Cnm Evet çok heyacanli bir bekleyiş Rabbim iNs olumlu neticelendirir. Benim opu kolay geçti hiç ağrım sizim olmadı. Hastanede yatmadim ohHS riskim vardı şükür olmadım. Opuda verilen anestezi çok hafif hemen ayiliyorsun. Ben sadece opudan bir gün önce kasiklarimda şiddetli ağrı hissettim oda normalmis FAZLA yumurta geliştigi için. Senin en son E2 kaçtı kaç yum gelişti cnm ins seninde opun kolay geçerS sinkar merhaba. Cumartesi test gününmüş heyecandan ölür insan yahu☺ Hayırlısı olsun diyeyim yeniden.
Benim de yarın yumurta toplama işlemi var. Opu deniyormuş sanırım. Genel anestezi ile olacakmış. Korkuyorum biraz.
Sizde opu nasıl geçti, işlem sonrası hastanede kaldınız mı, çok ağrınız oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevirim
Cnm Evet çok heyacanli bir bekleyiş Rabbim iNs olumlu neticelendirir. Benim opu kolay geçti hiç ağrım sizim olmadı. Hastanede yatmadim ohHS riskim vardı şükür olmadım. Opuda verilen anestezi çok hafif hemen ayiliyorsun. Ben sadece opudan bir gün önce kasiklarimda şiddetli ağrı hissettim oda normalmis FAZLA yumurta geliştigi için. Senin en son E2 kaçtı kaç yum gelişti cnm ins seninde opun kolay geçerS sinkar merhaba. Cumartesi test gününmüş heyecandan ölür insan yahu☺ Hayırlısı olsun diyeyim yeniden.
Benim de yarın yumurta toplama işlemi var. Opu deniyormuş sanırım. Genel anestezi ile olacakmış. Korkuyorum biraz.
Sizde opu nasıl geçti, işlem sonrası hastanede kaldınız mı, çok ağrınız oldu mu? Beni aydınlatırsanız sevirim
Cnm senin dozların ne kadardı cetrotide falanCnm Evet çok heyacanli bir bekleyiş Rabbim iNs olumlu neticelendirir. Benim opu kolay geçti hiç ağrım sizim olmadı. Hastanede yatmadim ohHS riskim vardı şükür olmadım. Opuda verilen anestezi çok hafif hemen ayiliyorsun. Ben sadece opudan bir gün önce kasiklarimda şiddetli ağrı hissettim oda normalmis FAZLA yumurta geliştigi için. Senin en son E2 kaçtı kaç yum gelişti cnm ins seninde opun kolay geçer
Cnm gonal f de 150 idi diğerini hatırlamıyorum.Cnm senin dozların ne kadardı cetrotide falan
İyiymiş cnm bana 200 vereceklerCnm gonal f de 150 idi diğerini hatırlamıyorum.
Çok erken canım test için en az 3-4 gün sonra idrarda çıkar6. Günüm cnm
Senin amh a göre dozun yüksek sanki cnmİyiymiş cnm bana 200 verecekler
Geçen sefer 187,5 du 2 femara
Cetrodide kullandım Yinede şiştim
İyiymiş cnm bana 200 verecekler
Geçen sefer 187,5 du 2 femara
Cetrodide kullandım Yinede şiştim
evet yumurtan fazla diye ağrın olmuş olabilir canım. benim 11 tane toplanmıştı.
şimdi kartlarıma baktım. 225 vermiş bana kahraman bey. o zaman üstünde durmamıştım ama şimdi düşünüyorum da demek ki yumurta gelişimim iyi değilmiş ki o kadar yüksek doz vermişler.
Kizlar merakima yenik düşüp idrar testi yaptım hayalet çizgi bile göremedim ben ne zaman çift çizgi göreceğim
Cnm idrarde ciktiysa kandada çıkar hadi hayırlısı inş hamilesindir
Kizlar merakima yenik düşüp idrar testi yaptım hayalet çizgi bile göremedim ben ne zaman çift çizgi göreceğim
Ewt cnm elimde fazla fazla test var yapayım dedim ama bebegim tutunsa silikte olsa çıkardıcanım keşke acele etmeseydin. ama o testleri sabah ilk idrarla yapmak gerekmiyor mu? ben öyle diye biliyorum. bir de testten önce su içilmemeliydi galiba. sıvı da hormunu sulandırıyormuş.
Yok artık denemem cumartesi kan veririmYarın sabah ilk idrar ile bak canim ben sabah yaptım ilk başta belli belirsizdi sonra koyulasti hafif
Yok artık denemem cumartesi kan veririmYarın sabah ilk idrar ile bak canim ben sabah yaptım ilk başta belli belirsizdi sonra koyulasti hafif
Ben 300 ile başladım 350 ile devam ettim..
hayır hayır öyle düşünüp kendini strese sokma lütfen. bebeğin seninle, onu da üzme.Ewt cnm elimde fazla fazla test var yapayım dedim ama bebegim tutunsa silikte olsa çıkardı
Ayy inş canım idrare gecmemis olabilir değil mihayır hayır öyle düşünüp kendini strese sokma lütfen. bebeğin seninle, onu da üzme.
Canım çok erken ya bence olsada belli olmaz idrarda 6 gün kanda ancak belli olur cumartesi. Hiç sıkma canını çok erken daha bebeğin seninle olumlu düşünAyy inş canım idrare gecmemis olabilir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?