canım dönerler gün içerisinde ne yorum yapacaklar bende merak ettımKızlar doktordan geldim şimdi rahim kalinligim 3.1 bi tarafta 4 tane 9mm yumurta varmış ilacın etkileri sürüyor çikolata kıstım de biraz büyümüş . Raporu gönderdim hala donmediler ilaçlar için bilgi bekliyorum
canım dönerler gün içerisinde ne yorum yapacaklar bende merak ettımKızlar doktordan geldim şimdi rahim kalinligim 3.1 bi tarafta 4 tane 9mm yumurta varmış ilacın etkileri sürüyor çikolata kıstım de biraz büyümüş . Raporu gönderdim hala donmediler ilaçlar için bilgi bekliyorum
pazartesi ve cumaları çok yoğun oluyorlarmış canım öyle demişlerdi. akşam mutlaka dönerler.Kızlar doktordan geldim şimdi rahim kalinligim 3.1 bi tarafta 4 tane 9mm yumurta varmış ilacın etkileri sürüyor çikolata kıstım de biraz büyümüş . Raporu gönderdim hala donmediler ilaçlar için bilgi bekliyorum
inş cnmmyarın da senin için sevineceğiz inşallah canım gönlünü ferah tut heyecan yapma
tşkler canım iyim bugünlerde sürekli yatıyorum.. dün kontrolüm vardı.. dr um kanama alanı görülüyor bol bol dinleneceksin bebiş büyüdükçe daha iyi tutunup o alan azalacak dedi.. inş bakalım..yarın senin sonucu merakla bekliyorumtesekkur ederım canım inş hissetiğinz gibi olur ... sen nasılsın ? hamilelık nasıl gidiyor?
Canım rabbimden dileğim inşallah bu defa güzel haber verirsin dualasalim olur mu benimde ekim başı gibi olur ben haber bekliyorum bakalım ilaçlar için ne diyeceklerxra221 canım merhaba, iyiyim çok şükür... Sen nasılsın? İlgine teşekkür ederim:) ben de ikinci tedaviye başladım. Nasipse haftaya cuma transfer günüm
Canım neden üzüyorsun kendini üzme lütfen şimdiden tutmayacak deme kötüyü çağırma pozitif olman lazım eğer böyle yapacaksan ertele hazır hissettiğinde ol transferini .Kızlarr çok stresli bir ay geçirdim bu ay ailesel sebeplerden ötürü ve Çarşamba günü transferim var çok moralim bozuk hiç transfer olmak istiyorum sanki olmayacakmış gibi geliyor
Canım aktif kanama 1.gün sayılıyor yarın sokulurse 1.gün olur o testler adetin 3.günü de yapılıyor sorun olmuyorkızlar reglim başlıyor gibi sadece leke olarak geldi yarına sanırım tam sökülür. fsh, lh ve e2 baktıracağım ya pazar günüde doktor yok. pazartesi akşam yaptırsam olur mu 6 dan sonra?
bol bol dnlen cnm kendine dikkat ettşkler canım iyim bugünlerde sürekli yatıyorum.. dün kontrolüm vardı.. dr um kanama alanı görülüyor bol bol dinleneceksin bebiş büyüdükçe daha iyi tutunup o alan azalacak dedi.. inş bakalım..yarın senin sonucu merakla bekliyorum
ama akşam 6,30 falan geç olmaz mı peki?Canım aktif kanama 1.gün sayılıyor yarın sokulurse 1.gün olur o testler adetin 3.günü de yapılıyor sorun olmuyor
Ertelemek istiyorum ama uçak biletlerini aldık bir kereCanım neden üzüyorsun kendini üzme lütfen şimdiden tutmayacak deme kötüyü çağırma pozitif olman lazım eğer böyle yapacaksan ertele hazır hissettiğinde ol transferini .
erteleme canım . tüm enerjini topla pozitif düşün ve transferini ol gel güzel sonuçlar alalım. sorun her neyse halledilir. hiçbir şey senin isteklerin ve hayallerinden daha değerli olamaz hele ki hayalin anne olmaksa. tüm benliğini toplayarak git canım olumsuz enerjiyi at üstünden.Ertelemek istiyorum ama uçak biletlerini aldık bir kere
Gündüz yapabilirsen gündüz yap olmazsa akşama da kalsa sonuçta 3.gün oluyorama akşam 6,30 falan geç olmaz mı peki?
Senin bu aralar pek sesin çıkmıyordu zaten . Bende diyordum hiç sürecini paylasmiyo artık .. canım kendini motive et eğer sorun eşinle ilgiliyse onunla konuş içini aç değilse kendini problemlerden soyutla rahatlatıcı müzikler dinle dua et için rahatlarErtelemek istiyorum ama uçak biletlerini aldık bir kere
Canım inşallah sağlıkla devam etsin, çok sevindim. Allah sıkıntı vermesin bundan sonra, aminkızlar hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bu güzel haberin devamı sırasıyla gelir inşallah hepimiz bunu hak ediyoruz.Allah dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre olsun her şey
Canım erteleme imkanın varsa ertele ama yoksa da bir şekilde kendini motive etmeye bak. Moral çok önemli biliyorsun, tedaviye başlar başlamaz herkese bir heyecan bir enerji geliyor burda. Sana da öyle olacak eminim. Sıkıntın ne derece büyük bilemiyorum ama belki tedavinin verdiği havayla o da azalır. Allah yardımcın olsunErtelemek istiyorum ama uçak biletlerini aldık bir kere
Aradım istersen canım, bi sormuş olursunKızlar hala aramadilar ben arayayım mi unutmuş olabilirler mi sizce dosyanizi değerlendirip arayacağız dediler ama geç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?