Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm inş kötü birsey olmaz değerin yükselir . Bebeğin tutunma mücadelesi veriyor inş galip gelicek
Cnm nasılsın? Nasıl geçiyor transfer sonrası
Ben de dün kafam dağılsın diye yemek yarışmasına katıldım burda
Regl olamıyorsunuz 44 gün sonra oldum kafa dağıtmakta da fayda var sanırım

44gun sonrami offf cok uzunmus bende transferden sonra opudan sonraki 2.adeti bekliyorum bugun 36gun oldu halen daha bisey yok bayramda olurum diye bekliyordum bayramda ailemin yaninda bile kalamadim apar topar evime geldim bisey yok daha gecikirmi acaba normalmi bilemedim

İlk adet 23. Gün opudan yaklaşık 1 haftalık bir süre geçtikten sonra
Oldum
İkinci regl de sarkma oluyor galiba

benim de opu sonrası ilkinde 23 günde gelmişti ama 2. adetim 32 günde olmuştu. normal periyodum ortalama 26 gün benim. gecikmesi normal yani cnm merak etme.

Cnm nasılsın? Nasıl geçiyor transfer sonrası
Ben de dün kafam dağılsın diye yemek yarışmasına katıldım burda
Regl olamıyorsunuz 44 gün sonra oldum kafa dağıtmakta da fayda var sanırım
Cnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim

Öyle düşünme tatlım bence tutunmuştur

Öyle düşünme tatlım bence tutunmuştur
Ayy inş canım. Saclarimda acayip döküldü ilaclardan mi neden sacimi kestirdim bende. Dün kuaför hamilemisin dedi yok dedim. Hamilelerin saçı bu kadar çok dokulmeye başlar dedi. Sanırım kullandigimiz ilaçlar bunların sebebi

Tatlım pcos uz ya bnm de çok dökülüyor hormonlarımın etkilendi ama sen hamilesin cnm bnm

sakın sakın canım olumsuz düşünme. tutunma belirtileri bence onlar. allah'ın izniyle bebiş sımsıkı tutunuyor anneciğine öyle düşün öyle hisset.

Tatlım pcos uz ya bnm de çok dökülüyor hormonlarımın etkilendi ama sen hamilesin cnm bnm
Önceden bu kadar dokulmuyirdu tüp bebeğe basladimdan beri dökülüyor. Birde pkoslularin saçı yağlı olur diyorlar benim tam tersi kuru . İnş cnm dediğin gibi olur cnm haftaya bugün belli olucak

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum yine.geldim ve benide şoka sokan ayrıca korkutan bişeyle geldim yorumlarınızı merak ediyorum..

sakın sakın canım olumsuz düşünme. tutunma belirtileri bence onlar. allah'ın izniyle bebiş sımsıkı tutunuyor anneciğine öyle düşün öyle hisset.
İnş tatlım haklısın olumlu düşünmek lazım. Bebegimin fotografına bakıyorum inş sıkı sıkı tutunuyorsundur diye konuşuyorum bebegimle :)

Estrofemin yan etkilerinde saç dökülmesi yazıyor canım benim de dökülmeye başladı ben ona bağlıyorum günde 1 alınması gereken ilacı üç tane içiyoruz bir de . diğer belirtilerin hiç biri yok ama ne batma ne bel ağrısı hayırlısı olsun her sonuca hazırız içini ferah tutmaya çalış

arkadaşlar merhaba öncelikle tedavide olanlara çok sabır diliyorum sonucunu bekleyenlerde İnşallah bu sefer umuduna kavuşur diyorum.bende nasipse ekimde tedaviye gitmeyi düşünüyorum ekimde memorialde tedaviye başlyacak olanlar varmı aramızda ben 6. tedavime gideceğim bi aksilik olmazssa İnşallah...

güzel dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma. hayırlı olsun tedavi inşallah bu kez bebeğine kavuşacaksın.
ben de ekim kasım gibi transfer olacağım allah izin verirse.,
sıkıntı neydi sizin? daha önceki denemeleri nerede yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…