cnm siz neden o kadar ödediniz ben 10 embriyoya 3.100 tl ödedim... acaba 2.500 ödemiş olabılırmısınızcanım 2 yıl önce 4 taneye doğru hatırlıyorsam 3500 lira ödemiştik dondurma işlemi için. opu günü ödemiştik, sayıya bağlı rakam vermemişlerdi. sanırım değişmiş artık.
Amin canım çok saol hastaneden memnundum ameliyatta iyi geçmişti dr umda alanında en iyilerdendi diyebilirim ama nasip işte olmayınca olmuyor...Anladım canım.ben trabzonda yaptın sandım peki acibademden memnun kaldın mi inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun :)
[
cnm siz neden o kadar ödediniz ben 10 embriyoya 3.100 tl ödedim... acaba 2.500 ödemiş olabılırmısınız
cnm ben ohss riskıne karsı dondurulmuş transfer oldum... bende transfer esnasında ücret aldılar...yok 2500 olmadığına çok eminim ama 3100 de olabilir. 3000 li bir rakamdı. sanıyorum önceden sayıya bakmadan sabit rakam alıyorlardı. çünkü opuda ödeme aldılar sonuçta kaç tane donma aşamasına geleceği belli değildi canım. sen ne zaman dondurmuştun?
ayyy hadi hayırlısı hemşerim. güzel sonuçlar alacağın çok güzel bir transfer geçirirsin inşallahhh:) doktorun belli mi peki o gün mü belli olucak?Kızlar 20 Eylül Çarşamba transfer tarihim
Ben bu ülkede daha yeniyim bildiğim kadar sıra bekleniyormuş sağlık sistemi farklı burda ve dil konusunda yetersizim derdimi anlatmak ve karşındakini anlamak çok başka bir şeyLondra bu işin en iyi yerlerinden diyorlar neden orda düşünmüyorsun canım çok mu maliyetli
Üzülmedim en azından çok havaya girmem nasip artıkcanım ben tam tersi niyetle paylaşmıştım burda genellıkle ılk denemede netice alan fazla yok hepimize ümit olsun dedım senı üzdüysem kusura bakma
Teşekkür ederim avokado tüketiyorum beslenmeye özeniyorum bu ara inşallah artık Allah hepimizi o kapıdan bebekle döndürsünanladım, ama sahiden değeriniz çok iyi maşallah. tutmaması için önemli bir sebep yok bence. dediğim gibi olumlu düşünün bol bol avokado tüketin.
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo dondurma ücreti ne kadardı? sayıya göre değişiyor mu ben 2500-3000 tl arası gibi bir rakam hatırlıyorum ama doğru mu?
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo dondurma ücreti ne kadardı? sayıya göre değişiyor mu ben 2500-3000 tl arası gibi bir rakam hatırlıyorum ama doğru mu?
Canım benim çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsinNormal yolla oldu canim tahmin edersin ki hic beklemiyorduk tedavilerle bile olmayan seyi. Amin insallah Allah sizlere de en yakin zamanda mujdeli haber almayi ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Anladım canım Allah muradını nasip etsin sağlıkla hayırlaBen bu ülkede daha yeniyim bildiğim kadar sıra bekleniyormuş sağlık sistemi farklı burda ve dil konusunda yetersizim derdimi anlatmak ve karşındakini anlamak çok başka bir şey
teşekkür ederimBiz rapor vermiştik tedavinin başında 3e kadar 1800 3ten fazla olursa 2800 fiyat verdiler. Biz 6 tane dondurduk şimdi bi tanesini kullandık gerisi duruyo.
İyiyim canım. Sabah aradılar 4 gün sonra bir test daha istediler. Değerin 5 in altına düşmesi gerekiyormuş.teşekkür ederim tatlım. nasılsın bu arada? hastaneden arayan var mı?
Tşk ederim sen nasılsın Elif abla bende seni merak ediyordum..uzun zamandır foruma girmemiştim, çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin iyi olmana sevindim canım.
günaydın,
dondurulmuşla natürel transfer için kaç kez kontrole gidiliyor bilen var mı kızlar?
yine 2. gün başlanıyor onu biliyorum ama 2. gün kontrolü ne zaman oluyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?