Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Cnm benim ikinci gebelikte aynını yaşadım bebeğin tutunuyor benimki 8. Hafta da kalbi atmadı ama seninki inş ilerler bende adetim diye tedavi olacaktım. Overilasyon indikasyonunda aşılama gibi başarısız olduk dedik dr la bağcılar araştırma ya gittim ama nsl kanama pembe pembe gebelik 57 çıktı iki güne bir arttı tutundu
Seninki de inş tutunur cnm sağlıklı olur
En yakın devletin aciline git iki güne bir onlar beta nı hnm ölçer 1 saate çıkar cnm inş artar tatlım

kızlar ben memorial ın istediği testler için devlete gittim amh testim özel de ve Cerrahpaşa da vardı tüpten sonra merak ettim yaparmısınız? Dedim dr a diğer testler olur ama denetleme var amh la ilgili yapamıyoruz dediler.

Kızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Cnm değerin artmış bu olumlu birsey inş sıkı sıkı tutunur bebisin sana

Cnm amh memorial de 100 tl yaptirabilirsin. Pahali olan diğerleri şükür halletmisin

Cnm amh memorial de 100 tl yaptirabilirsin. Pahali olan diğerleri şükür halletmisin
Evet tatlım onları adetin ikinci günü gitcem memorial istemedi ben tüp bebekten sonra nasıl olmuş merak etmiştim

Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim aynı korkuyu birdaha yasatmasin

Canım çok geçmiş olsun. . Çok sevindim gerçekten inşallah güzel bir şekilde devam eder alırsın kucağına hayirlisiyla.

Tatlım kızlar da yazmış ilaçları bırakma ve doktora git muayene ol . Rabbim verdikten sonra kanama da olsa tutunuyor demek ki . Hadi inşallah katlanarak artsın sımsıkı tutunun birbirinize.

Gönül hoca aradı kızlar. Değerler çok düşük kanamada başladıysa biyokimyasal gebelik dedi. Muhtemelen 2 gün sonra değerler düşecek dedi. 5 in altını görmeliyiz dedi. 2 gün sonra test istedi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiz

selam kızlar ortalama tedavi kaç gün sürüyor ve kaça mal oluyor nasipse ekimde başlayacağım heyecanlı tedirgin bi haldeyim. allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah. ekimde başlayacaklar kimler

bende ekimde başlayacağım canım:)

hayırlsıı olsun güzelim. bak Rabbim olabileceğini gösterdi sana allahın izniyle dondurulmuşta çok daha iyi sonuçlar alacaksın

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, okudum ama yazamadım diğer mesajlarına. Ne olacağını nasıl ilerleyeceğini Allah bilir, belki mucizesinin vakti gelmiştir ve her şey birden normale döner.
Olumsuz devam edecekse de en erken se en az üzecek havliyle bitsin inşallah.
İçini ferah tut, dua et çokça

Hayırlı olanı böyleymiş canım en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun inşallah rabbim daha fazla uğraştırmadan kavuştursun seni bebişine

Bende ekimde düşünüyorum tabi Semra hanım karar verecek buna

Farklı tedavi şekilleri var ona görede süreler değişiyor canım fiyatlar 7200 civarı eski raporun varsa getiriyorsun 5670 e kadar iniyor fiyat
Bu fiyat sadece tüpbebek tedavi fiyatı yalnız
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden bu kimyasal gebelik işine hala akıl sır erdiremiyorum nerden çıktı bu eskiden yoktu

çok geçmiş olsun ayrıca da hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…