Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben senin yerinde olsam çok rahat olurum o kadar fazla kaliteli embriyon var ki bende sadece 2 iyi kalite 1 orta kalite olduğunu için stresliyim
cnm semra hanımla son görüşmeden sonra çokta rahat değilılm aslında , kardeşim engellı olduğu için eğer bu transferde negatif yada düşük olursa diğer embriyolarım pgt ye yolluyacaklar. Pgt de ne olur bilinmez hersey nasip kısmet Rabbim nasip edecekse de sağlıklı evlat nasip etsin diye çok dua ediyorum. En önemlısı sağlıklı olması ... Senin durumda iyi cnm Rabbim yeter kı nasip etsin olucak inş ...

cnm sen ilaçlı siklus mu olucaksın? eğer ilaçlı siklus olacaksan yumurta gelişimi zaten baskılanıyor yane o ay yumurta gelışmiyor... 2. kontrolde söylüyorlar genelıkle benım son kontrolde 9.7 idi 5 gün sonraya transfer tarihi verdiler...

Canım benim 9. Gün değerim 7.79 çıktı. Akşamında adetim başladı. Önce kahverengi lekelenme sonra aktif kanama. O yüzden sonuç belli diye düşünüyorum.
Anladım hayırlısı canım önümüzdeki ay tekrar transfer olursun o zaman beklemek gerekmiyor heralde değil mi

Kizlar dondurulmus transferde ilacli siklus uygulamasi icin verilen ilaclari biraz once aldim tek tek okudum cok kafam karisti mesela estrafem menapozdaki bayanlara verilen bir ilac hamileyken ilacin kesilmesi gerektigi oysa bana verilen recetede gunde 3defa kullanilacagi yaziyor ayrica prednol agir bir kortizol hapi cokta yan etkisi olan ilaclar bunlari kullanip problem yasayan varmi aranizda

CANIM sen rahim filmi çektirdin mi ?

Tatlım bugün cektirdim şimdi dönüyorum daha. Sevinç hanımla görüştüm semra hanım izinde 15 ine kadar. Tüpler açık ama çikolata kistleri yapisiklik yapmış görünüyor tüpleri yukarı doğru çekmiş gibi dedi.

Semra hanım gelince gösterecek ama laparoskopi yapmaz büyük ihtimal çikolata kistlerin almak istemezse dedi. Ama sanırım bir toplama daha yapabilirim ben transfer öncesi çünkü 2 tane embriyo var . Şuan hamilelik olsa bile sonra si için bende öneririm dedi . Laparoskopi olsan da olmasan da kistler rezervini daha da etkileyecek şuan toplamak mantıklı dedi .

cnm ben kullanıyorum ve hiç yan etkısını görmedım .... ayrıca estrofemı hamıle kaldıgımızda 12. haftaya kadar kullanacagız jelıde 10. haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam ... estrofemı günde 3 defa kullanıyorsun diğer 2 ilacı tok karnına 4 gün kullanacaksın çok fazla araştırma yapma sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkısı var . Yan etkisini okudukça sonra psikolojıkmen kendinde o etkıyı hissedebilirsin...

canım geçmiş olsun yumurtaları önceden toplamak daha mantıklı tabi hakkında hayırlısı olsun...çikolata kisti çok duyuyorum memorilde ama şükür çaresi var . Şu an 2 embriyon var tekrar mı tüp bebeğe başlıcaksın cnm?

Sağol canım benim. Evet 2 embriyo var ama transfer öncesi bi daha toplasak embriyo çok olsa diye konuşmuştuk eşimle . sevinç hanımla konuştum aslında sizde mantıklı olur hem sonrası için dedi.

Çikolata kistleri rezervini daha da etkileyecek zaten dedi . Ama önce bi semra hanımla konuşmak istiyorum ona göre eşimle karar vereceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…