Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Günaydın bugün adetin 11. Günü rahim kalınlığı 8,7 mm kan tahlilde verdim onların çıkmasını bekliyorum gönderecem hemşireye bakalım transfer tarihim belli olacak mı
cnm büyük ihtimalle olur benım 12. günümde 7.7 idi ... transfer tarihi vermemiz için en az 8.5 olması gerekır demişti semra hanım

Evet biraz maliyetli oluyor pgt olayı. Sonuçta hepsi ayrı ayrı dondurulmuştur. Yarısını pgt ye gönderip oradan sağlıklı gelmesini beklemek mantıklı olabilir ilk etapta. Ya da 3. Sağlıklı bulunursa transfer olur, bulunmazsa geri kalanlar gönderilir tekrar pgt ye gibi.
Ama sen şimdi bunları düşünme, inşallah pozitif olur ve güzel güzel devam eder.
Negatif durumunda da dediğim gibi sayı konusuna karar verirsiniz konuşarak doktorunla ve embriyologla..

Evet biraz maliyetli oluyor pgt olayı. Sonuçta hepsi ayrı ayrı dondurulmuştur. Yarısını pgt ye gönderip oradan sağlıklı gelmesini beklemek mantıklı olabilir ilk etapta. Ya da 3. Sağlıklı bulunursa transfer olur, bulunmazsa geri kalanlar gönderilir tekrar pgt ye gibi.
Ama sen şimdi bunları düşünme, inşallah pozitif olur ve güzel güzel devam eder.
Negatif durumunda da dediğim gibi sayı konusuna karar verirsiniz konuşarak doktorunla ve embriyologla..

anladım cnm tesekkur ederım bilgi verdiğin için ... her ihtimali düşünüyorum şimdiden Rabbim işimizi zorlaştırmasın inş

ilk denememiz olacak bu yazı umudumu kırdı açıkcası tutmazsa eğer önümüzdeki hazirandan sonra ancak ikinci deneme mümkün olacak ve yaş 42 olacak

ilk denememiz olacak bu yazı umudumu kırdı açıkcası tutmazsa eğer önümüzdeki hazirandan sonra ancak ikinci deneme mümkün olacak ve yaş 42 olacak

amh değeriniz kaç? ayrıca çok özel olmayacaksa neden hazirana kadar bekleyeceksiniz?

ayrıca hiç umut kırmayın, belki şanslı %60 içindesinizdir, kim bilir. bence olumlu düşünmek lazım, elbette allah verecek ya da vermeyecek ama bizler yine de hep olumlu düşünmeliyiz. üstelik bana göre en iyi merkezdeyiz. zaten tedaviye başlarken tüm durumlar önceden değerlendiriliyor. pek çok yerde deneme yanılma yapılıyor ama burada değil. negatife sebep olabilecek durumlar önceden belirlenip önlemleri alıyorlar. başarı düşüklüğü de bence baştan doğru tedavi uygulanmamasında kaynaklanıyor. o yüzden önce yüksek motivasyon ve allah'a dua sonra ekibe güvenle bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.

anladım cnm tesekkur ederım bilgi verdiğin için ... her ihtimali düşünüyorum şimdiden Rabbim işimizi zorlaştırmasın inş
Düşünme ya şimdi, hiç zamanı değil gerçekten :) şu an bebeğin seninle ona inan o yönde motive ol. Olmazsa tabi ki dünyanın sonu değil, hepimiz değişen dertlerimizle mücadeleye devam ediyoruz ama sen henüz olumsuz bir şey yaşamadın, Allah yaşatmasın dileğim.
Pozitif ol pozitifi gör, sonra burda hepimiz için duacı ve takipçi ol :)
Ctesi ye kadar aksini düşünmek haksızlık olur, anlaştık?

benim yaşıma göre amh çok iyi dedi semra hanım 2.02 eşimin değerleride iyi çıktı ben mayısta başlamak için geldim o ay kimyasal gebelik oldu kendiliğinde üzgün bir şekilde döndüm londrada yaşıyorum evlenip geldim eğer ekimde tutmazsa kasımda pasaportum içişlerinde olacak en aZ 6 ay orda kalacak oturma izni ile alakalı bir başvuru durumu öyle her istediğimde gelip istediğim kadar kalamıyorum dilerim herşey yolunda gider hamilelik olmamasının sebebi çevresel etkiler veya yaş olabilir demişti Betül hanım 1. Buçuk yıllık evliyim

Son düzenleme:
Londra bu işin en iyi yerlerinden diyorlar neden orda düşünmüyorsun canım çok mu maliyetli

Canım bize 1_3 arası 2100 3_6arası 2600 6 ve üzeri 3100 dendi
anladım canım teşekkür ederim bende 2000-3000 tl arası bir şey dedi ama heyecandan dinleyemedim sanırım detaylarını. bu arada ben ne zaman transfer sürecine başlıyorsun canım?

canım ben tam tersi niyetle paylaşmıştım burda genellıkle ılk denemede netice alan fazla yok hepimize ümit olsun dedım senı üzdüysem kusura bakma

tesekkur ederım canım çok motive verici konusuyorsun Allah razı olsun tamam anlaştık :))

anladım, ama sahiden değeriniz çok iyi maşallah. tutmaması için önemli bir sebep yok bence. dediğim gibi olumlu düşünün bol bol avokado tüketin.

anladım canım teşekkür ederim bende 2000-3000 tl arası bir şey dedi ama heyecandan dinleyemedim sanırım detaylarını. bu arada ben ne zaman transfer sürecine başlıyorsun canım?

canım 2 yıl önce 4 taneye doğru hatırlıyorsam 3500 lira ödemiştik dondurma işlemi için. opu günü ödemiştik, sayıya bağlı rakam vermemişlerdi. sanırım değişmiş artık.

canım 2 yıl önce 4 taneye doğru hatırlıyorsam 3500 lira ödemiştik dondurma işlemi için. opu günü ödemiştik, sayıya bağlı rakam vermemişlerdi. sanırım değişmiş artık.
değişmiş sanırım embriyo sayısına göre değişiyormuş. allah hepimize bol bol blast embriyolar nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…