Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Unutulan doz ilk hatırlandığı anda uygulanabilir. Ancak bir sonraki doz zamanına yakın bir zamanda hatırlama olduysa normal kullanıma devam edilmesi gerekir. Ayrıca unutulan doz için ilacın iki kat dozda kullanılması yanlış bir uygulamadır

kızlar şöyle bbir bilgi buldum ... bu jelin ne kadar önemlı olduğunu biliyorum nasıl unuttum hala aklım almıyor...

S Seyyahdilek canım bugun senden hayırlı haberler beklıyoruz hadi inş senın kadar heyacanlıyım yarında ben test yapıcam en heyacanlı yere geldik şimdi :)
İnşallah canım birazdan kan vericem öğleden sonra cikar heralde bakalim hayirlisi. Bu arada o bulduğun yaziyi bende okumuştum simdi sabah kullan saat 5 gibi ikinciyi gece 12 gibi de 3. Yü sık istersen ben 11 de ve aksam 7 de kullaniyorum. Birde play store da "medisafe" diye hir uygulama var tüm ilac ve dozlarini saatini yaziyorsun zamani gelince bildirim veriyor uyusan da kalkabiliyorsun

canım hiç unutmazdım aslında , yine unutmadım sadece kanepede uyuyakalmışım eşimde kaldırdı yataga o sırada uyku sırasında aklıma gelmedi... eşime de çok kızdım zavallı neye uğradığını şaşırdı :) senın dediğin gibi kullanmak aklımdaydı zaten bugune mahsus öyle yaparım zaten yarın test günüm ... bu arada bazı doktorlar sadece günde 1 defa uygulayın diyor jelı, sonuçta o gun 1 defada olsa kullanmıştım sadece akşam unuttum ... inş sıkıntı olmaz ...
bu test bu kadar geçmi çıkıyor yaaa :) nerde yaptıracksın devlet hastanesi yapıyormu ?

S sinkar içimden hep senin pozitif çıkacağı geçiyor.. benimde unuttuğum olmuştu telafi etmeden eski düzenimle devam etmiştim.. Canını sıkma arkadaşım..
İnanırmısın benim de cnm sabırsızlanıyorum yarın için hamilelerin duası kabul olur dua edin

Canım her ilaçta unutunca iki doz almayin diye yazı yazar bugün iki dozsa iki doz al yine. fazla yüklenmiş olabilirsin 3kere kullanırsan .

ben de çatladım sayfayı yenilemekten parmağım uyuştu ama 2 den önce çıkmıcak galiba verilen kağıtta öyle yazıyor
devlet hastanesınde mı yaptırdın cnm?
birde kaçta kan verdın
benım bıldığım en geç 1 saatde çıkıyor... birkez adetım geciktide 3 gün özel tıp merkezınde yaptırdım bir saatde çıktı tabi 40 tl aldılar bir gebelık testine :)

evimizin yakınında bir tane devlet hastanesi var canım mecburen oraya gidebildim o yüzden geç çıkacak sanırım yarım saat kaldı bakalım

kızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
Tebrik ederim çok sevindim. Allah bundan sonrası için kolaylıklar versin size. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…