Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar birde bende belirtiler kesildi bel agrisida geçti , çoğu kişi pozitifi görmeden önce belirti yaşadım diyor. Sizde belurti olmusmuydu?

cnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen
Canımm bugün kaçıncı günün transferden sonra

Kizlar birde bende belirtiler kesildi bel agrisida geçti , çoğu kişi pozitifi görmeden önce belirti yaşadım diyor. Sizde belurti olmusmuydu?
merhaba canım; bende de inanılmaz bir bel ağrısı olmuştu. ağzımdan tek çıkan cümle buydu neredeyse "belim ağrıyor" . onun dışında bir belirti hatırlamıyorum. Cumartesi değil mi senin test? pozitif ol inan herşey çok güzel olacak. tek embriyo mu transfer edilmişti sana?

kızlarr birşey sorabilir miyim?? transferi negatif olan arkadaşlar hastane görüşmeye ne zaman çağırdı sizi?

kızlarr birşey sorabilir miyim?? transferi negatif olan arkadaşlar hastane görüşmeye ne zaman çağırdı sizi?
Ben iki negatifte de görüşmek için kendim aramıştım özellikle semra hanım ı istemiştim. Onlar arar mıydı bekleseydim bilmiyorum ama beklemeye gerek yok bence. Sen yarın arayıp randevu iste

Ben iki negatifte de görüşmek için kendim aramıştım özellikle semra hanım ı istemiştim. Onlar arar mıydı bekleseydim bilmiyorum ama beklemeye gerek yok bence. Sen yarın arayıp randevu iste
sanki olumsuz görüşmesi için arıyorlar diye okumuştum ama. teşekkür ederim kimyasal için semra hanımın yorumlarını merak ediyorum.

Cnm referans aralığında işte her yer farklı ölçüm yapıyor demek ki

Canım ben dayanamayıp yaptım sabah ama emin olamadım test günü cuma kan vermedim henüz elimde bir gebelik testi vardı ikinci çizgi belirdi ama emin değilim sevinemedim

Hadi inş cnm bnm

İnşallah canım benim Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu yolda çok çile çekiyoruz birgün inşallah hepimiz mükafatlandırılırız burdan hep güzel haberler okuruz. Benim 2 kaybım var korkularım çok fazla hayırlısı olsun diyorum kaderimize teslim olmaktan başka çaremiz yok .bol dua ve sabır..

Tşk ederim sen nasılsın Elif abla bende seni merak ediyordum..
bizde kalp atışını duyduk fakat kendimi iyi hissetmiyorum ilaçlar beni çok rahatsız etti , çok halsiz kaldım , hiperemezis yaşıyorum. bulantı ve kusmalar için ilaç kullanıyorum fakat tamamen geçirmedi sadece hafifletti. üçüncü ayın dolmasını ve ilaçları bir an önce bırakmayı bekliyorum.

S sinkar merhaba. Cumartesi test gününmüş heyecandan ölür insan yahu☺ Hayırlısı olsun diyeyim yeniden.

Benim de yarın yumurta toplama işlemi var. Opu deniyormuş sanırım. Genel anestezi ile olacakmış. Korkuyorum biraz.
Sizde opu nasıl geçti, işlem sonrası hastanede kaldınız mı, çok ağrınız oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevirim

sahiden çok kolay bir işlem sakın endişe etme. zaten hiç bir şey hatırlamıyorsun :).
ben tekerlekli sandalyede bekleme odasında biraz gerilmiştim. sonra ameliyat odasına aldılar. emre bey geldi benimle konuştu, rahatlattı sağolsun. sonra elime taktıları şeyden ilacı verdiler. acı falan olmadı ama benim moralim bozuk olduğu için göz yaşı akıttığımı hatırlıyorum. o kadar. uyuduğumu bile hatırlamıyorum. gözümü açtığımda odaya almışlardı bile. bir iki saat dinlendim. hemşire kontrol etti. emre bey gelip kaç yumurta toplandığını söyledi. antibiyotik reçetesi verildi ve çıktım. sonrasında da hiç ağrım olmadı. benim cmt olmuştu. o gün yattım evde, ertesi gün de çıkmadım. pazartesi normal hayatıma devam ettim.
rahat ol yani canım, allah yardımcın olsun. bol ve sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.

Sizin memorial de olduğunuzdan mı ben korkutmak istemedim çok kötü oldum nefes alamadım ağrım olmuştu başka merkez de

Sizin memorial de olduğunuzdan mı ben korkutmak istemedim çok kötü oldum nefes alamadım ağrım olmuştu başka merkez de

evet evet memorial'da 1.5 yıl kadar önce oldum. gerçekten en ufak bir şikayetim olmamıştı çok şükür. herşey o masaya yatana kadardı. o da fiziksel değil, psikolojik acıydı.
senin neden öyle acaba. çok mu yumurta toplanmıştı belki ondan olabilir.

İnşcnm tek embriyo transfer edildi bel agrisida geçti hayırlısı olsun

Başka merkez de 25 yumurtam toplandı

Canım ben dayanamayıp yaptım sabah ama emin olamadım test günü cuma kan vermedim henüz elimde bir gebelik testi vardı ikinci çizgi belirdi ama emin değilim sevinemedim
Cnm idrarde ciktiysa kandada çıkar hadi hayırlısı inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…