Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Cnm nasılsın? Nasıl geçiyor transfer sonrasıCnm inş kötü birsey olmaz değerin yükselir . Bebeğin tutunma mücadelesi veriyor inş galip gelicek
İlk adet 23. Gün opudan yaklaşık 1 haftalık bir süre geçtikten sonra44gun sonrami offf cok uzunmus bende transferden sonra opudan sonraki 2.adeti bekliyorum bugun 36gun oldu halen daha bisey yok bayramda olurum diye bekliyordum bayramda ailemin yaninda bile kalamadim apar topar evime geldim bisey yok daha gecikirmi acaba normalmi bilemedim
44gun sonrami offf cok uzunmus bende transferden sonra opudan sonraki 2.adeti bekliyorum bugun 36gun oldu halen daha bisey yok bayramda olurum diye bekliyordum bayramda ailemin yaninda bile kalamadim apar topar evime geldim bisey yok daha gecikirmi acaba normalmi bilemedim
Cnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğimCnm nasılsın? Nasıl geçiyor transfer sonrası
Ben de dün kafam dağılsın diye yemek yarışmasına katıldım burda
Regl olamıyorsunuz 44 gün sonra oldum kafa dağıtmakta da fayda var sanırım
Öyle düşünme tatlım bence tutunmuşturCnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
Ayy inş canım. Saclarimda acayip döküldü ilaclardan mi neden sacimi kestirdim bende. Dün kuaför hamilemisin dedi yok dedim. Hamilelerin saçı bu kadar çok dokulmeye başlar dedi. Sanırım kullandigimiz ilaçlar bunların sebebiÖyle düşünme tatlım bence tutunmuştur
Tatlım pcos uz ya bnm de çok dökülüyor hormonlarımın etkilendi ama sen hamilesin cnm bnmAyy inş canım. Saclarimda acayip döküldü ilaclardan mi neden sacimi kestirdim bende. Dün kuaför hamilemisin dedi yok dedim. Hamilelerin saçı bu kadar çok dokulmeye başlar dedi. Sanırım kullandigimiz ilaçlar bunların sebebi
Cnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
Önceden bu kadar dokulmuyirdu tüp bebeğe basladimdan beri dökülüyor. Birde pkoslularin saçı yağlı olur diyorlar benim tam tersi kuru . İnş cnm dediğin gibi olur cnm haftaya bugün belli olucakTatlım pcos uz ya bnm de çok dökülüyor hormonlarımın etkilendi ama sen hamilesin cnm bnm
İnş tatlım haklısın olumlu düşünmek lazım. Bebegimin fotografına bakıyorum inş sıkı sıkı tutunuyorsundur diye konuşuyorum bebegimle :)sakın sakın canım olumsuz düşünme. tutunma belirtileri bence onlar. allah'ın izniyle bebiş sımsıkı tutunuyor anneciğine öyle düşün öyle hisset.
Cnm adetin ne kadar gecikti hayalet çizgi görüyorum inş hamilesindir. Kan versen daha iyi olur Tüp bebek mi yaptirdinKızlar merhaba uzun zamandır yoktum yine.geldim ve benide şoka sokan ayrıca korkutan bişeyle geldim yorumlarınızı merak ediyorum..Eki Görüntüle 2042448 Eki Görüntüle 2042449
Ben şok cnm hamilemisin okadar acıların sıkıntilarin ardindan insaallah suprizin olur cok sevindimKızlar merhaba uzun zamandır yoktum yine.geldim ve benide şoka sokan ayrıca korkutan bişeyle geldim yorumlarınızı merak ediyorum..Eki Görüntüle 2042448 Eki Görüntüle 2042449
Hayır tüp bebek yaptırmadım bu defaCnm adetin ne kadar gecikti hayalet çizgi görüyorum inş hamilesindir. Kan versen daha iyi olur Tüp bebek mi yaptirdin
Sence hamilemiyim?bende cok mutluyumBen şok cnm hamilemisin okadar acıların sıkıntilarin ardindan insaallah suprizin olur cok sevindim
Ayy inş canım. Saclarimda acayip döküldü ilaclardan mi neden sacimi kestirdim bende. Dün kuaför hamilemisin dedi yok dedim. Hamilelerin saçı bu kadar çok dokulmeye başlar dedi. Sanırım kullandigimiz ilaçlar bunların sebebi
arkadaşlar merhaba öncelikle tedavide olanlara çok sabır diliyorum sonucunu bekleyenlerde İnşallah bu sefer umuduna kavuşur diyorum.bende nasipse ekimde tedaviye gitmeyi düşünüyorum ekimde memorialde tedaviye başlyacak olanlar varmı aramızda ben 6. tedavime gideceğim bi aksilik olmazssa İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?