bol bol prim alırsınız inş :)) K Kavimlergocucanım senin eşin bankacıydı değil mi? okurken dikkatimi çekti bizimde bu ay prim ayıda:) inşallah güzel bir prim alır emeklerinin karşılığını alırda sende tedaviye başlayabilirsin
ayyy ayyy amin inşallah bari ameliyatımın bir kısmını karşılasa:)bol bol prim alırsınız inş :)) K Kavimlergocu
İnş cnm inşayyy ayyy amin inşallah bari ameliyatımın bir kısmını karşılasa:)
Tmm cnm çok saolyok canım sart değil.... herhangi bir zamanda da yaptırabılırsın prolaktını
günaydın,
dondurulmuşla natürel transfer için kaç kez kontrole gidiliyor bilen var mı kızlar?
yine 2. gün başlanıyor onu biliyorum ama 2. gün kontrolü ne zaman oluyor acaba.
Dheas bendede yuksek cikti pco olanlarda yuksek cikabiliriyormus bunla ilgili bir ilac falan vermediler uzerindede pek durmadilarBen onu kontrol altına alıyorum dhea-s i merak ettim cnm
Cnm baktım netten referans aralığında çok yüksek değil düşükte değilDheas bendede yuksek cikti pco olanlarda yuksek cikabiliriyormus bunla ilgili bir ilac falan vermediler uzerindede pek durmadilar
Canım memorial benden dhea istemişti yumurta kalitesi içindi bence normal çıkmıştı değeri tam hatırlamıyorum ama senin ki daha iyi çıkmış hattaŞimdi cnm o yumurta kalitesini de belirliyor galiba çünkü bahçeci biesteron veriyor bunun içinde Dhea var oranım iyi kullansam mı diyorum
Bnm embriyolarım 5. Günü gitmedi bnm yumurta mdan mı elimdeki translasyon dan mı bilemiyorum
Yumurta kalitesi için değil mi cnm bnm embriyolarımı translasyon mu kırdı acaba?Canım memorial benden dhea istemişti yumurta kalitesi içindi bence normal çıkmıştı değeri tam hatırlamıyorum ama senin ki daha iyi çıkmış hatta
Güldürdün beni canım ya tüplerin alınmasımı gerek dedi sana semra hocaarkadaşlar, ben essure diye bir yöntem okudum. hidrosalpenks olan kişiler için uygulanıyormuş . laparoskopiyle tüpleri almıyolarmış aynı sprial takar gibi bir alet takıyorlarmış 10 dklık işlem gebleik şansını dahada artırıyormuş. neden acaba hiç duymadım semra hocada söylemedi hiç? ne yapsam söylesem mi böyle yapamaz mıyız diye? kafam karıştı . nerden okudum o yazıyı sinir oldum kendime:)
Evet canım benim problemim sağ tüpümde hidroselpenks mevcut alınması şart. Ama şimdi esssureyi iyice araştırdım çok da iyi bir sistem değilmiş. Hyırlısı bakalım semra hoca laporoskopi dediyse vardır bi bildiği. İnşallah laporoskopiyle atlatırım açık ameliyata gerek kalmaz Allahtan hayırlsııGüldürdün beni canım ya tüplerin alınmasımı gerek dedi sana semra hoca
Amin İnşallah çok geçmiş olsun tekrarEvet canım benim problemim sağ tüpümde hidroselpenks mevcut alınması şart. Ama şimdi esssureyi iyice araştırdım çok da iyi bir sistem değilmiş. Hyırlısı bakalım semra hoca laporoskopi dediyse vardır bi bildiği. İnşallah laporoskopiyle atlatırım açık ameliyata gerek kalmaz Allahtan hayırlsıı
Teşekkür ederim canımAmin İnşallah çok geçmiş olsun tekrar
Evet yumurta kalitesi canım ben baktım benimki 101 çıkmış senin kalite daha da iyi hatta. Bence translokasyon neden oluyorYumurta kalitesi için değil mi cnm bnm embriyolarımı translasyon mu kırdı acaba?
Semra hnm eşimin spermlerini dondurmamıza çok kızmıştı ondan olabilir belki cnm yumurtam iyi sanki bilemem de çünkü şekil bozukluğu yoktuEvet yumurta kalitesi canım ben baktım benimki 101 çıkmış senin kalite daha da iyi hatta. Bence translokasyon neden oluyor
bende o testi yaptırmışım dün akşam sonuca baktım 70,3 yazıyordu... K KavimlergocuEvet yumurta kalitesi canım ben baktım benimki 101 çıkmış senin kalite daha da iyi hatta. Bence translokasyon neden oluyor
Cnm referans aralığında işte her yer farklı ölçüm yapıyor demek kiK Kavimlergocuxra221 kızlar 70,3 değil 7,3 pgl yazıyor düşükmü oluyor şimdi bu ... refarans aralıgına baktım 2-10.5 arası diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?