Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminn:))daha öncekileri trabzonda yaptım 5. yi memorialde yaptım ama yumurta pek gelişmedi benim ısrarımla tek yumurtayla devam ettik oda 5. gün transferi oldum oda tutunmadı maalesef. teşhisler çok net değildi deneme yanılmayla öğrendik diyebilirim önce çikolata kistiyle başladık sonradan sol tüp tıkanıklığı öğrenildi 27 yaşımda başladığımız bu meceraya şimdide yaş 40 olunca rezerv azlığı eklendi 13 yıldır bir mücadelenin içindeyiz Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin...

Merhaba herkesin tabi farklidir ama benim cook belim agridiginda tutmustu aksine hic agrim yokken sıfırı gordum. Insallah tutunma agrisidir.

ÇOk geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun bu sefer meleğine kavuşursun inşallah. Bende trabzon'dan gidiyorum memoriale ekimde başlayacağım nasipse.

ÇOk geçmiş olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun bu sefer meleğine kavuşursun inşallah. Bende trabzon'dan gidiyorum memoriale ekimde başlayacağım nasipse.
amin sende İnşallah... ilk tedavinmi olacak memorialde nasip belki orda rastlaşırız benim gidişim muhtemelen ayın 20 lerinde olacak tahlillerim iyi çıkarsa tabi hepimiz için hayırlısı olsun....

amin sende İnşallah... ilk tedavinmi olacak memorialde nasip belki orda rastlaşırız benim gidişim muhtemelen ayın 20 lerinde olacak tahlillerim iyi çıkarsa tabi hepimiz için hayırlısı olsun....
Evet ilk tedavim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Sorunum sağ tüpümde sıvı var alınması gerekiyo birde eşimde problem var. Benimde ekimin 11-12i gibi olacak sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Kısmet belki orada belki Trabzonda karşılaşırız:)

çok geçmiş olsun canım benimde sol tüpün bağlantısı kesildi şubat ayında semra hanım yaptı operasyonu İnşallah tez vakitte sonuçlanır seninde tedavin görüşmek üzere hoşcakal....

çok geçmiş olsun canım benimde sol tüpün bağlantısı kesildi şubat ayında semra hanım yaptı operasyonu İnşallah tez vakitte sonuçlanır seninde tedavin görüşmek üzere hoşcakal....
Çok teşekkür ederim. Allah Hepimize en kısa zamanda burada hamileliklerimizi duyurmayı nasip etsin . Görüşmek üzere..

azmin takdire şayan dilerim bu sefer sabrının meyvesini toplarsın tez zamanda bol şanslar

Teşekkür ederim inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Sağol canım sana da bol şanslar teşekkür ederim

i

nedir bu çikolata kisti belası anladım, ne kadar çok yaygınmış meğer. ben de aynı dertten muzdaripin.

Aynen benim hikayem 1 aşılama 2 rahim filmi 1 histereskopi 1 laparoskopik çikolata kisti ameliyatı 1 laparoskopik tüp ameliyatı 6 tüp bebek tedavisi 5 transfer ve sonuç Allah isteyen herkese versin dr dr gezdirmesin İnşallah nasip bu işler dr vesile....

her nasip vaktinin kölesidir ben buna inanıyorum vakti gelince her şey olacak tek dileğim hepimizin nasibinde anne olmak olsun vakti mutlaka gelir er yada geç

Aynen cnm her sonuca hazırız sen testi ne zaman yapıcak sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…