Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım kromozom sıkıntısı olabılır yane embriylarında bununla ilgili test yapıldı mı sana...
Eşim de dengeli translasyon var onun için tüp yaptık yoksa normal yolla 5. Aylık kaybım var kimse bilmiyor genetik sıkıntıları

Eşim de dengeli translasyon var onun için tüp yaptık yoksa normal yolla 5. Aylık kaybım var kimse bilmiyor genetik sıkıntıları
canım 5 aylıkken kaybettiğin bebeğinize genetik test ve kromozom testi yapılmadı mı? yada ne bileyim tarama testlerınde bır sıkıntı oldugu söylenmedi mi? benım de engellı bir kardeşim var eğer sonuç negatıf olursa semra hanım benden ve kardeşimden genetik test yaptırmamızı istedi

2li Testler normaldi translasyon varsa da ultrason da 2li 3 luntestlerde bulgu vermiyor anca aminosentez erken Doğum oldu o normal de olabilir genetik sıkıntı yı bilmediğimizden bir test yaptırmadık bağcılar araştırmaya git tüp bebek yaptırdığını belirt orda Bülent hoca var dünya iyisi oda bana ilk doktor um için bu genetik işini bilmiyor demişti
Orda ücretsiz yapılır gerekli görürse

canım annem kanuniye gitti kardeşim için genetik test yaptılar geçen hafta ... kızınızda gelsin ona da yapalım demiş anneme ... önemlı birsey bu, keşke tüp bebek yaptırmadan önce yaptırsaydınız genetik testi demiş anneme... tutsa bile kızınızın bebeği sıkıntılı olabılır tıpkı sizin oğlunuz gibi demiş bende üzüldüm biraz açıkcası ... cumartesi gününü beklıyorum bende ona göre genetik test yaptıracagım...

Yaptır cnm çünkü pcos ta bebeğin olur zaten kardeşinin sorunu ne cnm bnm eşimin erkek kardeşi hasta ama onlar bu genetik problem i red ediyor ablasınım6 aylık karnında öldü şimdi bir kızı var devlet sırrı gibi saklıyor
Yaptır testlerini inş bişey yoktur varsa da pgt yaptırırsın embriyo lara cnm

zihinsel gelişim geriliği var canım... ama fiziksel olarak çok sağlıklı bir çocuk kromozom testi yapıldı o temiz çıktı ... birde annemım 5 aylıkken kaybı var oda erkek çocuk tu kalbi durdu ve sezaryanla aldılar bebeği , tabi bu anlattığım 22 sene önce o zaman kımse genetık test yaptırmak aklına gelmemiş... Semra hanım ve memorildekı genetik doktor, sadece erkek bebeklere gecen gebetık hastalıklar var ve bunlar anne taşıyıcı olursa %25 ihtimalle bebeğe geçebiliyor dedi sizde de bu durum düşükte olsa olma ihtimalı olabılır dedi

Ben de şimdi konuştum genetik dr ile tekrar deneyeceksin yine aynı durum olabilir dedi ;(

Ben de şimdi konuştum genetik dr ile tekrar deneyeceksin yine aynı durum olabilir dedi ;(
canım doktorlarda bir yere kadar denemekten başka çaremız yok ... biz dua edelım bol bol , Rabbim nasip ederse sağlıksını nasip etsın yoksa hiç etmesin engellı bir çocuk dünyaya getirmek gerçekten çok zor çok yakından bildiğim için hep dularım bu yönde ... sen iyi bir merkezdesin , inş bol bol embiyoların olur , 5. güne ulaşır ve içinden en sağlıksını seçerler... pgt ile tüm genetik hastalıkların %99 çıkıyor dedi semra hanım... senın ilk hedefın 5. güne giden embriyo gerisi de gelıcek inş

Zaten 35 yaşındayım cnm o çocuğu bana en muhtaç olduğu zaman da bırakıp gideceğim dünyadan eşimin kardeşi 24 yaşında babası vefat etti

Zaten 35 yaşındayım cnm o çocuğu bana en muhtaç olduğu zaman da bırakıp gideceğim dünyadan eşimin kardeşi 24 yaşında babası vefat etti
aynen cnm o yüzden elımızden gelenı yapalım nasip olmazsa vardır Rabbimin bildiği diyip tevekkül edelım...

Canım bir aralar senle konuşmuştuk sen memoriali tek doktor bakmadığı için istememistin ben memorial düşünüyorum deyince . Inşallah burası iyi gelir bize

Canım bir aralar senle konuşmuştuk sen memoriali tek doktor bakmadığı için istememistin ben memorial düşünüyorum deyince . Inşallah burası iyi gelir bize
Hatırlamazmıyım? İlgi mükemmeldi yazdığıma saniye de cvp alırdım hep yapacağım demiş oyalamış meğer şimdi de uğraşmak istemiyor en son takviye veriyordu translasyon takviye ile çözülür mü?
Başta sordum gerek Yok dedi başta bu konu beni aşar deseydi ben başımın çaresine bakardım kanka gibiydi noldu

Translokasyon vitaminle çözülmüyor gördüğüm kadarıyla senin yymurtanla alakası yok ama sperm deki translokasyondan kaynaklanıyor sen bunu sordun mu memoriale nasıl bir yol izleyeceğiz diye

Canım referans değerleri çok farklı seninki dhea mi benimki 18 ile 391 arası yazıyor senin maşallah kaliteli hiç takilmA
canım dhea benımkısıde benım ölçüm birimi farklı galıba benım ust değer 10,5 diyor ... aynen canım oldu bitti artık bundan sonra tutunması önemlı

Translokasyon vitaminle çözülmüyor gördüğüm kadarıyla senin yymurtanla alakası yok ama sperm deki translokasyondan kaynaklanıyor sen bunu sordun mu memoriale nasıl bir yol izleyeceğiz diye
Deneyeceğiz yine dediler inş ulaşır 5. Güne

Kızlar bu dhea nedir yumurta kalitesini belirleyen birşey mi?

Birde bende topikdeki bazı yazılan mesajlar siliniyor göremiyorum neden acaba?

Canım benim embriyolar Trabzonda 3. Güne bile gitmedi ama Şimdiki denemede 5. Gün embriyosu oldu 3 tane inşallah gebelikte sorun olmaz
Embriyoların 5. güne gitmemesi demek illakı sızde bir sorun oldugu yada yumurta kalitesini belirlemez labaratuvardan da kaynaklanıyor olabılır ben ınanıyorum kı K Kavimlergocu arkadaşımızında 5. güne ulaşacak embriyoları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…