkında bir bilgim yok.
Canım benim 9. Gün değerim 7.79 çıktı. Akşamında adetim başladı. Önce kahverengi lekelenme sonra aktif kanama. O yüzden sonuç belli diye düşünüyorum.Canım senin adet kanaman mı var neden yaptırmıyorsun test
Anladım hayırlısı canım önümüzdeki ay tekrar transfer olursun o zaman beklemek gerekmiyor heralde değil miCanım benim 9. Gün değerim 7.79 çıktı. Akşamında adetim başladı. Önce kahverengi lekelenme sonra aktif kanama. O yüzden sonuç belli diye düşünüyorum.
Maalesef canım tüp bebek tedavisinin 2. Adeti geç geliyor benimde 36. Gün geldi ve çok ağrı çektim bu ay transferim var inşallah tutunur embriyomBenim 41. Günüm kan verdim sonuç negatif sanırım hormonlarımı etkiledi ilaçlar
Bilmiyorum ki. Hastane 2. Testide yaptırmamı istiyor bakalım ona göre görüşme yapıcaz. Laparoskopide olabilir. Çikolata kistlerimden dolayı.Anladım hayırlısı canım önümüzdeki ay tekrar transfer olursun o zaman beklemek gerekmiyor heralde değil mi
İnşallah tatlım yaMaalesef canım tüp bebek tedavisinin 2. Adeti geç geliyor benimde 36. Gün geldi ve çok ağrı çektim bu ay transferim var inşallah tutunur embriyom
CANIM sen rahim filmi çektirdin mi ?
İnşallah canımMaalesef canım tüp bebek tedavisinin 2. Adeti geç geliyor benimde 36. Gün geldi ve çok ağrı çektim bu ay transferim var inşallah tutunur embriyom
cnm ben kullanıyorum ve hiç yan etkısını görmedım .... ayrıca estrofemı hamıle kaldıgımızda 12. haftaya kadar kullanacagız jelıde 10. haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam ... estrofemı günde 3 defa kullanıyorsun diğer 2 ilacı tok karnına 4 gün kullanacaksın çok fazla araştırma yapma sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkısı var . Yan etkisini okudukça sonra psikolojıkmen kendinde o etkıyı hissedebilirsin...Kizlar dondurulmus transferde ilacli siklus uygulamasi icin verilen ilaclari biraz once aldim tek tek okudum cok kafam karisti mesela estrafem menapozdaki bayanlara verilen bir ilac hamileyken ilacin kesilmesi gerektigi oysa bana verilen recetede gunde 3defa kullanilacagi yaziyor ayrica prednol agir bir kortizol hapi cokta yan etkisi olan ilaclar bunlari kullanip problem yasayan varmi aranizda
canım geçmiş olsun yumurtaları önceden toplamak daha mantıklı tabi hakkında hayırlısı olsun...çikolata kisti çok duyuyorum memorilde ama şükür çaresi var . Şu an 2 embriyon var tekrar mı tüp bebeğe başlıcaksın cnm?Tatlım bugün cektirdim şimdi dönüyorum daha. Sevinç hanımla görüştüm semra hanım izinde 15 ine kadar. Tüpler açık ama çikolata kistleri yapisiklik yapmış görünüyor tüpleri yukarı doğru çekmiş gibi dedi.
Semra hanım gelince gösterecek ama laparoskopi yapmaz büyük ihtimal çikolata kistlerin almak istemezse dedi. Ama sanırım bir toplama daha yapabilirim ben transfer öncesi çünkü 2 tane embriyo var . Şuan hamilelik olsa bile sonra si için bende öneririm dedi . Laparoskopi olsan da olmasan da kistler rezervini daha da etkileyecek şuan toplamak mantıklı dedi .
canım geçmiş olsun yumurtaları önceden toplamak daha mantıklı tabi hakkında hayırlısı olsun...çikolata kisti çok duyuyorum memorilde ama şükür çaresi var . Şu an 2 embriyon var tekrar mı tüp bebeğe başlıcaksın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?