canım glukoz 147 mı yanlışmı görüyorum yoksaEki Görüntüle 2043567 Kızlar tahlilden anlayan var mı?
Semra hoca tahlil istemişti
Yooo cnm 84.7canım glukoz 147 mı yanlışmı görüyorum yoksa
değerlerin ekranda çok net görünmüyor yanlış okudum bende ...semra hanım insilüne direncin varmı diye senden test istemiş bazı pko hastalarda insilüne karşı direnci düşük çıkıyor... Glukoz değeri 90 ve üzeri olduğu zaman insilüne karşı direncin var yane şeker hastalığına adaysın demek ... senın değerin normal cnm... prolaktın ve testeronda normal... ama bu testler normal çıksada sende metaformin diye bir ialç var onu kullanmanı isteyebilirYooo cnm 84.7
Kızlar bizden istenen ilk testler var ya,onları siz yaptırıp mı gittiniz yoksa orda da yapılıyo mudeğerlerin ekranda çok net görünmüyor yanlış okudum bende ...semra hanım insilüne direncin varmı diye senden test istemiş bazı pko hastalarda insilüne karşı direnci düşük çıkıyor... Glukoz değeri 90 ve üzeri olduğu zaman insilüne karşı direncin var yane şeker hastalığına adaysın demek ... senın değerin normal cnm... prolaktın ve testeronda normal... ama bu testler normal çıksada sende metaformin diye bir ialç var onu kullanmanı isteyebilir
Ben onu kontrol altına alıyorum dhea-s i merak ettim cnmdeğerlerin ekranda çok net görünmüyor yanlış okudum bende ...semra hanım insilüne direncin varmı diye senden test istemiş bazı pko hastalarda insilüne karşı direnci düşük çıkıyor... Glukoz değeri 90 ve üzeri olduğu zaman insilüne karşı direncin var yane şeker hastalığına adaysın demek ... senın değerin normal cnm... prolaktın ve testeronda normal... ama bu testler normal çıksada sende metaformin diye bir ialç var onu kullanmanı isteyebilir
cnm onları yaptırdık da gittik biz sağlık ocagı yada devlet hastanesi yapıyor...Kızlar bizden istenen ilk testler var ya,onları siz yaptırıp mı gittiniz yoksa orda da yapılıyo mu
Ben sağlık ocağında yaptırdımKızlar bizden istenen ilk testler var ya,onları siz yaptırıp mı gittiniz yoksa orda da yapılıyo mu
CANIM DHEAS testini pko şüphesi olan kadınlarda istenıyor özellıkle bazı kadınlarda kıllanma ve ses kalınlaşması gibi bariz pko belırtisi varsa bunun hormonal bağlantısını çözmek için isteniyor diye biliyorum. benden istemedi semra hanım... olması gereken değer nedir bilmiyorum bildiklerim sadece buBen onu kontrol altına alıyorum dhea-s i merak ettim cnm
Cnm prolaktin için adet döneminde olmak şart mıBen sağlık ocağında yaptırdım
Şimdi cnm o yumurta kalitesini de belirliyor galiba çünkü bahçeci biesteron veriyor bunun içinde Dhea var oranım iyi kullansam mı diyorumCANIM DHEAS testini pko şüphesi olan kadınlarda istenıyor özellıkle bazı kadınlarda kıllanma ve ses kalınlaşması gibi bariz pko belırtisi varsa bunun hormonal bağlantısını çözmek için isteniyor diye biliyorum. benden istemedi semra hanım... olması gereken değer nedir bilmiyorum bildiklerim sadece bu
Galiba bnm 3. Gün yaptılarCnm prolaktin için adet döneminde olmak şart mı
canım bilemeyecegım ilacı bırakmak istiyorsan doktora sorman daha iyi olur... dhea değeriini tam olarak okuyamadım sanırım düşük ve yüksek çıkması yumurta kalitesini etkılıyor diye biliyorum büyük ihtimalle o yüzden istemiştir semra hanım ... inş memorilde 5. güne giden birçok embriyon olur canımŞimdi cnm o yumurta kalitesini de belirliyor galiba çünkü bahçeci biesteron veriyor bunun içinde Dhea var oranım iyi kullansam mı diyorum
Bnm embriyolarım 5. Günü gitmedi bnm yumurta mdan mı elimdeki translasyon dan mı bilemiyorum
Semra hnm vermedi bir hap zaten kullanma dediler bahçeci yazdıcanım bilemeyecegım ilacı bırakmak istiyorsan doktora sorman daha iyi olur... dhea değeriini tam olarak okuyamadım sanırım düşük ve yüksek çıkması yumurta kalitesini etkılıyor diye biliyorum büyük ihtimalle o yüzden istemiştir semra hanım ... inş memorilde 5. güne giden birçok embriyon olur canım
yok canım sart değil.... herhangi bir zamanda da yaptırabılırsın prolaktınıCnm prolaktin için adet döneminde olmak şart mı
tmm cnm kullanma o zaman ne zaman başlıyacaksın tedaviye?Semra hnm vermedi bir hap zaten kullanma dediler bahçeci yazdı
Bu ay 44. Günde oldum eşime inş prim yatar hedefleri tutuyor dua et cnm hamilelerin duası tutar o zmn bu aralartmm cnm kullanma o zaman ne zaman başlıyacaksın tedaviye?
canım dualarım sizinle daha hamıle değilim ama bol bol dua edıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin zorlaştırmasın kolaylaştırsın işimizi eğer negatif olursa benım embriyolarım pgt ye gidecekBu ay 44. Günde oldum eşime inş prim yatar hedefleri tutuyor dua et cnm hamilelerin duası tutar o zmn bu aralar
Yoksa 2018 2. Ay gibi
Bence tutar cnm senin cnm maşallah Allah ım nazardan saklasıncanım dualarım sizinle daha hamıle değilim ama bol bol dua edıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin zorlaştırmasın kolaylaştırsın işimizi eğer negatif olursa benım embriyolarım pgt ye gidecek
canım senin eşin bankacıydı değil mi? okurken dikkatimi çekti bizimde bu ay prim ayıda:) inşallah güzel bir prim alır emeklerinin karşılığını alırda sende tedaviye başlayabilirsinBu ay 44. Günde oldum eşime inş prim yatar hedefleri tutuyor dua et cnm hamilelerin duası tutar o zmn bu aralar
Yoksa 2018 2. Ay gibi
canım inş, temiz kalplisin Rabbim inş hislerini doğru çıkarır ...Bence tutar cnm senin cnm maşallah Allah ım nazardan saklasın
İçime öyle doğuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?