Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rahim yeteri kadar incelmismi ve kaç milimetre olmus kist var mi yok mu kist varsa e2 ve progesteron tahlil sonucu ultrason ciktisini saat 13.00 e kadar ivf.hemsire@memorial.com.tr adresine maille ya da 549 3146896 numarasına whatsappdan yolluyorsunuz onlar size ilaç dozu ile ilgili dönüş yapıyorlar ilaclarinizi kontrole gittiğinizde doktora yazdirmayi unutmayin

Teşekkür ederim :) sen kağıdı doktora okutun mu yoksa bunları söyledin mi ? Hemşireye watsaptan atsam olur mu dedim olmaz dedi . Bazı hemşireler çok iyi de bazıları kestirip atıyor.

Teşekkür ederim :) sen kağıdı doktora okutun mu yoksa bunları söyledin mi ? Hemşireye watsaptan atsam olur mu dedim olmaz dedi . Bazı hemşireler çok iyi de bazıları kestirip atıyor.
Kağıdı verdim okudu karindan bakmak istedi basta sonra dedim alttan olmasi herekiyor kagittan da okudu sonra ben mail gönderdim basta ama 3 kere denememe rağmen ulasmadigina dair geri bildirim verdi aradim mail gelmemis siz en iyisi whatsappdan gönderin dediler

Selam tedaviye yeni başlayanlara dondurulmuş embriyo transferi için gün sayanlara allah yardımcısı olsun umarım allah kucağınızı boş bırakmaz stresten nekadar uzak durun denilsede malesef olmuyor süreç çok zor ve bazen çok yavaş ilerliyo bu süreçte benim tavsiyem nekadar az kişi bilirse o kadar iyi olur ve gezebildiğiniz kadar gezin sonrasında inşallah tutar hareketleriniz kusıtlanıcak belki günlerce evden çıkamıycaksınız her anın tadını çıkartın en önemli an transfer anı çok rahat olun ve negatif düşüncelerden kendinizi arındırın bu işin sırrı bol dua ve sabır gerisi tefarruat unutmayın hamile kalmak kadar onun devam etmeside önemli her aşaması sabır gerektiriyor allah herkeze o ultrasonda bebeğinin kalp atışlarını duymayı ve hareketlerini görmeyi yaşatsın anne olmak çok farklı ve kadına verilmiş çok özel bişey hep duam bunu herkezin yaşaması olmadı diye asla vazgeçmeyin maddi manevi gücünüz yettiğince deneyin kalp atışını duyduğunuz an herşeyi unutucaksınız

Canım sen hamile misin

Embriyolara yapılan genetik inceleme. Kromozom bozukluğu var mı yok mu diye. Genelde kromozom testinde sorun olanlar ve daha önce başarısız denemesi olanlara yapılıyor.
Teşekkür ederim biz ilk deneme yapacağız daha önce normal yollarla kimyasal gebeliğim oldu bilmiyorum artık yaparlarmı biz 15 bini gözden çıkartalım en az diyelim sonuç güzel olsun önemli olan o

Teşekkür ederim biz ilk deneme yapacağız daha önce normal yollarla kimyasal gebeliğim oldu bilmiyorum artık yaparlarmı biz 15 bini gözden çıkartalım en az diyelim sonuç güzel olsun önemli olan o
İlk görüşmenizde Semra Hanım var mıydı?
Kadın yaş faktöründe de öneriyorlar.

İlk görüşmenizde Semra Hanım var mıydı?
Kadın yaş faktöründe de öneriyorlar.
evet vardı özellikle onu istemiştim herşeyin normal olduğunu söylemişti yumurtalığımın biri rahmin çok yakınmış yapışıklık gibi dedi korktum endişelenecek bir şey yok dedi yumurtlaman gayet iyi bebek olmamasında yaş faktörü ve stresli yaşam söz konusu olabilir dedi ilk muayenemde eşim yoktu onun değerlendirilmesi gerek demişti zaten sonra başlamak için gittik gittiğim ay kimyasal gebelik oluşmuş terslikmi nasipmi bilmiyorum bir yıllık evlilikte böyle bir şey olmamıştı istanbul dışından geldiğimiz için baya üzülmüştüm bekledik 4ay oldu birşey yok önümüzdeki ay başlayacağız nasipse hayırlısıyla yaş faktörü önemli

Kimyasal gebelikten sonraki ay baslaniyormu acaba. Benimde bu ay kimyasal gebelik oldu da acaba hemen baslayabiliyormuyum tedaviye

Kimyasal gebelikten sonraki ay baslaniyormu acaba. Benimde bu ay kimyasal gebelik oldu da acaba hemen baslayabiliyormuyum tedaviye
Evet başlanıyor benim kimyasal gebelik olduğunda muayene etti yücel bey önümüzdeki ay istersen başlanır ama biz dışardan geldiğimiz için ancak ayarlayabildik işimizi gücümüzü

Evet başlanıyor benim kimyasal gebelik olduğunda muayene etti yücel bey önümüzdeki ay istersen başlanır ama biz dışardan geldiğimiz için ancak ayarlayabildik işimizi gücümüzü
Ayy canim cok sagol o kadar merak ediyordumki. Eylul sonunda ilk adetimle gidicem doktor muayene edip bisey soyleyebilirmis. En azindan baslanbildigini senden ogrenmis oldum. Benim bu 3. Kimyasaldi ama o kadar az kanamam oldu ki umarim hersey yolundadir ve baslayabilirim artik

allah gönlüne göre versin inşallah herşey güzel olur bende ekim birinde adetimde şaşma olmazsa (hiç olmazdı kimyasal olana kadar ) iki ekimde başlarız diye umut ediyorum hakkımızda hayırlısı o kapıdan bebrkle dönmek nasip olsun inşallah hemde ikiZ olsunlar

kızlar günaydınn dün gece uyuyakalmışım ve jelimi kullanmayı unuttum sabah kalktığımda kendimi çok kötü hissettim eşime kızdım ben uyuyakalmışım insan bir uyandırır ilacını kullandın mı diye ... eşimde ne bileyim kullanıp yatmışındır diye düşündüm dedi... şimdi ben sabah kullandım bugun için birde öğlen ve akşam kullanayım diyorum sizce uygun olurmu yoksa eksi düzen devam etsin mi ? bir defa unutmadan birsey olurmu ?

canım sen riske girme hemen hemşireyi ara.

S Seyyahdilek canım bugun senden hayırlı haberler beklıyoruz hadi inş senın kadar heyacanlıyım yarında ben test yapıcam en heyacanlı yere geldik şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…