Semra Hanım izinden döndüğünde görüşecek misiniz randevu falan ayarladilar mı nasıl olacak? Görüştüğünde söylersin ve ısrarcı olursan mantıklı ise kabul eder zaten değilse de ikna eder sizi. Hayırlısı olsun hakkında. Bebeğe giden en kestirme yolu nasip etsin hepimize inşallah.
Hayırlı olsun test günü ne zaman?
Sizin yasinizi biliyordum ama genetik bi problem olmadigindan acikcasi hepsi saglikli gelir diye dusunmustum dediginiz gibi yine bunada sukur..Rabbim daha fazla aratip bekletmesin bu tedavide hepimizin yavrusunu kucagimiza almamizi nasip etsin insallahhh..Amin insallah darısı başınıza.
Bizdeki sorun benim yaşım ve eşimde varikosel ve 3 değerinin de düşük olması. Telefonla görüştük sadece diğerleri sağlıklı bir gebelik oluşturacak durumda değil dediler. Sonraki adette gittiğimde bakmak istiyorum rapora. Buna da şükür.
Amin inşallah...Sizin yasinizi biliyordum ama genetik bi problem olmadigindan acikcasi hepsi saglikli gelir diye dusunmustum dediginiz gibi yine bunada sukur..Rabbim daha fazla aratip bekletmesin bu tedavide hepimizin yavrusunu kucagimiza almamizi nasip etsin insallahhh..
Canım ben kaçırmışım neden öyle yapacaksınız iki embriyon var diye hatırlıyorumEşimle konuştuk Semra hanım ne derse onu yapacağız diye anlaştık. Ama sanırım ben bir toplama daha yapmaya sıcak bakıyorum ..
İnşallah güzel olacak canım sonuç, farklı şeyler kovalamaya yeni şeyler öğrenmeye gerek kalmasın diye dua edelim. Dna hasarı benim de kafamı çok kurcalıyordu biliyorsun ama semra hanım çok inanmıyor ve sizin sperm değerleri için dna hasarı olma ihtimali %0.01 falan demişti. Belki değerlerinde sorun olanlar için yorumu farklı olur ama hiçbir erkek problemi için dna hasarı önerdiğini duymadım burda.Amin inşallah...
Aslında ben de hepsi olmasa da 2-3 tane gelse diye umut ediyordum. Umut fakirin ekmeği. Ama hiç sağlıklı gelmeme ihtimali de korkutuyordu tabi. Onun için sevinsem mi üzülsem mi bocaladım. Yine de çok şükür...
Bir de bu tedavide eşim çok içine kapandı pek bir şey konuşamaz olmuştuk konuyla ilgili. Bu sonuçtan sonra kendisi açtı konuyu şimdi ne yapacağız olursa ne yapacağız olmazsa ne yapacağız diye. Adam akıllı bir üroloğa gitme dna hasarina baktirma konusunda anlaştık her iki durumda da. Hayırlısı olsun hepimiz için. Allah kolaylaştırsın maddi manevi.
Sizin randevu tarihi de yaklaşıyor sanırım değil mi?
Canım ben kaçırmışım neden öyle yapacaksınız iki embriyon var diye hatırlıyorum
Amin inşallah...
Aslında ben de hepsi olmasa da 2-3 tane gelse diye umut ediyordum. Umut fakirin ekmeği. Ama hiç sağlıklı gelmeme ihtimali de korkutuyordu tabi. Onun için sevinsem mi üzülsem mi bocaladım. Yine de çok şükür...
Bir de bu tedavide eşim çok içine kapandı pek bir şey konuşamaz olmuştuk konuyla ilgili. Bu sonuçtan sonra kendisi açtı konuyu şimdi ne yapacağız olursa ne yapacağız olmazsa ne yapacağız diye. Adam akıllı bir üroloğa gitme dna hasarina baktirma konusunda anlaştık her iki durumda da. Hayırlısı olsun hepimiz için. Allah kolaylaştırsın maddi manevi.
Aynen öyle Rabbim kolaylastirsin..esinizin detayli muayne olup testlerin yapilmasindada fayda var biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi Takdir-i ilahi..evet randevu tarihi yaklasiyor benimde heyecanla birlikte tuhaf bi durgunluk var üzerimde.Amin inşallah...
Ben naptım... en son geçen aralıkta erzurumda bir profesöre muayenw oldum. Aşılama yapacaktı. Rapor çıktı ilaçlar yazıldı iğneleri oldum. Aşılamanın olacağı gün babamın hasta olduğu haberini alıp memlekete geldik. 22 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettik babamı. Ben de tedavi namına herşeyi bıraktım.Merhaba cnm Nerelerdesin sen ne yaptın var mı bir gelisme Evet bugün transferim var heyecandan uyuyamadim inş hayırlı haber vermek nasip olur
. Daha yaptırmadım canım. Akşam iş çıkışı yaptırıcam.Cnm senin tahlil sonucun kaç çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?