Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben hala sevinemiyorım değerin artmasına ne kadar kötü şey varsa hepsini düşünüyorum. Bugün yeniden konuşucam doktorla bakalımmne diyecek. Kanama durdu canım 2 gündür bişey yok.
Cnm korkma bişey yoktur ama tabii tedbiri de elden bırakma

Kendimi herşeye hazırladığımı düşünmüştüm, yanılmışım. Yücel bey aradı kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlaçları bırakmamı istedi. Pazartesi test istedi değerde artış olusa dış gebelik için yakın takip gerekcek dedi. Yıkıldım. Oysa tahmin ediyordum hazırlmaıştım kendimi o zaman neden bu kadar çok ağladım. İçimde küçükte olsa bir umur varmış demekki.

Canım ya üzülme nolur ;(

canım benim umut asla bitmez. tüp bebek tedavisi bile görüyorken her ay belkide bu ay adet olmayacağızz diye her birimiz içimizden geçirmiyor muyuz? ne kadar ''hayır zaten mümkün değil'' desekte ilaçların etkisiyle geciken adetlerimizi gebelik mi diye bir içten geçirmiyor muyuz? bu insanoğlunun doğasında var... bu temenni.. bu en çok istediğimiz şeyin olması hayali.. çok üzüldüm bende. sende üzüleceksin ağlayacaksın tabiki. ama daha seni bekleyen yumoşların var ve ikinci denemelern her zaman oranları daha yüksek oluyormuş. her zaman dua edip savaşa devam edeceğiz. biz hepimiz biriz. birbirimizi en iyi biz anlıyoruz ama bu süreçte eşinle birlikte en büyük savaşçılar kahramanlar sizsiniz. birlikte göğüs gereceksiniz hepimizde olduğu gibi. lütfen tutma içinde ağla üzül kırıl ama asla isyan etme asla vazgeçme. o bebiş bu göbüşe gelecek.... Allah güç versin. unutacaksın bugünleri buna inan.

Arkadaşlar Antalya'dan tedavi için gelicem. Raporum var memorial de geçerli mi yada ilaçları raporla alabilir miyim? Ücretleri hakkın da bilgisi olan ilk gidiş de sonda tüp bebek de bilgilendirebilir mi lütfen ona göre kendimi hazırlıcaz

Raporun var sa 5760 tl raporla ilaç alamıyorsun ama bazıları yazdırmış bende raporlu alan arkadaşlardan alıcam stoklayacağım o zamana kadar gonalfleri

kızlar rahim filmini ecomardamı çektirmemiz gerekiyor illa başka bir yerinkini kabul etmiyorlarmı
eğer iyi bir yerde çektirdiyseniz yani görüntüde problem yoksa kabuyl ediyorlar. ama bazen cihazlardan dolayı görüntü kötü çıkabiliyor. eğer öyleyse echomarda isterler diye biliyorum.

kızlar rahim filmini ecomardamı çektirmemiz gerekiyor illa başka bir yerinkini kabul etmiyorlarmı

Daha önce çekilmiş yoksa ve imkanınız varsa orada cektirmenizi tavsiye ederim . Eğer eliniz de varsa onu gösterin zaten sıkıntılı bir durum varsa orada cektirmenizi isteyeceklerdir. Bende öyle oldu çünkü.

Ben hala sevinemiyorım değerin artmasına ne kadar kötü şey varsa hepsini düşünüyorum. Bugün yeniden konuşucam doktorla bakalımmne diyecek. Kanama durdu canım 2 gündür bişey yok.
Cnm inş kötü birsey olmaz değerin yükselir . Bebeğin tutunma mücadelesi veriyor inş galip gelicek

Canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla hayırla inşaAllah

Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır. Bak demekki tutunabiliyor. Dilerim bebeğine giden yollar açılır her türlü. Allah muradını nasip etsin sağlıkla

Merhaba bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerede yaptırsam karar veremedim. Bahçeci yi de duydum. Her ikisi ile de görüşeceğim ama sizin de tavsiyelerinizi almak isterim

Merhaba bende tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nerede yaptırsam karar veremedim. Bahçeci yi de duydum. Her ikisi ile de görüşeceğim ama sizin de tavsiyelerinizi almak isterim

hayırlı olsun inşallah. inşallah tedaviniz başarıyla tamamlanır, en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
tavsiye istemişsiniz ama doktorun tavsiyesi olmaz derler. zaten bu sayfaları okursanız kafanızda bir şeyler netleşir. ben ve burada yazan arkadaşlarım tercihimizi yaptık ve memnunuz. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, duamız bu.

ben çok araştırdım ama semra hanım her araştırmada en iyi doktor ve şişli memorial en iyi labaratuara sahip bi merkez olarak karşıma çıktı inşallah orda anne olmak nasip olur ekimde başlıyorum heyecan dorukta
hakkında hayırlısı bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…