Canım rahat olmaya çalış inşallah ilk seferde kurtulacaksınız bu sıkıntıdanÇok teşekkür ederim kızlar cok heyacanliyim bu gece bana uyku yok anlaşılan :))
Amin cnm hepimizin yardimcisi olsun RabbimBOL BOL MERYEM SURESİ VE İNŞİRAH SURESİ OKU. BOL BOL DUA ET. RABBİM AYRDIMCIN OLSUN İNŞALLAH:)
Ayy cnm inş sende durumlar nasil?Canım rahat olmaya çalış inşallah ilk seferde kurtulacaksınız bu sıkıntıdan
Ewt cnm dinleniyorum bol bol bu hafta izne ayrıldım. Bu arada kizlar dün gece çok güzel rüya gördüm bir oğlum oluyordu. Rabbim gerçeğini nasip etsin inşallahHayırlı olsun. Büyük gün gelmiş çatmış :) sakin ol nefes egzersizi yap inşirah oku bol bol. Yarın da kendini fazla yorma transfer öncesi. Dinlenmiş olarak git transfere.
canım ben ekim reglimde başlayacağım şimdilk beklemedeyim. eylül reglimde gelemeyeceğim istanbul'a daha yeni döndüğüm için iş yerinden izin almak sıkıntı olacak o yüzden ekime ertelemek siteidm semra hocada gönül hocada bir problem olmaz dediler. bu süreçte genetik testleri yaptırıcam burada fakulte hastanesinde ve rapor çıkarmayı denicem. benim tüpte hidrosalpenks var bide eşimin morfoloji sıfır o yüzden rapor çıkar diye düşünüyorum. o işleri halledicem trabzonda.Ayy cnm inş sende durumlar nasil?
ay pardon ben bana sordun sandım yanlış görmüşüm kusura bakma neyse artık bende anlatmış oldum ahahahhahaAyy cnm inş sende durumlar nasil?
Cnm olsun önemli değil senin tedavin ekimde baslixak ti biliyordum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hiç aşılama oldun mu? İnş zorlanmadan rapor cikarda en azından ilaçları uyguna alirsinay pardon ben bana sordun sandım yanlış görmüşüm kusura bakma neyse artık bende anlatmış oldum ahahahhaha
yok canım olmadım ama zaten tüp kapalıyken aşılama yaparlar mıydı ki:SCnm olsun önemli değil senin tedavin ekimde baslixak ti biliyordum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hiç aşılama oldun mu? İnş zorlanmadan rapor cikarda en azından ilaçları uyguna alirsin
Canım çok şükür, bize 1 tanesi lazım zaten, sen buldun inşallah kucağına alacağın günler de gelir her şey sorunsuz geçer. Çok sevindim senin adına,Evet. 4 taneden 1 tane sağlıklı geldi. Buna da şükür.
Çok heyecanlı canım ya :)Kizlar şimdi hastaneden aradılar yarın 14:30 da hastanede olmamı istiyorlar. Transferimi Sevinç hanım yapıcak :)
İyi canım bugün 7. Gün 11 Eylül'de muayene olup Memoriale gönderecem. Sende şeffaf akıntı oldu mu canım benim adet bitti şeffaf akıntı başladıAyy cnm inş sende durumlar nasil?
Hayırlı olsun inşallahKizlar şimdi hastaneden aradılar yarın 14:30 da hastanede olmamı istiyorlar. Transferimi Sevinç hanım yapıcak :)
İnşallah... Teşekkür ederim. Darısı başına yeni tedavinde senin de inşallah.Canım çok şükür, bize 1 tanesi lazım zaten, sen buldun inşallah kucağına alacağın günler de gelir her şey sorunsuz geçer. Çok sevindim senin adına,
Kızlar yazdım da bilmiyor dr Buğra Öktem varmış detoks yapıyor eşimde tüm bebek olanakadar ona gidelim diyor detoksu masajları çok etkili olmuşİnşallah... Teşekkür ederim. Darısı başına yeni tedavinde senin de inşallah.
Canım ben de ingilizce makaleler okuyorum düzenli detoks masaj teknikleri ve akapunktur uygulayanlar işte tüp öncesi bi 3/4ay önceden başlayınca tutma yüzdesi daha çok oluyormusKızlar yazdım da bilmiyor dr Buğra Öktem varmış detoks yapıyor eşimde tüm bebek olanakadar ona gidelim diyor detoksu masajları çok etkili olmuş
Bankada bir müşterisi ve o çocuğun patronun çocukları olmuş benimde yumurtalarıma faydası olur belki
Ben de gitmek istiyorum Hindistan da araştırmalar yapmışCanım ben de ingilizce makaleler okuyorum düzenli detoks masaj teknikleri ve akapunktur uygulayanlar işte tüp öncesi bi 3/4ay önceden başlayınca tutma yüzdesi daha çok oluyormus
15 gün gibiKızlar bir sorum olucak. Yumurta toplamı süreci kaç gün sürüyor yani reglimin 2. Günü gittim diyelim kaç gün sürüyor?
Teşekkür ederim15 gün gibi
Çok iyi tebrik ederim.benim 3 te 0 oldu.o yüzden 1 tane olsun sonuçta tutma ihtimali yüksek ve kaliteliEvet. 4 taneden 1 tane sağlıklı geldi. Buna da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?