Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım şimdi aldım sonucu 72.26 ya yükselmiş. Ama ben bu seferde dış gebelikten korkmaya başladım. Değer hergün artıyor.
İki güne Yüzde 60 sa iyi cnm tabii kontrol altına al dış gebelikte takip önemli

%75 artış var canım. Ama bugün transferin 14. Günü çok düşük değil mi? Dış gebelikte de değerler böyle düşük mü oluyor?
Cnm onu tam bilmiyorum ama dengesiz artıyor diye biliyorum
bende de takip etmiştik cnm
Ordan biliyorum
zannetmiyorum ama tabi dr unla sıkı takip yapmak lazım

Kızlar merhaba şişli memorial da tedaviye başladım yumurtalar toplandı pgtye gitti bugün ben face de bi gruba yazdım memorial hakkında bi sürü kötü yorumlar yazdılar moralim çok bozuldu kızlar

Kızlar merhaba şişli memorial da tedaviye başladım yumurtalar toplandı pgtye gitti bugün ben face de bi gruba yazdım memorial hakkında bi sürü kötü yorumlar yazdılar moralim çok bozuldu kızlar

Ne konuda kötü yorum yaptılar ki merak ettim..

Siz de tedavi olmuşsunuz bence öncelikle sizin düşünceleriniz önemli olmalı.

Neler yaZmışlar cnm

Kızlar yok paracılar yok devlet hastanesi gibi filan bi sürü deneme yaptık olmadı filan moralim bozuldu iyice

Birde bana paracı gelmediler bana tüp bebek yapmak istemedi semra hanım boşa para verme dedi ben osrar edince kabul etmişti

Hiç parada değilim artık işlerini iyi yapacaklar mi diye korkuyorum aslında çok güveniyordım ama şu an sarsıldu
Canım labaratuar ı iyiymiş yoksa hiçbirin umrunda değiliz biz istatistiksel müşteriyiz adımızda vaka
Bu vaka da olumsuz bu vaka olumlu bitti ama işte başarı yüzdesi de iyiymiş

Cnm ben başlamadım ama arkadaşlar çok memnun ben kötü yorum okumadım
Semra hnm la görüşmem de çok etkilendim
Bende bugüne kadar çok iyiydim inanın en ufak şüphe duymadım ama bugün okuduklarım şoka soktu beni ilgisiz dediler ben ilgi gördüm negatif almış birisi aramamışlar halbuki ben burda bi kaç yorum okumuştum 2014lerde negatif alımca çağırıp ne hata yaptık diye anlamadım gitti hatta semra hoca bana ilk transfer için %50 şans veriyorum ya olur ya olmaz ilkinde sorunları anlamaya çalışacağız demişti

açıkcası ben olumsuz düşünmüyorum canım. sonuçta kendim gittim gördüm nasıl ilgili olduklarını. ne yazık ki insanlar olumsuz sonuç alınca suçlayacak adam arıyor diye düşünüyorum. allah izin verirse semra hanım'ın yardımıyla alacağız bebeklerimizi kucağımıza. allah yazmamışsa yapacak bir şey yok. bu semra hanım'ın ya da ekibinin suçu olmaz.

paracı olduklarını da düşünmüyorum, bana yaklaşımlarını gayet iyi biliyorum çünkü. hatta ilk gittiğimde bana tüpe gerek yok, eşinde de sende de gebeliğe engel bir durum yok demişti. lap sonrası normal denememi önermişti. başka yer olsa hemen atlardı diye düşünüyorum. hatta başka yerlerde tedavi gören arkadaşlarımı da biliyorum. birine rahim filmi bile çekmeden açık ameliyata aldılar sonuç negatif oldu ( sonra memorialda denedi 8 aylık ikizlerine hamile) diğer arkadaşıma ahm bile yapmadılar, ben söyledim de yaptırdı. aşılama yapmışlardı tutmadı. mem. geldi ona da gerek yok dedi dr normal olur ( eşi bi operasyon geçirdi, kız sonra normal yolla hamile kaldı. 1 yaşında oğlu var)
çok uzattım ama ben güveniyorum önce allah'a sonra semra hanım ve ekibine. en azından sorunu doğru teşhis edip ellerinden geleni yapıyorlar. embriyoya can verecek olan rabbim sonuçta. onlar değil.

içini ferah tut canım, emin ellerdesin sakın olumsuz yorumlara kulak asma.

Tatlım para mevzusunda diğer yerlerle kıyaslanamaz bence . Acıbadem de adım başı para istiyorlar düşün ki tüp bebek sürecinde ki testleri bile para ile yapıyorlar bana öyle söylemişlerdi görüştüğümde.

Labaratuvar olarak kesinlikle güveniyorum aradaki farkı çok iyi anladım. Herşey arka planda tek tek inceleniyor biz gormesekte. Labaratuvar ve her detay en ince ayrıntısıyla dosyada ve bence çok titiz çalışıyorlar. Semra hanım kontrolünde herşey ve sormadan kritik bir karar alınmıyor.

Paraci olsa semra hanım size hemen tüp bebek onerirdi değil mi ?

Tabi ki başka iyi Dr lar da vardır ama labaratuvar ve ivf bu kadar uyumlu disiplinli çalışan bir kaç yerden bi tanesi bence..

Ben ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum içim rahat ..

Herkes bu tedavide ki olumsuzluğu kaldırabilecek bir yapıda değil malesef bazen herşey yapılsa bile bu işin nasip işi olduğunu unutmamak lazım . Tedavinin ortasında birde böyle olumsuz düşüncelerle acabalarla kendinizi strese sokmayın derim ..

Tatlım para mevzusunda diğer yerlerle kıyaslanamaz bence . Acıbadem de adım başı para istiyorlar düşün ki tüp bebek sürecinde ki testleri bile para ile yapıyorlar bana öyle söylemişlerdi görüştüğümde.

Labaratuvar olarak kesinlikle güveniyorum aradaki farkı çok iyi anladım. Herşey arka planda tek tek inceleniyor biz gormesekte. Labaratuvar ve her detay en ince ayrıntısıyla dosyada ve bence çok titiz çalışıyorlar. Semra hanım kontrolünde herşey ve sormadan kritik bir karar alınmıyor.

Paraci olsa semra hanım size hemen tüp bebek onerirdi değil mi ?

Tabi ki başka iyi Dr lar da vardır ama labaratuvar ve ivf bu kadar uyumlu disiplinli çalışan bir kaç yerden bi tanesi bence..

Ben ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum içim rahat ..

Herkes bu tedavide ki olumsuzluğu kaldırabilecek bir yapıda değil malesef bazen herşey yapılsa bile bu işin nasip işi olduğunu unutmamak lazım . Tedavinin ortasında birde böyle olumsuz düşüncelerle acabalarla kendinizi strese sokmayın derim ..

Oh be inanın çok rahatladım bende açıkçası herşeyin Allahın elinde olduğunun bilincindeyim sadece o kadar emek veriyoruz doktor olarak elimden geleni yapsınlar istiyorum önce Allahın izni ile sonra o hastanenin vesilesi ile inşAllah hepimiz evlat sahibi oluruz ❤

Zaten bende şok oldum diyorum paracı ise bana neden hemen yapalım demedi bana genetik olay gibi durmuyor ama bebeğe de bişey yapılmamış çok muallak dedi bana kalsa 1 kere daha dene ama kaygılarını görebiliyorum bu kaygılarınla gebe kalmaman için yapacağız tedavi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…