Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Belki de tatlım inş ya sağlıklı bebeklerimiz olurEmbriyoların 5. güne gitmemesi demek illakı sızde bir sorun oldugu yada yumurta kalitesini belirlemez labaratuvardan da kaynaklanıyor olabılır ben ınanıyorum kı K Kavimlergocu arkadaşımızında 5. güne ulaşacak embriyoları olacak
Ay cnm inş ne güzel dedim olabilir tabiCanım benim embriyolar Trabzonda 3. Güne bile gitmedi ama Şimdiki denemede 5. Gün embriyosu oldu 3 tane inşallah gebelikte sorun olmaz
Her tedavide zaten farklı oluyor embriyoların durumu, bir de labaratuvar değişince inşallah çok farklı çok daha güzel bi tedavi sürecin olacak canım. Bol bol dua et, edelim, daha güzel günler görelim inşallah :)Belki de tatlım inş ya sağlıklı bebeklerimiz olur
İnşallah tatlımHer tedavide zaten farklı oluyor embriyoların durumu, bir de labaratuvar değişince inşallah çok farklı çok daha güzel bi tedavi sürecin olacak canım. Bol bol dua et, edelim, daha güzel günler görelim inşallah :)
Başlamadan olanları ben sağlık ocağına yaptırdımArkadaşlar bende memorial da tedaviye başlayacağım. Bana bir sürü tahlil yaptırmam söylendi. Tüp bebek tedavisinin içinde değil galiba bu tahliller değil mi?
cnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen
Canım Opudan sonra adet oldum ben bu 2.adetim olacak hiç belirtim yok 44 gün de cokmus yaCnm opu dan 1 hafta sonra adet oluyorsun sonraki 44 gün sonra oldum sonraki sarktı
Seninde ağrın olup geçti sonra adet oldun yani ? Bekleyecez mecbur canımcnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen
aynen cnm bugun yarın olurum diye bekledım adet belırtılerıde vardı ama olmadı 1 hafta gecıktı adetım...Seninde ağrın olup geçti sonra adet oldun yani ? Bekleyecez mecbur canım
cnm sana başta dedım yaaa eğer barız pko belırtısı varsa ses kalınlaşması ve tüylenme gibi o zaman ıstıyorlar hormonal mı değil mı diye...Benim testlerim için Elif hemşire aradı bu testler vucütta tüylenmenin hormonal mı olduğunu tesbit edermiş
Bende 2.adetimi 37.gunde oldum gecikmesi normal demekti sende bikacgun icinde olursun stres yapma ben estrafeme basladim kismetse ayin sonunda transfer yapacaklar
bence yapma canım ya çok erken . cuma günü yaparsın istersen :)kızlar evde birsürü gebelık testi var ovulasyon testi sipariş ettiğimde gelmişti ... şimdiden yapsam mı ? çıkma ıhtimalı varmı acaba? birde ilk kan testi yapan ve gebeliği devam eden arkadaşların değerleri kaç çıkmıştı?
belkı bır umut hayalet çizgi görürüm onu bile göremedım hiçbence yapma canım ya çok erken . cuma günü yaparsın istersen :)
Canım testi yapma, dayan çok az kaldı zaten. Kanda göreceksin pozitifi inşallah :)belkı bır umut hayalet çizgi görürüm onu bile göremedım hiç
Sabret cnmbelkı bır umut hayalet çizgi görürüm onu bile göremedım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?