Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Amin tatlım şu an hormonların alt üst cnm kötü düşünüyorsun bence sen hamilesin tatlım kanama Yok bişey Yok nereye gidecek embriyo kötü düşünmecanım elımdekı testlerden dolayı dayanamadım erken yaptım testi farkındayım... ama yine ikinci çizgiyi göremeyince moralım bıraz bozuldu tabi, ama toparladım kendımı, iyiyim şimdi kendimi herseye hazırladım... beni endişelendiren şey negatif olsa sankı kendimde tekrar başlıyacak gücü bulamam gibi geliyor... embriyoların pgt ye gitmesi genetik test yaptırmam bunlar bana fazla gelıyor... biliyorum sen de dahil birçok arkadaş bu sorunlarla ve daha ağır sorunlarla uğraşıyorsunuz , ama ben daha kendimi hazır hissetmıyorum... biraz bencilce düşünüyorum yada yeterince güçlü değilim ... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn inş...
sana hayranım zaten canım herseyın üstesinden gelıyorsun çok güçlü bir kadınsın Rabbim bunun mükafatını en iyi şekılde verecek , senın adına çok güzel şeyler hissediyorum belki zaman alıcak ama en hayırlısı ve en güzelı olacak inş... dediğin çok doğru başa gelince bir şekılde halledıyorsun , başedebiliyorsun korkuna yenebiliyorsun ama başa gelmeyınce bunun düşüncesi insanı daha çok yoruyor... neyse ben anlaşmayı bozmayayım daha fazla kötü düşünmek yok, hersey güzel olucak inş :))Sıkıntıyı verince Rabbim gücünü de veriyor emin ol. Ama inşallah senin sınavın bitecek ilk denemede bu yönde dua edelim. Yaşamadan dertler çok ağır geliyor ama başına gelince yapacak hiçbir şeyinin olmadığını ne kadar aciz olduğunu o kadar iyi anlıyorsun ki, tekrar denemekten başka çaren olmadığı için o fikre alışıyorsun..
Ama hep diyorum olumsuzu yaşamadan olumsuzu düşünmek kafa yormak yok, anlaşmıştık bu konuda sanki :))
inş canım benım bana en büyük tesellıyı sziler veriyorsunuz ıyı kı varsınız :)Amin tatlım şu an hormonların alt üst cnm kötü düşünüyorsun bence sen hamilesin tatlım kanama Yok bişey Yok nereye gidecek embriyo kötü düşünme
Anının canım senin de ve buradaki herkesinde :)cANIM ÇOK SEVINDIMMM inş 1 ay sonra hamile olduğun haberı alırız ve 9 ay boyunca adet görmezsin çokkk amınnnn :))
Canim ben tekirdagda oldugum icin derdimi burda anlatmaktansa memoriala gittim kontrolde gonul hanim sadece kist miyon falan varmi ona bakti pco disinda bisey gormedi tahlilde istemedi estrofeme baslatti gunde 3kez adetin 10.cu gunune tekrar kontol verdi ozaman rahim duvarinin kalinligini olcecekmis yani ilk kontrolde sadece rahimde tutunmaya engel bir durum varmi ona bakildiUzaktan dondurulmuş tedavisi görecek kızlar F fkz52 C Cidox @Dilek241108 ve hatirlamadiklarim da yazabilir az önce hemsireyi aradım pek bilgi vermedi her şey kağıtta yazıyor doktora kağıdı verin o isterse test yaptırın mail atın dedi . Siz doktora kağıdı verdiniz mi dr rahim kalınlığı ve kist dışında bir şeye baktimi buradaki doktorlar çok yoğun yoğun olmayanlarda ilgisiz kağıdı okur mu bilemedim
Sağol canım Tekirdağ yakın şanslısın :) seninle opumuz aynı gündü ama şimdi sen benden bi 4 gün öndesin sanırımCanim ben tekirdagda oldugum icin derdimi burda anlatmaktansa memoriala gittim kontrolde gonul hanim sadece kist miyon falan varmi ona bakti pco disinda bisey gormedi tahlilde istemedi estrofeme baslatti gunde 3kez adetin 10.cu gunune tekrar kontol verdi ozaman rahim duvarinin kalinligini olcecekmis yani ilk kontrolde sadece rahimde tutunmaya engel bir durum varmi ona bakildi
Opudan çıktım evdeyim şimdi. Korktuğum gibi değildi. Şimdi sadece hafif bir adet sancısı gibi sancım var.canım bugun senın opu günün inş kolaylıkla atlatırsın bize yaz muhakak :)
Opudan çıktım evdeyim şimdi. Korktuğum gibi değildi. Şimdi sadece hafif bir adet sancısı gibi sancım var.canım bugun senın opu günün inş kolaylıkla atlatırsın bize yaz muhakak :)
güzel cnm sevındım senın adına 3. gün transferi olacaksın yane memorilde genellıkle 5. gün transferi yapılıyor sen nerde tüp bebek yaptırıyorsun cnm? yarın kaç yumurta döllenmiş bellı olacakOpudan çıktım evdeyim şimdi. Korktuğum gibi değildi. Şimdi sadece hafif bir adet sancısı gibi sancım var.
7 yumurtam gelişmiş. Telefon açık kalsın yarın ya da öbür gün bilgi vereceğiz gelişen embriolarla ilgili, muhtemelen pazar günü de transferi yapacağız dediler. Bir aksilik olmazsa. Hadi bakalım gelsin beklemeli günler ...
Teşekkür ederim canım. mersin üniversite araştırma hastanesinde yapıyorum. Senlegüzel cnm sevındım senın adına 3. gün transferi olacaksın yane memorilde genellıkle 5. gün transferi yapılıyor sen nerde tüp bebek yaptırıyorsun cnm? yarın kaç yumurta döllenmiş bellı olacak
yaz tabii cnmmm senden uzun zaman haber alamayınca merak etmıstık :)) klomen sayfasında tanışmıştık 3 müzde şimdi tüp bebek sayfasında yazışıyoruz artık tıbbın son noktasındayız :)) inş bu sefer olurTeşekkür ederim canım. mersin üniversite araştırma hastanesinde yapıyorum. Senlexra221 burdasınız diye bu topikte yazıyorum :)
Harbiden yaaa. Tıp bu son noktada elimizden tutacak eminim ben :)yaz tabii cnmmm senden uzun zaman haber alamayınca merak etmıstık :)) klomen sayfasında tanışmıştık 3 müzde şimdi tüp bebek sayfasında yazışıyoruz artık tıbbın son noktasındayız :)) inş bu sefer olurxra221
Evet neler neler denedik olmadı inşallah üç müjdeyi birden vermeyi nasip etsin rabbimyaz tabii cnmmm senden uzun zaman haber alamayınca merak etmıstık :)) klomen sayfasında tanışmıştık 3 müzde şimdi tüp bebek sayfasında yazışıyoruz artık tıbbın son noktasındayız :)) inş bu sefer olurxra221
Çok çok çok aminCanım onların çoğu iki transfer olanlar herkes aynı değil ki. Tutmuştur inşallah bu arada kizlaaar adet oldum ya inşallah bu doğumdan önceki son adetim olsun amin der misiniz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?