Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza da almanızı nasip etsin Allah... Tebrik ederimkızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
bu gece tüm dualar senin için hayatım. sende elini karnına koy ve oku bol bol. yarın bu saatlerde seninde güzel haberini almak nasip olsun. sonrada artık gelsins ırasıyal herkesin güzel haberleri..kuzummm inşşş dularınızı beklıyorummm Rabbim sanada inş ilk denemede nasip ederrr
Ay çok sevindim :) amin inşallah darısı basimizakızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
inş cnmm çok tesekur ederım destegınız için zamanda hiç geçmiyor :) Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dularımızı geri çevirmesin inşbu gece tüm dualar senin için hayatım. sende elini karnına koy ve oku bol bol. yarın bu saatlerde seninde güzel haberini almak nasip olsun. sonrada artık gelsins ırasıyal herkesin güzel haberleri..
Canım sen nasılsın ne zaman başlayacaksın ?Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza da almanızı nasip etsin Allah... Tebrik ederim
Gözün aydın canım hayırlısıyla devam eder İnşallahkızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
Çok mutlu oldum canım darısı bizim başımızakızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
Canım sen nasılsın ne zaman başlayacaksın ?
S Seyyahdilek Rabbime şükürler olsun çok sevindim cnmmm :))
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah tebrikler darısı tüm isteyenlere pozitif bekleyenlere inşallahkızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?