Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Cnm benim ikinci gebelikte aynını yaşadım bebeğin tutunuyor benimki 8. Hafta da kalbi atmadı ama seninki inş ilerler bende adetim diye tedavi olacaktım. Overilasyon indikasyonunda aşılama gibi başarısız olduk dedik dr la bağcılar araştırma ya gittim ama nsl kanama pembe pembe gebelik 57 çıktı iki güne bir arttı tutunduKızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Cnm değerin artmış bu olumlu birsey inş sıkı sıkı tutunur bebisin sanaKızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Cnm amh memorial de 100 tl yaptirabilirsin. Pahali olan diğerleri şükür halletmisinkızlar ben memorial ın istediği testler için devlete gittim amh testim özel de ve Cerrahpaşa da vardı tüpten sonra merak ettim yaparmısınız? Dedim dr a diğer testler olur ama denetleme var amh la ilgili yapamıyoruz dediler.
Evet tatlım onları adetin ikinci günü gitcem memorial istemedi ben tüp bebekten sonra nasıl olmuş merak etmiştimCnm amh memorial de 100 tl yaptirabilirsin. Pahali olan diğerleri şükür halletmisin
Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim aynı korkuyu birdaha yasatmasinKızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Anladım cnm zaten pko olduğumuz için amh düşük çıkmaz büyük ihtimalle tedaviye ne zaman baslicaksinEvet tatlım onları adetin ikinci günü gitcem memorial istemedi ben tüp bebekten sonra nasıl olmuş merak etmiştim
Adetlerim düzene girsin cnm bu sene geçer ocak şubat gibi sanırımAnladım cnm zaten pko olduğumuz için amh düşük çıkmaz büyük ihtimalle tedaviye ne zaman baslicaksin
Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Kızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
bende ekimde başlayacağım canım:)selam kızlar ortalama tedavi kaç gün sürüyor ve kaça mal oluyor nasipse ekimde başlayacağım heyecanlı tedirgin bi haldeyim. allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah. ekimde başlayacaklar kimler
hayırlsıı olsun güzelim. bak Rabbim olabileceğini gösterdi sana allahın izniyle dondurulmuşta çok daha iyi sonuçlar alacaksınGönül hoca aradı kızlar. Değerler çok düşük kanamada başladıysa biyokimyasal gebelik dedi. Muhtemelen 2 gün sonra değerler düşecek dedi. 5 in altını görmeliyiz dedi. 2 gün sonra test istedi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiz
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, okudum ama yazamadım diğer mesajlarına. Ne olacağını nasıl ilerleyeceğini Allah bilir, belki mucizesinin vakti gelmiştir ve her şey birden normale döner.Gönül hoca aradı kızlar. Değerler çok düşük kanamada başladıysa biyokimyasal gebelik dedi. Muhtemelen 2 gün sonra değerler düşecek dedi. 5 in altını görmeliyiz dedi. 2 gün sonra test istedi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiz
Hayırlı olanı böyleymiş canım en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun inşallah rabbim daha fazla uğraştırmadan kavuştursun seni bebişineGönül hoca aradı kızlar. Değerler çok düşük kanamada başladıysa biyokimyasal gebelik dedi. Muhtemelen 2 gün sonra değerler düşecek dedi. 5 in altını görmeliyiz dedi. 2 gün sonra test istedi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiz
Bende ekimde düşünüyorum tabi Semra hanım karar verecek bunaselam kızlar ortalama tedavi kaç gün sürüyor ve kaça mal oluyor nasipse ekimde başlayacağım heyecanlı tedirgin bi haldeyim. allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın mahrum bırakmasın inşallah. ekimde başlayacaklar kimler
Canım hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden bu kimyasal gebelik işine hala akıl sır erdiremiyorum nerden çıktı bu eskiden yoktuGönül hoca aradı kızlar. Değerler çok düşük kanamada başladıysa biyokimyasal gebelik dedi. Muhtemelen 2 gün sonra değerler düşecek dedi. 5 in altını görmeliyiz dedi. 2 gün sonra test istedi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiz
Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?