Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Belki de tatlım inş ya sağlıklı bebeklerimiz olur

Belki de tatlım inş ya sağlıklı bebeklerimiz olur
Her tedavide zaten farklı oluyor embriyoların durumu, bir de labaratuvar değişince inşallah çok farklı çok daha güzel bi tedavi sürecin olacak canım. Bol bol dua et, edelim, daha güzel günler görelim inşallah :)

İnşallah tatlım

Arkadaşlar bende memorial da tedaviye başlayacağım. Bana bir sürü tahlil yaptırmam söylendi. Tüp bebek tedavisinin içinde değil galiba bu tahliller değil mi?

Arkadaşlar bende memorial da tedaviye başlayacağım. Bana bir sürü tahlil yaptırmam söylendi. Tüp bebek tedavisinin içinde değil galiba bu tahliller değil mi?
Başlamadan olanları ben sağlık ocağına yaptırdım

S sinkar diğer kızlar 33.günüm bugün hala adet olmadım adet olmam gereken günde ağrım oldu baya olacak sandım gelmedi ondan sonraki günlerde ise çok rahatım hiç gelecekmiş gibi değil anlamadım siz dede böyle miydi

Cnm opu dan 1 hafta sonra adet oluyorsun sonraki 44 gün sonra oldum sonraki sarktı

cnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen

Benim testlerim için Elif hemşire aradı bu testler vucütta tüylenmenin hormonal mı olduğunu tesbit edermiş

cnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen
Seninde ağrın olup geçti sonra adet oldun yani ? Bekleyecez mecbur canım

Benim testlerim için Elif hemşire aradı bu testler vucütta tüylenmenin hormonal mı olduğunu tesbit edermiş
cnm sana başta dedım yaaa eğer barız pko belırtısı varsa ses kalınlaşması ve tüylenme gibi o zaman ıstıyorlar hormonal mı değil mı diye...

Bende 2.adetimi 37.gunde oldum gecikmesi normal demekti sende bikacgun icinde olursun stres yapma ben estrafeme basladim kismetse ayin sonunda transfer yapacaklar

kızlar evde birsürü gebelık testi var ovulasyon testi sipariş ettiğimde gelmişti ... şimdiden yapsam mı ? çıkma ıhtimalı varmı acaba? birde ilk kan testi yapan ve gebeliği devam eden arkadaşların değerleri kaç çıkmıştı?

bence yapma canım ya çok erken . cuma günü yaparsın istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…