Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
tebrik ederimmm. çok sevindim sizin adınıza. sağlıcakla hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah. darısı yarın sana tatlişko S sinkar

S sinkar cıım inşallah yarın seninde güzel haberlerini alıcaz çifte kutlama yapıcaaazz gelsin bebişler
böyle pozitif haber aldığım zaman çok seviniyorummm inş burda kı herkes pozitif haber alır ve topik bebişle dolar... bende yarın güzel haber veririm böyle inşşş

kuzummm inşşş dularınızı beklıyorummm Rabbim sanada inş ilk denemede nasip ederrr
bu gece tüm dualar senin için hayatım. sende elini karnına koy ve oku bol bol. yarın bu saatlerde seninde güzel haberini almak nasip olsun. sonrada artık gelsins ırasıyal herkesin güzel haberleri..

bu gece tüm dualar senin için hayatım. sende elini karnına koy ve oku bol bol. yarın bu saatlerde seninde güzel haberini almak nasip olsun. sonrada artık gelsins ırasıyal herkesin güzel haberleri..
inş cnmm çok tesekur ederım destegınız için zamanda hiç geçmiyor :) Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dularımızı geri çevirmesin inş

Kızlar doktordan geldim şimdi rahim kalinligim 3.1 bi tarafta 4 tane 9mm yumurta varmış ilacın etkileri sürüyor çikolata kıstım de biraz büyümüş . Raporu gönderdim hala donmediler ilaçlar için bilgi bekliyorum

kızlar hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bu güzel haberin devamı sırasıyla gelir inşallah hepimiz bunu hak ediyoruz.Allah dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre olsun her şey

Kızlarr çok stresli bir ay geçirdim bu ay ailesel sebeplerden ötürü ve Çarşamba günü transferim var çok moralim bozuk hiç transfer olmak istiyorum sanki olmayacakmış gibi geliyor

kızlar reglim başlıyor gibi sadece leke olarak geldi yarına sanırım tam sökülür. fsh, lh ve e2 baktıracağım ya pazar günüde doktor yok. pazartesi akşam yaptırsam olur mu 6 dan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…