Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

günaydın,
dondurulmuşla natürel transfer için kaç kez kontrole gidiliyor bilen var mı kızlar?
yine 2. gün başlanıyor onu biliyorum ama 2. gün kontrolü ne zaman oluyor acaba.

Merhaba ben de dondurulmuş doğal siklus tedavisi ile transfer süreci yaşadım. 2.gün kontrolünden bir hafta sonra kontrole çağırmıştı sevinç hanım daha sonra iki üç günde bir çağırdılar.

arkadaşlar, ben essure diye bir yöntem okudum. hidrosalpenks olan kişiler için uygulanıyormuş . laparoskopiyle tüpleri almıyolarmış aynı sprial takar gibi bir alet takıyorlarmış 10 dklık işlem gebleik şansını dahada artırıyormuş. neden acaba hiç duymadım semra hocada söylemedi hiç? ne yapsam söylesem mi böyle yapamaz mıyız diye? kafam karıştı . nerden okudum o yazıyı sinir oldum kendime:)

Dheas bendede yuksek cikti pco olanlarda yuksek cikabiliriyormus bunla ilgili bir ilac falan vermediler uzerindede pek durmadilar
Cnm baktım netten referans aralığında çok yüksek değil düşükte değil

Canım memorial benden dhea istemişti yumurta kalitesi içindi bence normal çıkmıştı değeri tam hatırlamıyorum ama senin ki daha iyi çıkmış hatta

Canım memorial benden dhea istemişti yumurta kalitesi içindi bence normal çıkmıştı değeri tam hatırlamıyorum ama senin ki daha iyi çıkmış hatta
Yumurta kalitesi için değil mi cnm bnm embriyolarımı translasyon mu kırdı acaba?

Güldürdün beni canım ya tüplerin alınmasımı gerek dedi sana semra hoca

Güldürdün beni canım ya tüplerin alınmasımı gerek dedi sana semra hoca
Evet canım benim problemim sağ tüpümde hidroselpenks mevcut alınması şart. Ama şimdi esssureyi iyice araştırdım çok da iyi bir sistem değilmiş. Hyırlısı bakalım semra hoca laporoskopi dediyse vardır bi bildiği. İnşallah laporoskopiyle atlatırım açık ameliyata gerek kalmaz Allahtan hayırlsıı

Amin İnşallah çok geçmiş olsun tekrar

Evet yumurta kalitesi canım ben baktım benimki 101 çıkmış senin kalite daha da iyi hatta. Bence translokasyon neden oluyor
Semra hnm eşimin spermlerini dondurmamıza çok kızmıştı ondan olabilir belki cnm yumurtam iyi sanki bilemem de çünkü şekil bozukluğu yoktu
Birde tahlilleri eski dr uma attım cvp bile vermedi artık bana gelme der gibi
Zor hasta istemiyor lar
Baştan böylesi davransaydı da hiç gitmezdim

Kızlar ben embriyolarımın 5. Güne ulaşmama nedenini verilen kitapçıkta 39. Sayfada buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…