Canım kaç kere aradım kimse açmıyorAradım istersen canım, bi sormuş olursun
Hangi numarayı arıyorsun? Genelde geç arıyorlar. Hemşire e numarasını aradın mı direk?Canım kaç kere aradım kimse açmıyorunutup eve mi gittiler ya
Canım inşallah sağlıkla devam etsin, çok sevindim. Allah sıkıntı vermesin bundan sonra, amin
Canım şimdi aradılar estrofemi bugün iki tane iç geç oldu dedi yarından itibaren 3 iç dedi folik asit kullan dedi bi de. 22sinde tekrar muayeneye gidip bize yolla sonuçları dedi. 22si şimdi baktım benim 9.günüm oluyor kağıtta 10 yada 11 yazıyor siz kaçıncı gunvgittinizHangi numarayı arıyorsun? Genelde geç arıyorlar. Hemşire e numarasını aradın mı direk?
Amin canım, inşallah... Dualarım hepimizleCanım rabbimden dileğim inşallah bu defa güzel haber verirsin dualasalim olur mu benimde ekim başı gibi olur ben haber bekliyorum bakalım ilaçlar için ne diyecekler
Ben de 9.gün gitmiştim. Rahatla artık aradılar da :) inşallah güzel olur her şeyCanım şimdi aradılar estrofemi bugün iki tane iç geç oldu dedi yarından itibaren 3 iç dedi folik asit kullan dedi bi de. 22sinde tekrar muayeneye gidip bize yolla sonuçları dedi. 22si şimdi baktım benim 9.günüm oluyor kağıtta 10 yada 11 yazıyor siz kaçıncı gunvgittiniz
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah herkes ten böyle güzel haberler gelsinkızlar sonuç çıktı >>> 211 <<<çok şükür. bundan sonra sağlıklı devam eder inşallah. darısı sizlerin de başına
Ay evet çocuk gibi oldum bunlar eve gitti beni unuttu diye :) amin canım inşallah mujdelesiriz :)Ben de 9.gün gitmiştim. Rahatla artık aradılar da :) inşallah güzel olur her şey
Teşekkürler canım dualarımız hep o yönde amin inşallah.Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah herkes ten böyle güzel haberler gelsin
Evet aradılar. 7 yumurtanın 6sı ile işlem yapıldı, yarın sabah arayıp kaç embriyo geliştiğini söyleyeceğiz dediler. Bende de var heyecanlı bekleyiş :) yalnız bana jel verilmedi. İğne verildi. Bir kerede 2 ampül yapılıyor. Teste kadar yapacakmışım. Pozitif olursa 10. Haftaya kadar devam edecekmişimCnm sabah erkenden yapacağım uyku tutmuyor beni bende çok heyacanliyim :)) seni aradılar mi kaç yumurta dollendi diye
Çok sevindim cnm. Kaç embriyo transfer olacaksın? Farketmez jel de ignede ayni görevi goruyorEvet aradılar. 7 yumurtanın 6sı ile işlem yapıldı, yarın sabah arayıp kaç embriyo geliştiğini söyleyeceğiz dediler. Bende de var heyecanlı bekleyiş :) yalnız bana jel verilmedi. İğne verildi. Bir kerede 2 ampül yapılıyor. Teste kadar yapacakmışım. Pozitif olursa 10. Haftaya kadar devam edecekmişim
Keşke jel verselermiş madem. Perişan etti etti iğne ilk günden. 35i geçtiğim için çift embriyo transfer edilecek.Çok sevindim cnm. Kaç embriyo transfer olacaksın? Farketmez jel de ignede ayni görevi goruyor
Ayyy evet evet kalkar kalkmaz baktım direk buraya hadi inşallah güzel haberlerle gelir:)
Canım arı sütü yapabiliyor böyle eğer incir ve zeytinyağına yoksa alerjinKızlar bir şey sorucam? Ben 10 gündür sbaah akşam saf arı sütü sadece sabahları zeytinyağında incir birde sütmün içine çam balı 1 çay kaşığı atıp tüketyordum. Yüzümde omuzlarımda ve göğüslermde sivilceler çıkmaya başladı kızarık kızarık. Sizce bunlrdan dolayı mı olsu bırakayım mı napayım çok koktum üst üste abarttım mı acaba diyearı sütünden olmadığına eminim daha öncede sadece arı sütü kullanmıştım böyle bir şey olmamıştı. Acaba incir mi yaptı zeytinyağıyla birlikte
Arı sütü daha öncede kullanmıştım olmamıştı ama bilemedim ki. İnciri ve zeytinyağını ayeı ayrı tek başlarına her zaman kullanırım çok da severim ama olmamıştı. Acaba diyorum çok mu karıştırdım ? Peki bir süre sonra alışır mı vücudum acaba geçer mi sivilcelerCanım arı sütü yapabiliyor böyle eğer incir ve zeytinyağına yoksa alerjin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?