Aminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...güzel dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma. hayırlı olsun tedavi inşallah bu kez bebeğine kavuşacaksın.
ben de ekim kasım gibi transfer olacağım allah izin verirse.,
sıkıntı neydi sizin? daha önceki denemeleri nerede yaptınız?
Merhaba herkesin tabi farklidir ama benim cook belim agridiginda tutmustu aksine hic agrim yokken sıfırı gordum. Insallah tutunma agrisidir.Cnm inanılmaz derecede bel ağrısı çekiyorum birde bacaklarimda kasılma ve cekilme var, kasiklarimda batma var bunlar normal mi bilmiyorum. Bugün çok AZ bir kahve leke geldi. Uzanamiyorum uzandigim zaman daha fazla belim ağrıyor. Yürüyüş yapiyorum bende. İçimde de olumsuz bir duygu var sanki tutunmadi bebeğim
ÇOk geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun bu sefer meleğine kavuşursun inşallah. Bende trabzon'dan gidiyorum memoriale ekimde başlayacağım nasipse.Aminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...
amin sende İnşallah... ilk tedavinmi olacak memorialde nasip belki orda rastlaşırız benim gidişim muhtemelen ayın 20 lerinde olacak tahlillerim iyi çıkarsa tabi hepimiz için hayırlısı olsun....ÇOk geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun bu sefer meleğine kavuşursun inşallah. Bende trabzon'dan gidiyorum memoriale ekimde başlayacağım nasipse.
Evet ilk tedavim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sorunum sağ tüpümde sıvı var alınması gerekiyo birde eşimde problem var. Benimde ekimin 11-12i gibi olacak sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kısmet belki orada belki Trabzonda karşılaşırız:)amin sende İnşallah... ilk tedavinmi olacak memorialde nasip belki orda rastlaşırız benim gidişim muhtemelen ayın 20 lerinde olacak tahlillerim iyi çıkarsa tabi hepimiz için hayırlısı olsun....
çok geçmiş olsun canım benimde sol tüpün bağlantısı kesildi şubat ayında semra hanım yaptı operasyonu İnşallah tez vakitte sonuçlanır seninde tedavin görüşmek üzere hoşcakal....Evet ilk tedavim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sorunum sağ tüpümde sıvı var alınması gerekiyo birde eşimde problem var. Benimde ekimin 11-12i gibi olacak sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kısmet belki orada belki Trabzonda karşılaşırız:)
Çok teşekkür ederim. Allah Hepimize en kısa zamanda burada hamileliklerimizi duyurmayı nasip etsin . Görüşmek üzere..çok geçmiş olsun canım benimde sol tüpün bağlantısı kesildi şubat ayında semra hanım yaptı operasyonu İnşallah tez vakitte sonuçlanır seninde tedavin görüşmek üzere hoşcakal....
Insaallah cnm hamilesinSence hamilemiyim?bende cok mutluyum
azmin takdire şayan dilerim bu sefer sabrının meyvesini toplarsın tez zamanda bol şanslarAminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...
Teşekkür ederim inşallah bebeklerimize kavuşuruzhayırlı olsun inşallah. inşallah tedaviniz başarıyla tamamlanır, en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
tavsiye istemişsiniz ama doktorun tavsiyesi olmaz derler. zaten bu sayfaları okursanız kafanızda bir şeyler netleşir. ben ve burada yazan arkadaşlarım tercihimizi yaptık ve memnunuz. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, duamız bu.
Sağol canım sana da bol şanslar teşekkür ederimben çok araştırdım ama semra hanım her araştırmada en iyi doktor ve şişli memorial en iyi labaratuara sahip bi merkez olarak karşıma çıktı inşallah orda anne olmak nasip olur ekimde başlıyorum heyecan dorukta
hakkında hayırlısı bol şanslar
Aminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...
:))) teşekkürlerazmin takdire şayan dilerim bu sefer sabrının meyvesini toplarsın tez zamanda bol şanslar
Ay kötüydüm coo tüm gün yattım şimdi kalktım ya gece giderim kan vermeye ya yarın artıkInsaallah cnm hamilesin
her nasip vaktinin kölesidir ben buna inanıyorum vakti gelince her şey olacak tek dileğim hepimizin nasibinde anne olmak olsun vakti mutlaka gelir er yada geçAynen benim hikayem 1 aşılama 2 rahim filmi 1 histereskopi 1 laparoskopik çikolata kisti ameliyatı 1 laparoskopik tüp ameliyatı 6 tüp bebek tedavisi 5 transfer ve sonuçAllah isteyen herkese versin dr dr gezdirmesin İnşallah nasip bu işler dr vesile....
Aynen cnm her sonuca hazırız sen testi ne zaman yapıcak sinEstrofemin yan etkilerinde saç dökülmesi yazıyor canım benim de dökülmeye başladı ben ona bağlıyorum günde 1 alınması gereken ilacı üç tane içiyoruz bir de . diğer belirtilerin hiç biri yok ama ne batma ne bel ağrısı hayırlısı olsun her sonuca hazırız içini ferah tutmaya çalış
İnş cnmMerhaba herkesin tabi farklidir ama benim cook belim agridiginda tutmustu aksine hic agrim yokken sıfırı gordum. Insallah tutunma agrisidir.
Cuma günü yaptiricam canım ama zaman geçmiyorAynen cnm her sonuca hazırız sen testi ne zaman yapıcak sin
Bir mucize haber gelmiş :) çok sevindim görünce canım, inşallah kanda pozitifi görürsün sağlıkla devam eder. Haber ve r bize mutlakaAy kötüydüm coo tüm gün yattım şimdi kalktım ya gece giderim kan vermeye ya yarın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?