- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Canım çok sevindim doktorla ne zamn görüşeceksin ?%75 artış var canım. Ama bugün transferin 14. Günü çok düşük değil mi? Dış gebelikte de değerler böyle düşük mü oluyor?
Oh be inanın çok rahatladım bende açıkçası herşeyin Allahın elinde olduğunun bilincindeyim sadece o kadar emek veriyoruz doktor olarak elimden geleni yapsınlar istiyorum önce Allahın izni ile sonra o hastanenin vesilesi ile inşAllah hepimiz evlat sahibi oluruz ❤
İnanın yağlayıp ballanmak istemiyorum çünkü kızıma gebe iken doktorum yağladı bağladı durdu onun ihmalkarlığı yüzünden kızımı toprağa verdim...Bir de şu ilgi olayını anlamıyorum bence bazıları gerçekten abartıyor.
Biraz amiyene bir tabir olacak ama Beni yağlayıp ballamalarina gerek yok işlerini disiplinli en iyi şekilde yapsınlar sorduğum sorulara cevap alabileyim birde guleryüz yeterli bence .
Devlet hastanesi gibi yorumlar yapanlara hiç devlet hastanesine gitmemisler galiba diyesim var . Kalabalık olabiliyor bazen ve biraz beklemek zorunda kalabiliyoruz ama kimse başından savmaya kalkmıyor. Herkesle eşit ve olması gerektiği gibi ozenle ilgileniliyor sırası geldiğinde. .
Yani ilgi anlayışı çok onemli bence .
İnanın yağlayıp ballanmak istemiyorum çünkü kızıma gebe iken doktorum yağladı bağladı durdu onun ihmalkarlığı yüzünden kızımı toprağa verdim...
Ben sevinemiyorum canım çünkü çok çok düşük değerler bunlar. Yarın sonucu mail atıcam sonra doktor arıyor zaten. Ama muhtemelen 2 gün sonra yine test isteyecek bi süre böyle takip yapar.Canım çok sevindim doktorla ne zamn görüşeceksin ?
Kesinlikle işini güzel yapsın yeterRabbim sabır versin canım inşallah. .
İşte anlatmak istediğim bu saçma sapan ilgi alaka ama icraat yok ben bunu istemiyorum.
İşini düzgün yapan guleryüzlü insanlara ihtiyacımız var bizim ..
Ama canım başka topiklerde o kadar çok denk geldim ki böyle değerleri düşük başlayan sonra yükselen 20. Günde bile iki rakamlı değerleri olanlar vardı. Yine tabiki insanın aklına en kötüsü geliyo ama değer gittkçe artıyor bakalım doktor ne dicek inşallah Allah en hayırlısını versin doğru zamanı gelmişsin o duyguyu tattırsın inşallahBen sevinemiyorum canım çünkü çok çok düşük değerler bunlar. Yarın sonucu mail atıcam sonra doktor arıyor zaten. Ama muhtemelen 2 gün sonra yine test isteyecek bi süre böyle takip yapar.
Betül Hanım hastaneden ayrıldı malesef. Başka bir doktorla devam edebilirsiniz.semra hanımın ekibinde dr betül yorgunlar vardı benim ilk muayeneme o girmişti semra hanımla birlikte betül hanım hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir doktor burda daha çok yücel bey emre bey ismi geçiyor ilk martta gitmiştim ekimde tekrar gideceğim dosyam betül hanımdaydı iyi bir doktordur inşallah
Yücel bey harika birisemra hanımın ekibinde dr betül yorgunlar vardı benim ilk muayeneme o girmişti semra hanımla birlikte betül hanım hakkında bilgisi olan varmı nasıl bir doktor burda daha çok yücel bey emre bey ismi geçiyor ilk martta gitmiştim ekimde tekrar gideceğim dosyam betül hanımdaydı iyi bir doktordur inşallah
hakkımda hayırlısı iyiki varsınızBetül Hanım hastaneden ayrıldı malesef. Başka bir doktorla devam edebilirsiniz.[/QUOT
yücel beyle devam o halde her işte bir hayır vardır nasip teşekkürle arkadaşlarYücel bey harika biri
Tsk ederim cnm inşHayırlı olsun canım. İnşallah 9 gün sonra burda güzel haberlini kutlayacağız. 9 ay sonrada kucağına almanı kutlayacağız. Herşey çok güzel olacak
Canim 1. Derecede kaliteli embriyoNuz dediler. Rahme tutunmadan son evresi cozuldukten sonrada yüz de yuz canlılık gösterdi dedi. Bu transferde şansınız %65. Üçüncü transferde şansınız %90 . Diğer embriyolarinizi donduralim mi dediler bende TMM dedim 3.100 tl ödeme yaptımCANIM kalite ile ilgili bir şey dediler mi
Aynen cnm ben hemşire den rica ettim resminide çektimBende sevinç hanımı beklerken dosyama bakayım bir dedim embriyolari min resimlerini koymuşlar insan bi tuhaf oluyor gerçekten
Cnm %90 canlı çıkıyorçözünme sırasında bozulma oluyor mu acaba, bunun oranını bilen var mı? çok kafama takılıyor çözünürken bozulma olursa diye.
Cnm değerin artması umut verici birsey. Ben tüp bebekte dış gebeliği anlamiyorum. Zaten en uygun yere rahme yerlestirmiyorlar mi nasıl diş gebelik olabilir. Kanaman devam ediyor muEvet canım şimdi aldım sonucu 72.26 ya yükselmiş. Ama ben bu seferde dış gebelikten korkmaya başladım. Değer hergün artıyor.
Cnm tüplere girebiliyormuş Allah korusunda takip gerekliCnm değerin artması umut verici birsey. Ben tüp bebekte dış gebeliği anlamiyorum. Zaten en uygun yere rahme yerlestirmiyorlar mi nasıl diş gebelik olabilir. Kanaman devam ediyor mu
Ben hala sevinemiyorım değerin artmasına ne kadar kötü şey varsa hepsini düşünüyorum. Bugün yeniden konuşucam doktorla bakalımmne diyecek. Kanama durdu canım 2 gündür bişey yok.Cnm değerin artması umut verici birsey. Ben tüp bebekte dış gebeliği anlamiyorum. Zaten en uygun yere rahme yerlestirmiyorlar mi nasıl diş gebelik olabilir. Kanaman devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?