Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlaar beynim durdu ne olur bana yardım edin şoktayım. 9. Gün değerim 7.79 du. Bu akşam yine test yapım 41.08 olmuş. Ama ben regliyim bu nasıl oluyor kafam durdu şuan. Lütfen biri bana bişi desin
Canım bak devam etmiş keşke ilaçlarına sıkı sıkıya devam etseydin bazılarının kanamalı geciyor

ben mayıs ayında adetle başlayacaktım ama kısmet kimyasal gebelik oldu yurt dışında yaşıyorum ekim adetiyle başlanacakçok
teşekkürler seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sene hamilelik hepimize nasip olur ve bebişlerimizi kucaklarız

teşekkürler seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sene hamilelik hepimize nasip olur ve bebişlerimizi kucaklarız

Son düzenleme:
Jalapenoo canım arı sütünü nasıl kullanıyorsun bi tarif edebilirmisin tekrardan :) birde egricayir markasiydi dimi
Evet eğriçayır. Sabah aç karna kahvaltıdan en az 20dk yarım saat önce bir ampulü kırıp yarım bardak kadar suya döküp çalkalayarak içiyorduk. Bir tane ben bir tane eşim.

Canım hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden bu kimyasal gebelik işine hala akıl sır erdiremiyorum nerden çıktı bu eskiden yoktu
Çünkü eskiden bu kadar erken test yapan, bizim gibi sabırsızlıkla hamileliği bekleyen çok yoktu. Benim annem 5 gebeliginde test bile yapmamış adeti 2-3 hafta gecikince direk doktora gider keseyi görürdu. Gebeliği çok erken öğreniyoruz. Kimyasal gebeliği doktorlar düşük bile saymiyorlar. Çoğu kadın asLinda yaşıyor ama bizim gibi testi erken yapanlar anlıyor kimyasal gebelik geçirdiğini

Çok teşekkür ederim kızlar cok heyacanliyim bu gece bana uyku yok anlaşılan :))

Maşallah bu enerjin bitmesin hiç. Rahat ol sakın kasma kendini, bekleme süreci de çabuk ve rahat geçecek inşallah. En güzel beklemek bence bu 9 gün:)
9 gün nasıl geçecek acaba:))) en güzel ve en heyecanlı bekleyiş sonuda güzel olur inşallah :)) sen ne yaptın tedaviye ne zaman baslicaksin

bu arada ben de memorial de tedavi gördüm ve şuan dondurulmuş embriyo transferi oldu bekleme sürecindeyim. inş olumlu sonuçlanır diye dua ediyorum. sizlerin de duasını bekliyorum :)
Hayırlı olsun test günü ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…