Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy inş canım idrare gecmemis olabilir değil mi

prediktörün sayfasına baktım canım. sadece early digital test adetten 5 gün önce sonuç verirmiş. o bile %86 ihtimalmiş. o test dışında başka test de erken ölçemezmiş.
sen en iyisi bu testi yapmadın say ve unut canım. gününde kan verirsin nasılsa çoğu bitti azı kaldı inşallah.

Canım çok erken ya bence olsada belli olmaz idrarda 6 gün kanda ancak belli olur cumartesi. Hiç sıkma canını çok erken daha bebeğin seninle olumlu düşün
Teşekkür ederim destegin için Evet olumlu düşünmem lazım kendimi uzmem birsey degistirmeyecek

Ovulasyon testi siparis ettiğimde gelen testlerle yaptım hassas bir test degildi. En iyisi bugüne saymamak cumartesine odaklanmak . Çok Sağolun içimi ferahlattiniz

Ayın 8inde e2 480 çıkmış. Sonra bakılmadı zaten. Doktor da 6-7 tane gelişti dedi. Ya ben bademcik ameliyatıjı 4 yıl önce genel anestezi ile oldum ve o kıytırık ameliyattan sonra baya kustum ayıldıktan sonra. Kafam onda. Umarım güzel haberler veririm. Haydi bismillah ben uyuyayım :)

Canım hiç idrar yapma bence 6.gün daha yeni hcg salgilanmaya başlıyor o testlerde çıkmaz direk kan ver nolur moral bozma
Bilmiyorum cnm bazı sitelerde görüyorum bu zaman da idrar testi yapıp çift çizgi gören var. Ama en garanti kan testi az kaldı inş olumlu olur

Bilmiyorum cnm bazı sitelerde görüyorum bu zaman da idrar testi yapıp çift çizgi gören var. Ama en garanti kan testi az kaldı inş olumlu olur
Canım onların çoğu iki transfer olanlar herkes aynı değil ki. Tutmuştur inşallah bu arada kizlaaar adet oldum ya inşallah bu doğumdan önceki son adetim olsun amin der misiniz ? :)

Canım onların çoğu iki transfer olanlar herkes aynı değil ki. Tutmuştur inşallah bu arada kizlaaar adet oldum ya inşallah bu doğumdan önceki son adetim olsun amin der misiniz ? :)
cANIM ÇOK SEVINDIMMM inş 1 ay sonra hamile olduğun haberı alırız ve 9 ay boyunca adet görmezsin çokkk amınnnn :))

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 9 ay 10 günlük serüvenin başlasın inşallah :)

Amin amin amin bin kere yüz bin kere amin

canım bugun senın opu günün inş kolaylıkla atlatırsın bize yaz muhakak :)
Canım test için erken, pozitif durumda idrarda erken çıkmıyor çoğu kişide. Çok az kaldı, bugün başladı bitti sayılır bugünü hiç hesaplama. Kaldı 1 gün. Sadece cuma gününün bitmesini bekleyeceksin ywni:) mübarek gün, bol bol dua et cuma vakti özellikle.ctesi de burda kutlayalım inşallah :)

Aminn, hepimiz en yakın zamanda hamile olalım inşallah, hep birlikte yeni yıla hamile girelim:)

canım elımdekı testlerden dolayı dayanamadım erken yaptım testi farkındayım... ama yine ikinci çizgiyi göremeyince moralım bıraz bozuldu tabi, ama toparladım kendımı, iyiyim şimdi kendimi herseye hazırladım... beni endişelendiren şey negatif olsa sankı kendimde tekrar başlıyacak gücü bulamam gibi geliyor... embriyoların pgt ye gitmesi genetik test yaptırmam bunlar bana fazla gelıyor... biliyorum sen de dahil birçok arkadaş bu sorunlarla ve daha ağır sorunlarla uğraşıyorsunuz , ama ben daha kendimi hazır hissetmıyorum... biraz bencilce düşünüyorum yada yeterince güçlü değilim ... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn inş...

Sıkıntıyı verince Rabbim gücünü de veriyor emin ol. Ama inşallah senin sınavın bitecek ilk denemede bu yönde dua edelim. Yaşamadan dertler çok ağır geliyor ama başına gelince yapacak hiçbir şeyinin olmadığını ne kadar aciz olduğunu o kadar iyi anlıyorsun ki, tekrar denemekten başka çaren olmadığı için o fikre alışıyorsun..

Ama hep diyorum olumsuzu yaşamadan olumsuzu düşünmek kafa yormak yok, anlaşmıştık bu konuda sanki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…