- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Kısmet değilmiş canım. Önümüzdeki embriyolara bakıcaz artık.Merhaba ben bir ara umutlanmistim.. çok üzüldüm. ...
Yok sabah yapıcam da akşama cıkar sağlık ocagındanTest yaptın mı canım?
Amin cnm inş dün bir aile dostumuzda görüştük oda tüp bebek yaptırdı ilk tüp bebek kimyasal gebelik olmus 2. Si tuttu şu an 16 haftalik hamile oğlu olacak . Bana dedi ki ben çok duymuyorum ilk denemede tutani genellikle 2veya 3. Tutuyor. Onunla konuşunca biraz rahatladım. Sende iyi ol cnm Allah'a şükür dondurulmuş embriyon var Rabbim nasip edecek inşinşallah güzel haberlerini alıcaz canım. Olumlu düşün pozitif olur. Kötü düşünceleri at aklından. Bende bebeğin fotosunu buzdolabının üstüne asmıştım. Halada orda. Ben inanıyorum sımsıkı tutunacak sana.
İnş cnmCanım yerleşme kanamasidur inşallah olumsuz düşünme ben olumluyum senin icin
Ayy cnm inşallah :)O zaman tutundu canım başlasın kutlamalar
uzun zamandır foruma girmemiştim, çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin iyi olmana sevindim canım.Kızlar merhaba..4 gündür hastanede yatıyordum bugün şükür çıktım.. sizinle ilk sorunumu paylaşmıştım bilirsiniz..bayramınilk günü aşırı kanamam oldu kesin düştü dedim ağlaya ağlaya bi hal oldum ve aşırı kasık ağrısı bıçak saplanır gibi pembe kırmızı kan bırakın orkidi altıma havlu koydum ondan bile yatağa geçti. Kesin düştü diye sabah öğlen ve akşam ki ilaçlarımın hiç birini kullanmamıştım. Eşim sakinleştirmeye çalıştı ve zor bela sadece estrofem i ve crinione jeli kullandırttı ve uyumamı söyledi zor bela uyudum.. sabah kalktım hala kanamam vardı öğlen 2 gibi dedim düştüysede net öğrenmeye gidicem acile gittim dr hemen yatırdı. Eşimle kan uyuşmazlığı sorunuzda vardı. Tanıyı rh uyumsuzluğu düşük tehditi.iğne yaptılar kan tahlili felan kendi ilaçları a ek 8 saatte bir tablet progestan ve serum verdiler. Hastanede 1 gün yine aynı kanamam devam etti sonra kesildi Bugün ultrasonda keseyi ve kalp atışını gördük 6 haftalık ve böylece hastaneden taburcu ettiler.. bunları yazıyorum ki benim gibi çok panik olmayın ilaçlarınızı hemen bırakmayın hemen acile koşun kanamanızda hemen düştü diye düşünmeyin bunlar olabiliyormuş.. dahada olabilir dedi hoca. Ve yapıdan yapıya değişiyor.. kesinlikle bolca dinlenin kalkmayın ayağa kişiye göre çok etkiliyor bu. Beni bi saat ayakta durmak bu hale getirdi. Yada olacağı vardı.. deneyimlerim bu kadar arkadaşlar herkese Allah sabır güç versin.. bebişler versin sağlıklı sıhhatli..
Evet canım kimyasal gebelik oldu git gide düşecek . Sakın üzülme embriyodan kaynaklı olabilir. Tutunmada bir sorun olmaması iyi bir şey inşallah donmuslarinla her şey güzel olacakTesti yaptırdım canım 28 e düşmüş. Zaten lekelenmelerde arttı. Sanırım bu kimyasal oluyor değil mi?
Benim 31 hala olmadimKizlar bugun 37.gunum nihayet adet oldum yarin sabah transfer icin ilk kontrolum var bakalim nasil gececek cok heyecanliyim
Kaçıncı günün canımgünaydın herkese nasılsınız kızlar ben işe başladım bugun evdeyken vakıt geçmedi belkı iş yerınde daha çabul geçer :))
4. günüm cnm cumartesi günü test günüm :)Kaçıncı günün canım
cnm ben 36. günde oldum adet biraz gecikebilirBenim 31 hala olmadim
Çalışırken vakit daha çabuk geçecektir eminim. Testin ctesi olması da güzel, Cuma akşamı erken uyu sabah koşarak hastaneye:) sonra da mutlu bir haftasonu inşallah..4. günüm cnm cumartesi günü test günüm :)
cumartesi gününe denk gelmesi benım için çok güzel oldu... evde hiç zaman geçmedi inan canım... bu arada ilk denemem negatif olursa benım embriyolarımda pgt ye yollanacak 10 tane embriyom var hepsini mi yollamak gerekıyor yoksa bir kısmınımı ? ne bileyım fazla yaaa maddi olarak biraz yıpratabılır bizi .... Kardeşime genetik test yaptırdık sonucu 2 ay sonra çıkacak kardeşimde genetik hastalık çıkarsa bana da yapılacak aynı test ... yane eğer negatif olursa meşakatli bir yol bizi beklıyor ...Çalışırken vakit daha çabuk geçecektir eminim. Testin ctesi olması da güzel, Cuma akşamı erken uyu sabah koşarak hastaneye:) sonra da mutlu bir haftasonu inşallah..
canım doğru hatırlıyorsun 1-3 arası 2.000 4 ve daha fazlası için 3.100 TL alıyorlararkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo dondurma ücreti ne kadardı? sayıya göre değişiyor mu ben 2500-3000 tl arası gibi bir rakam hatırlıyorum ama doğru mu?
çok teşekkür ederim canım inşallah fazla fazla olurda parası bir şey değil:)canım doğru hatırlıyorsun 1-3 arası 2.000 4 ve daha fazlası için 3.100 TL alıyorlar
aynen cnm dondurma parası yüksek değil bol bol embriyon olması dileğiyle :)çok teşekkür ederim canım inşallah fazla fazla olurda parası bir şey değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?