Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım sen rapor alabildin mi transfer sonrası verdiler mi yani?
Yok canım almadım ama benim işimde sıkıntı olmuyor zaten. Perşembe transfer oldum. Cuma - ctesi- pazar dinlenip ptesi iş başı yaptım. Ama istersen verir başka vi arkdaşım 10 gün rapor almıştı.

Yok canım almadım ama benim işimde sıkıntı olmuyor zaten. Perşembe transfer oldum. Cuma - ctesi- pazar dinlenip ptesi iş başı yaptım. Ama istersen verir başka vi arkdaşım 10 gün rapor almıştı.
hmm anladım canım ben opu'ya da şehir dışından gelicem ya o zamanda rapor gerekicek ondan sordum

Cnm basın sağolsun Rabbim mekanıni cennet eylesin babanın. Çok üzüldüm . Ama hersey bizler için tedivine hemen başlaman iyi olmuş ben dondurulmuş transfer oldum ohss riskine karşı. Şimdi transfer den çıktım biraz belim ağrıyor ama başka sıkıntım yok sukur

Kizlar Merhaba daha yeni yaZmaa imkanı buldum. İlk başta embriyolog ve hemşire ile görüştüm. Embriyo log bebişimin resmini gosterdi. O an çok duygulandim. Transfer esnasında embriyomu gördüm bebeğim içerde şimdi inş hep benimle kalır. Biraz belim ağrıyor o kadar. Dualaeiniz bana güç verdi iyiki varsınız

İnşallah senden hiç gitmez bebeğin, sabırla bekleyelim ve bol bol dua edelim:)

Ay öyle resmini görebiliyor musun? Çok güzel haaa. Dualarım sizinle canım benim hasi hayırlı olsun.

kızlar okuduklarımdan anladığım transferleri sevinç hanımın yaptığı. başka hangi dr lar yapıyor? emre bey ve yücel bey yapıyor mu? sonuçta semra hanımı herkes ister ama elbette tüm transferleri onun yapması mümkün değil. ben kadın dr ları hiç bilmiyorum. açıkcası emre bey ve yücel bey dışında doktorun da beni takip etmesini istemiyorum. son anda hiç tanımadığım bir doktorun karşıma çıkması ve transferi yapacak olması beni çok gerer. bilginiz var mı bu konuda. emre ya da yücel bey'e transfer yaptıran kimler var acaba.

Canim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu topikte inş pes peşe hepimiz hamile kaliriz :)

Canim benim kontrollerimi genel olarak emre hoca yaptı transferim için de onu istedim seninle ayni düşüncedeydim farkli bir doktoru istemedim. Dün transferimi emre bey yapti benim haricimde 2 transferi daha vardi 1 gün öncesinde arayıp soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…