Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin inşallah . Sevinç hanımla görüştüm dosyama notları aldı semra hanım gelince filmi de göstereceğini söyledi. Eğer geri dönüş olmazsa randevu almayı düşünüyorum netlestirmeliyim çünkü.

Sevinç hanım çok olumlu baktı ve tavsiye ederim bencede yapmalısın dedi.

merhaba bayanlar ben memorial hastanesinde bir tüp bebek tedavisi oldum 6 yıl önce şimdi bir kez daha tedavi olmak istiyorum 2.kez gelince indirim oluyormu ve fiyatlar nasıl acaba ekim kasım gibi nasip olursa düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Sizin yasinizi biliyordum ama genetik bi problem olmadigindan acikcasi hepsi saglikli gelir diye dusunmustum dediginiz gibi yine bunada sukur..Rabbim daha fazla aratip bekletmesin bu tedavide hepimizin yavrusunu kucagimiza almamizi nasip etsin insallahhh..

Amin inşallah...
Aslında ben de hepsi olmasa da 2-3 tane gelse diye umut ediyordum. Umut fakirin ekmeği. Ama hiç sağlıklı gelmeme ihtimali de korkutuyordu tabi. Onun için sevinsem mi üzülsem mi bocaladım. Yine de çok şükür...
Bir de bu tedavide eşim çok içine kapandı pek bir şey konuşamaz olmuştuk konuyla ilgili. Bu sonuçtan sonra kendisi açtı konuyu şimdi ne yapacağız olursa ne yapacağız olmazsa ne yapacağız diye. Adam akıllı bir üroloğa gitme dna hasarina baktirma konusunda anlaştık her iki durumda da. Hayırlısı olsun hepimiz için. Allah kolaylaştırsın maddi manevi.
Sizin randevu tarihi de yaklaşıyor sanırım değil mi?

İnşallah güzel olacak canım sonuç, farklı şeyler kovalamaya yeni şeyler öğrenmeye gerek kalmasın diye dua edelim. Dna hasarı benim de kafamı çok kurcalıyordu biliyorsun ama semra hanım çok inanmıyor ve sizin sperm değerleri için dna hasarı olma ihtimali %0.01 falan demişti. Belki değerlerinde sorun olanlar için yorumu farklı olur ama hiçbir erkek problemi için dna hasarı önerdiğini duymadım burda.
Ama inşallah gerek kalmayacak canım, benim ilk tedavide 4te 1di sağlıklı oranı ve Rabbim devamını getirseydi iki evladımız olacaktı. Nasip etmedi ama o duyguyu yaşattı bize 3,5 ay da olsa. Senin de tek sağlıklın sana sımsıkı tutunacak o konuda sorun yaşamayacaksınız inşallah. Hep dua ediyorum hepimiz için bilmediğimiz yeni bir problem öğrenmeyelim diye. Heyecanla duayla bekliyorum transferini:) kist falan oluştuysa da demek zamanı bu ay değil, Allah ertelemek için sebep veriyor gibi düşün olur mu?

Canım ben kaçırmışım neden öyle yapacaksınız iki embriyon var diye hatırlıyorum

Doğru hatırlıyorsun canım çok şükür 2 tane var . Ben laparoskopi olursam eğer rezervim iyice düşer diye korktugumu soyledim sevinç hanıma. Hem sonrası için hem de şuan da şansımı arttırmak adına yspmak istedim inşallah sorun çıkmaz tabi ..

Sevinç hanım da evet sizin durumunuza bende öneririm yapmalısın dedi . Laparoskopi olmasan bile kistler rezervi etkilemeye devam edecek sonrası içinde sıkıntı dedi ki bende gitmeden önce öyle düşünüyordum.
Hani bu embriyolarla hamilelik olsa bile bi kardeş yapayım desem 3 sene sonra yumurta olmaz diye korktum açıkçası . Çünkü 3 tane toplanabildi.

Ama yine de semra hanım ne derse onu yapacağım bi gelsin izinden bakalım hayırlısı. Arı sütü nu de aldım bile ama :)

Canım bende inanıyorum dna hasarına. Sonuçta yapmadığımız denemedigimiz pek bir şey yok bence de iyi bir fikir en azından insan yapabileceğimi yaptım huzuruyla rahat ediyor.

Bu dna hasarı yla erkeğe tedavi uygulayan bir kaan aydos sanırım henüz başka duymadım. Diğerleri antioksidan verip gönderiyor ..

Aynen öyle Rabbim kolaylastirsin..esinizin detayli muayne olup testlerin yapilmasindada fayda var biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi Takdir-i ilahi..evet randevu tarihi yaklasiyor benimde heyecanla birlikte tuhaf bi durgunluk var üzerimde.

merhabalar , bayramın son günü opum vardı bugün 3. günüm 10 embriyodan 2'si iyi durumda 5'i orta dediler . sizce nasıl tecrubeli olanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi . 5. gün dondurulacak hepsi.

S sinkar canım merhaba. Çoook uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bugün bir bakayım sana dedim ve bugün transferin olduğunu gördüm. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Merhaba cnm Nerelerdesin sen ne yaptın var mı bir gelisme Evet bugün transferim var heyecandan uyuyamadim inş hayırlı haber vermek nasip olur

Merhaba cnm Nerelerdesin sen ne yaptın var mı bir gelisme Evet bugün transferim var heyecandan uyuyamadim inş hayırlı haber vermek nasip olur
Ben naptım... en son geçen aralıkta erzurumda bir profesöre muayenw oldum. Aşılama yapacaktı. Rapor çıktı ilaçlar yazıldı iğneleri oldum. Aşılamanın olacağı gün babamın hasta olduğu haberini alıp memlekete geldik. 22 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettik babamı. Ben de tedavi namına herşeyi bıraktım.
Takiii geçtiğimiz pazartesiye kadar. Memleketteyim. Burda tüp bebek merkezine gittim. Amh testi yapıldı ilk kez bana ve 0.98 çıktı. Başka şart aranmaksızın rapor çıktı ve tüp bebek tedavisine başladım ben de :) bugün 3. İğnemi yapacağım. Regl dönemlerimiz birlikte giderdi seninle. İnşallah gebeliklerimşz de öyle olur hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…