Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[
canım 2 yıl önce 4 taneye doğru hatırlıyorsam 3500 lira ödemiştik dondurma işlemi için. opu günü ödemiştik, sayıya bağlı rakam vermemişlerdi. sanırım değişmiş artık.
cnm siz neden o kadar ödediniz ben 10 embriyoya 3.100 tl ödedim... acaba 2.500 ödemiş olabılırmısınız

Anladım canım.ben trabzonda yaptın sandım peki acibademden memnun kaldın mi inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun :)
Amin canım çok saol hastaneden memnundum ameliyatta iyi geçmişti dr umda alanında en iyilerdendi diyebilirim ama nasip işte olmayınca olmuyor...

[

cnm siz neden o kadar ödediniz ben 10 embriyoya 3.100 tl ödedim... acaba 2.500 ödemiş olabılırmısınız

yok 2500 olmadığına çok eminim ama 3100 de olabilir. 3000 li bir rakamdı. sanıyorum önceden sayıya bakmadan sabit rakam alıyorlardı. çünkü opuda ödeme aldılar sonuçta kaç tane donma aşamasına geleceği belli değildi canım. sen ne zaman dondurmuştun?

cnm ben ohss riskıne karsı dondurulmuş transfer oldum... bende transfer esnasında ücret aldılar...

Londra bu işin en iyi yerlerinden diyorlar neden orda düşünmüyorsun canım çok mu maliyetli
Ben bu ülkede daha yeniyim bildiğim kadar sıra bekleniyormuş sağlık sistemi farklı burda ve dil konusunda yetersizim derdimi anlatmak ve karşındakini anlamak çok başka bir şey

anladım, ama sahiden değeriniz çok iyi maşallah. tutmaması için önemli bir sebep yok bence. dediğim gibi olumlu düşünün bol bol avokado tüketin.
Teşekkür ederim avokado tüketiyorum beslenmeye özeniyorum bu ara inşallah artık Allah hepimizi o kapıdan bebekle döndürsün

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo dondurma ücreti ne kadardı? sayıya göre değişiyor mu ben 2500-3000 tl arası gibi bir rakam hatırlıyorum ama doğru mu?

Biz rapor vermiştik tedavinin başında 3e kadar 1800 3ten fazla olursa 2800 fiyat verdiler. Biz 6 tane dondurduk şimdi bi tanesini kullandık gerisi duruyo.

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo dondurma ücreti ne kadardı? sayıya göre değişiyor mu ben 2500-3000 tl arası gibi bir rakam hatırlıyorum ama doğru mu?

Biz rapor vermiştik tedavinin başında 3e kadar 1800 3ten fazla olursa 2800 fiyat verdiler. Biz 6 tane dondurduk şimdi bi tanesini kullandık gerisi duruyo.

Normal yolla oldu canim tahmin edersin ki hic beklemiyorduk tedavilerle bile olmayan seyi. Amin insallah Allah sizlere de en yakin zamanda mujdeli haber almayi ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım benim çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin

günaydın,
dondurulmuşla natürel transfer için kaç kez kontrole gidiliyor bilen var mı kızlar?
yine 2. gün başlanıyor onu biliyorum ama 2. gün kontrolü ne zaman oluyor acaba.

günaydın,
dondurulmuşla natürel transfer için kaç kez kontrole gidiliyor bilen var mı kızlar?
yine 2. gün başlanıyor onu biliyorum ama 2. gün kontrolü ne zaman oluyor acaba.

ayy hatalı yazmışım. 2 günden sonra 2. kontrol ne zaman olacak ve toplamda kaç kontrolle transfere karar veriliyor demek istemiştim.

kızlar mrb normal şartlarda 4 gün önce hasta olmam gerekirdi ama olmadım karnımda ağrıyo belimde doktor glifor ilaç başlatmıştı acaba o etkilemiş olabilirmi hasta olmam lazımki rahim filmi çektiriyim olamadım bür türlü

Kızlar tahlilden anlayan var mı?
Semra hoca tahlil istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…