Çok saol canım İnşallah dediğin gibi olur hakkımızda hayırlısı hemşoo:))Her süreci zor canım özellikle bu beklemeler biraz sabır gerektiriyor ama sonucu çok güzel olacak inşallah
Benimde opudan 10 gün sonra regl oldum normal günüme 5 gün vardı ama anlayamadım bişey var benim adetim son 2 senedir ilk 5 gün akıntı şeklinde olur sonra açılırdı şimdi normal şekilde 2. Gün söküldü neydi beni düzene sıkan anlamadım inşallah bundan sonra böyle sürer bir sonraki adetimin 2. Günü gel dedi semra hn tekrar başlayacağız rabbim nasip ederse.
Canım inşallah bu belirtiler müjdeli haberin belirtileridir içini ferah tut canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı olanı bir bebiş olacak
Benimde zaten zayıf olan saçlarım tüpbebek düşüncesi oluştuğundan beri fena döküldü çünkü çok sters yaptım yumurtalarımın iğnelere cevap vermemesi tek yumurtayla yola devam etmem ve sonuç gelişmeyen embriyo bence ilk sebep sters ve bazı vitamin eksikliklerim olabilir ben geçen hafta iyi bir dermatoloğa gittim nitekim saçlarımda artık açılmalar oluştu birçok vitamin testleri istedi ( d vitamini, Biotin,Demir,çinko,folik asit,b12)şimdi sonuçları bekliyorum bakalım nasıl çıkacak test sonuçlarım sonuçlara göre neden yumurtalarımın gelişmediğide ortaya çıkar herhalde
Canım öncelikle hoşgeldin benimde 6. Denemem olacak bende tek yumurta da ısrar ettim sonuç embriyo bile olamadı inşallah 6. Tedavimiz bizim için hayırlısıyla güzel sonuçlanır bu arada her ne kadar hiç gidemesemde bende Trabzon 'luyum.
Hiç gebelik oluşmadı hepsinde hemen hemen tam günlerimde regl oldum...ilk başlarda oluyordu çikolata kisti operasyonu oldum 2013 de ondan sonra bayağı azaldı 12-13 toplanan yumurtalar bire ikiye düştü yaş da eklenince zaman aleyhimize işliyorCanım peki bu tüp bebeklerde hiç hamile kalamadın mi? Ilk başlarda embriyolarin oluyor muydu
Yücel beyde ptesi yaptırın dedi o yüzden bekledim. Bide lekelenme artar sandım düşük olur diye bekliyeyim dedim. Akşam yapsammı acaba en son perşembe yaptırmıştım.Canım aslında iki günde bir yapsan ne kadar artış olduğu daha iyi anlasilirdi .
Canım diş gebelik olacağını sanmıyorum çünkü diş gebelikte bi artıp bi azalıyor değer seninki hep artmış. Sen bilirsin yarını bekle istersen ama bazı yerlerde değerleri böyle olup normale dönen de varYücel beyde ptesi yaptırın dedi o yüzden bekledim. Bide lekelenme artar sandım düşük olur diye bekliyeyim dedim. Akşam yapsammı acaba en son perşembe yaptırmıştım.
Canım artık ameliyatı hiç onermiyorlar seninki kaç santimdi . Keşke trabzonda değilde iyi merkezlere gelseydin en bastanHiç gebelik oluşmadı hepsinde hemen hemen tam günlerimde regl oldum...ilk başlarda oluyordu çikolata kisti operasyonu oldum 2013 de ondan sonra bayağı azaldı 12-13 toplanan yumurtalar bire ikiye düştü yaş da eklenince zaman aleyhimize işliyor
Benimki dağınık tı parça parça heryerde varmış diyebilirm rahimde tüplerde trabZonda olmadım zaten ameliyatı 4 sene önce maslak acıbademde oldum dr u araştırp trabzonda şuan bile böyle bi imkan yok zatenCanım artık ameliyatı hiç onermiyorlar seninki kaç santimdi . Keşke trabzonda değilde iyi merkezlere gelseydin en bastan
Test yaptın mı canım?İnşallah
Anladım canım.ben trabzonda yaptın sandım peki acibademden memnun kaldın mi inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun :)Benimki dağınık tı parça parça heryerde varmış diyebilirm rahimde tüplerde trabZonda olmadım zaten ameliyatı 4 sene önce maslak acıbademde oldum dr u araştırp trabzonda şuan bile böyle bi imkan yok zaten
Testi yaptırdım canım 28 e düşmüş. Zaten lekelenmelerde arttı. Sanırım bu kimyasal oluyor değil mi?Canım diş gebelik olacağını sanmıyorum çünkü diş gebelikte bi artıp bi azalıyor değer seninki hep artmış. Sen bilirsin yarını bekle istersen ama bazı yerlerde değerleri böyle olup normale dönen de var
Canım ben pek bilmiyorum bu işleri ama kürtaja gerek kalmaması iyi birşey inşallah bundan sonraki transferinde hiç zorluk yaşamadan kucağına alırsınTesti yaptırdım canım 28 e düşmüş. Zaten lekelenmelerde arttı. Sanırım bu kimyasal oluyor değil mi?
Evet canım benimde istediğim kendiliğinden düşmesiydi. Belirsizlik o kadar kötü ki. Herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan sonlanması iyi oldu benim içinde.Canım ben pek bilmiyorum bu işleri ama kürtaja gerek kalmaması iyi birşey inşallah bundan sonraki transferinde hiç zorluk yaşamadan kucağına alırsın
Merhaba ben bir ara umutlanmistim.. çok üzüldüm. ...Testi yaptırdım canım 28 e düşmüş. Zaten lekelenmelerde arttı. Sanırım bu kimyasal oluyor değil mi?
Evet cnm kendiliğinden düşmesi iyi oluyorEvet canım benimde istediğim kendiliğinden düşmesiydi. Belirsizlik o kadar kötü ki. Herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan sonlanması iyi oldu benim içinde.
Bende üzüldüm ama kısmet böyleymiş yapacak bişi yok. Yok canım benimkilere pgt yapılmadı. Çikolata kistlerim var acaba onlar sebep olabiliyor mu kimyasala?Evet cnm kendiliğinden düşmesi iyi oluyor
Üzüldüm ama sağlıksızmış kurtulmuşsun tatlım cnm sen embriyo na pgt yaptırdın mı?
Kimyasal değil cnm bu düşük kimyasal adetle giderTesti yaptırdım canım 28 e düşmüş. Zaten lekelenmelerde arttı. Sanırım bu kimyasal oluyor değil mi?
çikolata kisti de tutunmada sorun yaratabilir tutunamamış olur bunu dr bilirde cnm embriyo oluşurken genetik problem de oluyor bu ilaçlarda yapıyor kaç embriyon kaldı pgt derler belki cnmBende üzüldüm ama kısmet böyleymiş yapacak bişi yok. Yok canım benimkilere pgt yapılmadı. Çikolata kistlerim var acaba onlar sebep olabiliyor mu kimyasala?
3 tane dondorulmuşumm var. Bende yapışıklık çok fazlaydı yumurta sayılamıyordu. Tek tüpümde de hafif yapışıklık vardı laparoskopi de yapılabilir. Görüşme için ne zaman çağırırlar acaba?Kimyasal değil cnm bu düşük kimyasal adetle gider
çikolata kisti de tutunmada sorun yaratabilir tutunamamış olur bunu dr bilirde cnm embriyo oluşurken genetik problem de oluyor bu ilaçlarda yapıyor kaç embriyon kaldı pgt derler belki cnm
Onu tan bilemiyorum tatlım ama bu ara çağırır Semra hanım önceki arkadaşlara başarısız lar için görüşme yapmıştı3 tane dondorulmuşumm var. Bende yapışıklık çok fazlaydı yumurta sayılamıyordu. Tek tüpümde de hafif yapışıklık vardı laparoskopi de yapılabilir. Görüşme için ne zaman çağırırlar acaba?
Cnm stresten de olabilir. Kendimize dikkat edelim . Bu tedavi süreci bizi yipratti. Allah yardımcımız olsun . Ben inanıyorum ki Rabbim emegimuzin karşılığını boşa cikarmayaacakHer süreci zor canım özellikle bu beklemeler biraz sabır gerektiriyor ama sonucu çok güzel olacak inşallah
Benimde opudan 10 gün sonra regl oldum normal günüme 5 gün vardı ama anlayamadım bişey var benim adetim son 2 senedir ilk 5 gün akıntı şeklinde olur sonra açılırdı şimdi normal şekilde 2. Gün söküldü neydi beni düzene sıkan anlamadım inşallah bundan sonra böyle sürer bir sonraki adetimin 2. Günü gel dedi semra hn tekrar başlayacağız rabbim nasip ederse.
Canım inşallah bu belirtiler müjdeli haberin belirtileridir içini ferah tut canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı olanı bir bebiş olacak
Benimde zaten zayıf olan saçlarım tüpbebek düşüncesi oluştuğundan beri fena döküldü çünkü çok sters yaptım yumurtalarımın iğnelere cevap vermemesi tek yumurtayla yola devam etmem ve sonuç gelişmeyen embriyo bence ilk sebep sters ve bazı vitamin eksikliklerim olabilir ben geçen hafta iyi bir dermatoloğa gittim nitekim saçlarımda artık açılmalar oluştu birçok vitamin testleri istedi ( d vitamini, Biotin,Demir,çinko,folik asit,b12)şimdi sonuçları bekliyorum bakalım nasıl çıkacak test sonuçlarım sonuçlara göre neden yumurtalarımın gelişmediğide ortaya çıkar herhalde
Canım öncelikle hoşgeldin benimde 6. Denemem olacak bende tek yumurta da ısrar ettim sonuç embriyo bile olamadı inşallah 6. Tedavimiz bizim için hayırlısıyla güzel sonuçlanır bu arada her ne kadar hiç gidemesemde bende Trabzon 'luyum.
Cnm stresten de olabilir. Kendimize dikkat edelim . Bu tedavi süreci bizi yipratti. Allah yardımcımız olsun . Ben inanıyorum ki Rabbim emegimuzin karşılığını boşa cikarmayaacakHer süreci zor canım özellikle bu beklemeler biraz sabır gerektiriyor ama sonucu çok güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?