Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yok canım olmadım ama zaten tüp kapalıyken aşılama yaparlar mıydı ki:S
Cnm belki bilmeden olmusundur diye sordum. Birde tek tüp kapalı eğer ikiside kapali olsa aşılama istemeden direk rapor verebilirler di şimdi belki rapor için İğneli aşılama isteyebilirler. Ama ins gerek kalmaz hemen alırsın raporunu

Hayirlisi olsun o saglikli 1 tane sana hayrli evlat olsun.sizde bir sorun yoktu diger 3 ünde ne sorun varmis bisey soylendimi?
Amin insallah darısı başınıza.
Bizdeki sorun benim yaşım ve eşimde varikosel ve 3 değerinin de düşük olması. Telefonla görüştük sadece diğerleri sağlıklı bir gebelik oluşturacak durumda değil dediler. Sonraki adette gittiğimde bakmak istiyorum rapora. Buna da şükür.

yok canım olmadım ama zaten tüp kapalıyken aşılama yaparlar mıydı ki:S
Cnm belki bilmeden olmusundur diye sordum. Birde tek tüp kapalı eğer ikiside kapali olsa aşılama istemeden direk rapor verebilirler di şimdi belki rapor için İğneli aşılama isteyebilirler. Ama ins gerek kalmaz hemen alırsın raporunu

İyi canım bugün 7. Gün 11 Eylül'de muayene olup Memoriale gönderecem. Sende şeffaf akıntı oldu mu canım benim adet bitti şeffaf akıntı başladı
Oldu cnm Jeli kullandigimdan beri daha fazla oldu

Kızlar bir sorum olucak. Yumurta toplamı süreci kaç gün sürüyor yani reglimin 2. Günü gittim diyelim kaç gün sürüyor?
Adetin 13_16. Günleri genellikle yumurta toplanır tabi kişinden kişiye değişir birkaç gün az yada fazlada sürebilir

Aaaa doğru diyorsun bak bunu düşünmedim. Semra hoca sağ tüp bu kadar hasarlıysa sol da çok sağlam diyemeyiz dedi ama tabi bunun için hsg isterler hsgyide semra hoca istemiyo enfeksiyonu artırır diye. Olmadı belki Mr çektiririz bi gideyim bakalım. Olursa olur olmazsa ne yapayım ben zaten ilaçlar için istedim öbür türlü çok da indirim yapmıyo zaten 1200 tl sanırım

Eşimle konuştuk Semra hanım ne derse onu yapacağız diye anlaştık. Ama sanırım ben bir toplama daha yapmaya sıcak bakıyorum ..
Semra Hanım izinden döndüğünde görüşecek misiniz randevu falan ayarladilar mı nasıl olacak? Görüştüğünde söylersin ve ısrarcı olursan mantıklı ise kabul eder zaten değilse de ikna eder sizi. Hayırlısı olsun hakkında. Bebeğe giden en kestirme yolu nasip etsin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…