bence çok iyi düşünmüşsünüz sonrası için çok büyük kolaylık olur, tabi Semra hanımın ne diyeceği önemlı... Semra hanım gerçekten çok profesyonel bir doktor benı en son muane ettiğinde dosyama birsürü ufak ufak notlar yazdı . İzne çıkacagı sırada transfer olacagımm yaaa bir sorun olmasın diye hemşire hanıma ve fırat beye bilgi verdi... Keşke burda olsada transferimi SEMRA hOCA YAPSAYDI...Sağol canım benim. Evet 2 embriyo var ama transfer öncesi bi daha toplasak embriyo çok olsa diye konuşmuştuk eşimle . sevinç hanımla konuştum aslında sizde mantıklı olur hem sonrası için dedi.
Çikolata kistleri rezervini daha da etkileyecek zaten dedi . Ama önce bi semra hanımla konuşmak istiyorum ona göre eşimle karar vereceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
bence çok iyi düşünmüşsünüz sonrası için çok büyük kolaylık olur, tabi Semra hanımın ne diyeceği önemlı... Semra hanım gerçekten çok profesyonel bir doktor benı en son muane ettiğinde dosyama birsürü ufak ufak notlar yazdı . İzne çıkacagı sırada transfer olacagımm yaaa bir sorun olmasın diye hemşire hanıma ve fırat beye bilgi verdi... Keşke burda olsada transferimi SEMRA hOCA YAPSAYDI...
Canım bana da tupler açık ama hafif Yapisiklik olabilir çünkü sıvı yukarıda dediler yani senin gibi tupleri yukarı yapıştırmış olabilir dedi Semra hanım. Ben bu tüp bebeği etkileyecekse ameliyat olayım dedim etkilemez dedi. Ameliyatı bana kıstım küçük yumurtan var diye onermedi belki sana da onermez . Sana ne diyecek merakla bekliyorumTatlım bugün cektirdim şimdi dönüyorum daha. Sevinç hanımla görüştüm semra hanım izinde 15 ine kadar. Tüpler açık ama çikolata kistleri yapisiklik yapmış görünüyor tüpleri yukarı doğru çekmiş gibi dedi.
Semra hanım gelince gösterecek ama laparoskopi yapmaz büyük ihtimal çikolata kistlerin almak istemezse dedi. Ama sanırım bir toplama daha yapabilirim ben transfer öncesi çünkü 2 tane embriyo var . Şuan hamilelik olsa bile sonra si için bende öneririm dedi . Laparoskopi olsan da olmasan da kistler rezervini daha da etkileyecek şuan toplamak mantıklı dedi .
Canım bana da tupler açık ama hafif Yapisiklik olabilir çünkü sıvı yukarıda dediler yani senin gibi tupleri yukarı yapıştırmış olabilir dedi Semra hanım. Ben bu tüp bebeği etkileyecekse ameliyat olayım dedim etkilemez dedi. Ameliyatı bana kıstım küçük yumurtan var diye onermedi belki sana da onermez . Sana ne diyecek merakla bekliyorum
Bu soruyu bende merak ediyorum :))Kızlarrrr transfer olduğunuzda kaç gün rapor yazdı size Memorial??????
Ben ikinci tüp bebek tedavisinde 20 gün rapor yazdı bana doktor transfer olsaydı daha da yazacaktı Ocak 2017 de.Yazmıyorlarki rapor operasyon falan olursanız yazıyoruz demişlerdi normalde tüp bebek tedavisinde rapor yazılmaz sgk kabul etmiyormuş ben hatta bimere yazdım bunu çalışan kadınlar bu 15-20 günlük süreçte şehir dışında tedavi gördünü herkes bildiği halde rapor hakkı olmaması çok saçma sizde yazın arkadaşlar.devlet hastanesine gidip dr a durumunuzu bildirin artık o dr un anlayışına kalmışş
Ben ikinci tüp bebek tedavisinde 20 gün rapor yazdı bana doktor transfer olsaydı daha da yazacaktı Ocak 2017 de.Yazmıyorlarki rapor operasyon falan olursanız yazıyoruz demişlerdi normalde tüp bebek tedavisinde rapor yazılmaz sgk kabul etmiyormuş ben hatta bimere yazdım bunu çalışan kadınlar bu 15-20 günlük süreçte şehir dışında tedavi gördünü herkes bildiği halde rapor hakkı olmaması çok saçma sizde yazın arkadaşlar.devlet hastanesine gidip dr a durumunuzu bildirin artık o dr un anlayışına kalmışş
Bende hemsirelere sormustum transferden sonra rapor veriyormusun diye rapora sicak bakmiyormus doktorlar 2gun zor veriyormuslar transferden sonra dogal yoldan hamile kalanlarla ayni goruyormuslar bence bikacgun evde dinlenmek en azindan psikolojimize iyi gelebilirKızlarrrr transfer olduğunuzda kaç gün rapor yazdı size Memorial??????
Yazmıyorlarki rapor operasyon falan olursanız yazıyoruz demişlerdi normalde tüp bebek tedavisinde rapor yazılmaz sgk kabul etmiyormuş ben hatta bimere yazdım bunu çalışan kadınlar bu 15-20 günlük süreçte şehir dışında tedavi gördünü herkes bildiği halde rapor hakkı olmaması çok saçma sizde yazın arkadaşlar.devlet hastanesine gidip dr a durumunuzu bildirin artık o dr un anlayışına kalmışş
Memorial mi rapor yazdıBen ikinci tüp bebek tedavisinde 20 gün rapor yazdı bana doktor transfer olsaydı daha da yazacaktı Ocak 2017 de.
Ayyy canım nasıl sevindim anlatamam.. çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim.. darısı başımıza :)Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Geçmiş olsunnnn çok çok.Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Hayır MedikalparkMemorial mi rapor yazdı
Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Rabbim bir daha bu korkulari ve uzuntuleri yasatmasin.Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Canımmm bak trizomi arkadaşta böyle bir şey yaşadı ne kadar kanaması olmuş ama devam ediyor gebeliği olabilirmiş sen hemen doktorla görüşsen memorialde ay hadi inşallah devam ediyordurKızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Canım ilaçlara devam et ve bugün hemen bir kadın doğumcuya git belli ki tutunmuşKızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?