- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Canım sen rapor alabildin mi transfer sonrası verdiler mi yani?. Daha yaptırmadım canım. Akşam iş çıkışı yaptırıcam.
Yok canım almadım ama benim işimde sıkıntı olmuyor zaten. Perşembe transfer oldum. Cuma - ctesi- pazar dinlenip ptesi iş başı yaptım. Ama istersen verir başka vi arkdaşım 10 gün rapor almıştı.Canım sen rapor alabildin mi transfer sonrası verdiler mi yani?
hmm anladım canım ben opu'ya da şehir dışından gelicem ya o zamanda rapor gerekicek ondan sordumYok canım almadım ama benim işimde sıkıntı olmuyor zaten. Perşembe transfer oldum. Cuma - ctesi- pazar dinlenip ptesi iş başı yaptım. Ama istersen verir başka vi arkdaşım 10 gün rapor almıştı.
Cnm basın sağolsun Rabbim mekanıni cennet eylesin babanın. Çok üzüldüm . Ama hersey bizler için tedivine hemen başlaman iyi olmuş ben dondurulmuş transfer oldum ohss riskine karşı. Şimdi transfer den çıktım biraz belim ağrıyor ama başka sıkıntım yok sukurBen naptım... en son geçen aralıkta erzurumda bir profesöre muayenw oldum. Aşılama yapacaktı. Rapor çıktı ilaçlar yazıldı iğneleri oldum. Aşılamanın olacağı gün babamın hasta olduğu haberini alıp memlekete geldik. 22 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra kaybettik babamı. Ben de tedavi namına herşeyi bıraktım.
Takiii geçtiğimiz pazartesiye kadar. Memleketteyim. Burda tüp bebek merkezine gittim. Amh testi yapıldı ilk kez bana ve 0.98 çıktı. Başka şart aranmaksızın rapor çıktı ve tüp bebek tedavisine başladım ben de :) bugün 3. İğnemi yapacağım. Regl dönemlerimiz birlikte giderdi seninle. İnşallah gebeliklerimşz de öyle olur hayırlısıyla :)
İnşallah senden hiç gitmez bebeğin, sabırla bekleyelim ve bol bol dua edelim:)Kizlar Merhaba daha yeni yaZmaa imkanı buldum. İlk başta embriyolog ve hemşire ile görüştüm. Embriyo log bebişimin resmini gosterdi. O an çok duygulandim. Transfer esnasında embriyomu gördüm bebeğim içerde şimdi inş hep benimle kalır. Biraz belim ağrıyor o kadar. Dualaeiniz bana güç verdi iyiki varsınız
Merhabaa. Valla hayat... giremedim bir süre. Şimdi döndüm diyelim. Sen de ne var ne yok? Bebiş var mı nasıl gidiyor?Canım nerelerdesin sen neler yaptın görüşmeyeli hiç giirmiyordun buraya
Ay öyle resmini görebiliyor musun? Çok güzel haaa. Dualarım sizinle canım benim hasi hayırlı olsun.Kizlar Merhaba daha yeni yaZmaa imkanı buldum. İlk başta embriyolog ve hemşire ile görüştüm. Embriyo log bebişimin resmini gosterdi. O an çok duygulandim. Transfer esnasında embriyomu gördüm bebeğim içerde şimdi inş hep benimle kalır. Biraz belim ağrıyor o kadar. Dualaeiniz bana güç verdi iyiki varsınız
İnş cnm test tarihim 16 Eylül hayırlısı olsun :)İnşallah senden hiç gitmez bebeğin, sabırla bekleyelim ve bol bol dua edelim:)
Ewt cnm ben 11 embriyomun resmini çektim . Şimdiki de çözülmüş hali çok duygulandimAy öyle resmini görebiliyor musun? Çok güzel haaa. Dualarım sizinle canım benim hasi hayırlı olsun.
Canımm inşallah hiç sorunsuz harika bir hamilelik yaşarsın. hiç ayrılmazsınız bebişinle inşallahİnş cnm test tarihim 16 Eylül hayırlısı olsun :)
Amin cnm tsk ederim hepimiz inşCanımm inşallah hiç sorunsuz harika bir hamilelik yaşarsın. hiç ayrılmazsınız bebişinle inşallah
Canım rapor aldın mıAmin cnm tsk ederim hepimiz inş
Yok cnm ben izin yaZAİM 2 GÜN haftasonu ile birlikte 4 gün dinlenmiş olucamCanım rapor aldın mı
Canim benim kontrollerimi genel olarak emre hoca yaptı transferim için de onu istedim seninle ayni düşüncedeydim farkli bir doktoru istemedim. Dün transferimi emre bey yapti benim haricimde 2 transferi daha vardi 1 gün öncesinde arayıp soruyorlarkızlar okuduklarımdan anladığım transferleri sevinç hanımın yaptığı. başka hangi dr lar yapıyor? emre bey ve yücel bey yapıyor mu? sonuçta semra hanımı herkes ister ama elbette tüm transferleri onun yapması mümkün değil. ben kadın dr ları hiç bilmiyorum. açıkcası emre bey ve yücel bey dışında doktorun da beni takip etmesini istemiyorum. son anda hiç tanımadığım bir doktorun karşıma çıkması ve transferi yapacak olması beni çok gerer. bilginiz var mı bu konuda. emre ya da yücel bey'e transfer yaptıran kimler var acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?