- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
Hayirlisi olsun o saglikli 1 tane sana hayrli evlat olsun.sizde bir sorun yoktu diger 3 ünde ne sorun varmis bisey soylendimi?Evet. 4 taneden 1 tane sağlıklı geldi. Buna da şükür.
Cnm belki bilmeden olmusundur diye sordum. Birde tek tüp kapalı eğer ikiside kapali olsa aşılama istemeden direk rapor verebilirler di şimdi belki rapor için İğneli aşılama isteyebilirler. Ama ins gerek kalmaz hemen alırsın raporunuyok canım olmadım ama zaten tüp kapalıyken aşılama yaparlar mıydı ki:S
Amin insallah darısı başınıza.Hayirlisi olsun o saglikli 1 tane sana hayrli evlat olsun.sizde bir sorun yoktu diger 3 ünde ne sorun varmis bisey soylendimi?
Cnm belki bilmeden olmusundur diye sordum. Birde tek tüp kapalı eğer ikiside kapali olsa aşılama istemeden direk rapor verebilirler di şimdi belki rapor için İğneli aşılama isteyebilirler. Ama ins gerek kalmaz hemen alırsın raporunuyok canım olmadım ama zaten tüp kapalıyken aşılama yaparlar mıydı ki:S
Teşekkür ederim. İnşallah öyledir. Bi sonraki denemede siz de güzel haberler alın inşallahÇok iyi tebrik ederim.benim 3 te 0 oldu.o yüzden 1 tane olsun sonuçta tutma ihtimali yüksek ve kaliteli
Hayırlısı olur inşallah canım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınKizlar şimdi hastaneden aradılar yarın 14:30 da hastanede olmamı istiyorlar. Transferimi Sevinç hanım yapıcak :)
Oldu cnm Jeli kullandigimdan beri daha fazla olduİyi canım bugün 7. Gün 11 Eylül'de muayene olup Memoriale gönderecem. Sende şeffaf akıntı oldu mu canım benim adet bitti şeffaf akıntı başladı
Canım ne güzel inşallah bundan sonrası hayırlısıyla tabiki o bir tane sağlıklı embriyon sana can olsun evlat olsun inşallahEvet. 4 taneden 1 tane sağlıklı geldi. Buna da şükür.
Adetin 13_16. Günleri genellikle yumurta toplanır tabi kişinden kişiye değişir birkaç gün az yada fazlada sürebilirKızlar bir sorum olucak. Yumurta toplamı süreci kaç gün sürüyor yani reglimin 2. Günü gittim diyelim kaç gün sürüyor?
Aaaa doğru diyorsun bak bunu düşünmedim. Semra hoca sağ tüp bu kadar hasarlıysa sol da çok sağlam diyemeyiz dedi ama tabi bunun için hsg isterler hsgyide semra hoca istemiyo enfeksiyonu artırır diye. Olmadı belki Mr çektiririz bi gideyim bakalım. Olursa olur olmazsa ne yapayım ben zaten ilaçlar için istedim öbür türlü çok da indirim yapmıyo zaten 1200 tl sanırımCnm belki bilmeden olmusundur diye sordum. Birde tek tüp kapalı eğer ikiside kapali olsa aşılama istemeden direk rapor verebilirler di şimdi belki rapor için İğneli aşılama isteyebilirler. Ama ins gerek kalmaz hemen alırsın raporunu
Amin insallah. Darısı başına ilk tedavinde inşallah.Canım ne güzel inşallah bundan sonrası hayırlısıyla tabiki o bir tane sağlıklı embriyon sana can olsun evlat olsun inşallah
Git bence hatta castor oil yani Hindistan vlcevizi yağı ile sıcak tampon yapıp masaj yapmak çok ise yarıyormuş . Google dan castor oil for ivf yazsan çıkar ben bitkisel şeylere inanıyorumBen de gitmek istiyorum Hindistan da araştırmalar yapmış
Defrent canim senin embryolardan haber varmi?
Evet. 4 taneden 1 tane sağlıklı geldi. Buna da şükür.
Amin inşallah. Eylül adetiyle gideceğim sorun yoksa hazırlık başlayacak ekim ortasını bulur sanırım. Tabi kist falan olmadıysaCanım inşallah sımsıkı tutunur sana .
Ne zaman transfer
Amin inşallah. Eylül adetiyle gideceğim sorun yoksa hazırlık başlayacak ekim ortasını bulur sanırım. Tabi kist falan olmadıysa
Her birimize ayrı ayrı inşallah. Sen ne yaptın neye karar verdin?Anladım canım hadi hayırlısı inşallah.
Kist filan da çıkmaz umarım . Rabbim mucizesini versin inşallah sana canım .
Her birimize ayrı ayrı inşallah. Sen ne yaptın neye karar verdin?
Semra Hanım izinden döndüğünde görüşecek misiniz randevu falan ayarladilar mı nasıl olacak? Görüştüğünde söylersin ve ısrarcı olursan mantıklı ise kabul eder zaten değilse de ikna eder sizi. Hayırlısı olsun hakkında. Bebeğe giden en kestirme yolu nasip etsin hepimize inşallah.Eşimle konuştuk Semra hanım ne derse onu yapacağız diye anlaştık. Ama sanırım ben bir toplama daha yapmaya sıcak bakıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?