- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
sabret canım sonunda çok daha iyi şeyler göreceksin Allahın izniylebelkı bır umut hayalet çizgi görürüm onu bile göremedım hiç
Canımm bugün kaçıncı günün transferden sonracnm bende de oldu sonra 35. günü sabah adet oldum sonra 1 gün kanamam olmadı tekrar kanamam başladı ve 3 gün sürdü ... normal sanırım çogu kısı 35.günde adet oldu sende 2-3 gün sonra olursun muhtemelen
merhaba canım; bende de inanılmaz bir bel ağrısı olmuştu. ağzımdan tek çıkan cümle buydu neredeyse "belim ağrıyor"Kizlar birde bende belirtiler kesildi bel agrisida geçti , çoğu kişi pozitifi görmeden önce belirti yaşadım diyor. Sizde belurti olmusmuydu?
Ben iki negatifte de görüşmek için kendim aramıştım özellikle semra hanım ı istemiştim. Onlar arar mıydı bekleseydim bilmiyorum ama beklemeye gerek yok bence. Sen yarın arayıp randevu istekızlarr birşey sorabilir miyim?? transferi negatif olan arkadaşlar hastane görüşmeye ne zaman çağırdı sizi?
sanki olumsuz görüşmesi için arıyorlar diye okumuştum ama. teşekkür ederim kimyasal için semra hanımın yorumlarını merak ediyorum.Ben iki negatifte de görüşmek için kendim aramıştım özellikle semra hanım ı istemiştim. Onlar arar mıydı bekleseydim bilmiyorum ama beklemeye gerek yok bence. Sen yarın arayıp randevu iste
Buradaki arkadaşlar hep hatırladığım kadarıyla kendileri aradılar canımsanki olumsuz görüşmesi için arıyorlar diye okumuştum ama. teşekkür ederim kimyasal için semra hanımın yorumlarını merak ediyorum.
Cnm referans aralığında işte her yer farklı ölçüm yapıyor demek ki
kızlar evde birsürü gebelık testi var ovulasyon testi sipariş ettiğimde gelmişti ... şimdiden yapsam mı ? çıkma ıhtimalı varmı acaba? birde ilk kan testi yapan ve gebeliği devam eden arkadaşların değerleri kaç çıkmıştı?
Hadi inş cnm bnmCanım ben dayanamayıp yaptım sabah ama emin olamadım test günü cuma kan vermedim henüz elimde bir gebelik testi vardı ikinci çizgi belirdi ama emin değilim sevinemedim
Hadi inş cnm bnm
bizde kalp atışını duyduk fakat kendimi iyi hissetmiyorum ilaçlar beni çok rahatsız etti , çok halsiz kaldım , hiperemezis yaşıyorum. bulantı ve kusmalar için ilaç kullanıyorum fakat tamamen geçirmedi sadece hafifletti. üçüncü ayın dolmasını ve ilaçları bir an önce bırakmayı bekliyorum.Tşk ederim sen nasılsın Elif abla bende seni merak ediyordum..
S sinkar merhaba. Cumartesi test gününmüş heyecandan ölür insan yahu☺ Hayırlısı olsun diyeyim yeniden.
Benim de yarın yumurta toplama işlemi var. Opu deniyormuş sanırım. Genel anestezi ile olacakmış. Korkuyorum biraz.
Sizde opu nasıl geçti, işlem sonrası hastanede kaldınız mı, çok ağrınız oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevirim
Sizin memorial de olduğunuzdan mı ben korkutmak istemedim çok kötü oldum nefes alamadım ağrım olmuştu başka merkez desahiden çok kolay bir işlem sakın endişe etme. zaten hiç bir şey hatırlamıyorsun :).
ben tekerlekli sandalyede bekleme odasında biraz gerilmiştim. sonra ameliyat odasına aldılar. emre bey geldi benimle konuştu, rahatlattı sağolsun. sonra elime taktıları şeyden ilacı verdiler. acı falan olmadı ama benim moralim bozuk olduğu için göz yaşı akıttığımı hatırlıyorum. o kadar. uyuduğumu bile hatırlamıyorum. gözümü açtığımda odaya almışlardı bile. bir iki saat dinlendim. hemşire kontrol etti. emre bey gelip kaç yumurta toplandığını söyledi. antibiyotik reçetesi verildi ve çıktım. sonrasında da hiç ağrım olmadı. benim cmt olmuştu. o gün yattım evde, ertesi gün de çıkmadım. pazartesi normal hayatıma devam ettim.
rahat ol yani canım, allah yardımcın olsun. bol ve sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.
Sizin memorial de olduğunuzdan mı ben korkutmak istemedim çok kötü oldum nefes alamadım ağrım olmuştu başka merkez de
6. Günüm cnmCanımm bugün kaçıncı günün transferden sonra
İnşcnm tek embriyo transfer edildi bel agrisida geçti hayırlısı olsunmerhaba canım; bende de inanılmaz bir bel ağrısı olmuştu. ağzımdan tek çıkan cümle buydu neredeyse "belim ağrıyor". onun dışında bir belirti hatırlamıyorum. Cumartesi değil mi senin test? pozitif ol inan herşey çok güzel olacak. tek embriyo mu transfer edilmişti sana?
Başka merkez de 25 yumurtam toplandıevet evet memorial'da 1.5 yıl kadar önce oldum. gerçekten en ufak bir şikayetim olmamıştı çok şükür. herşey o masaya yatana kadardı. o da fiziksel değil, psikolojik acıydı.
senin neden öyle acaba. çok mu yumurta toplanmıştı belki ondan olabilir.
Cnm idrarde ciktiysa kandada çıkar hadi hayırlısı inş hamilesindirCanım ben dayanamayıp yaptım sabah ama emin olamadım test günü cuma kan vermedim henüz elimde bir gebelik testi vardı ikinci çizgi belirdi ama emin değilim sevinemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?