Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tatlım geçmiş olsun, tek tek alerjin olmasa da birlikte kullanınca belki alerjiye neden olmuştur. ayrıca her ne kadar çok anlamasak bile yaşadıklarımız kolay değil, hele de ilk öğrendiğimiz anda hissetiklerimiz. o yüzden stresten zona benzeri bir şey de çıkarmış olabilirsin. hiç gecikmeden bir doktora görün derim ben.

CAnım eşim baktı da zona değil dedi. Hani nasıl biliyor musun mesela kaş bıyık aldırtıktan sonra bazen böyle minik minik ucu hafif beyaz pütürcükler olur ya öyle ama kırmızı. Alnımda 5 6 tane var çenemde 3 tane vücudumda da toplam 10 tane vardır. Zaten eşimde kızdı çok karıştırdın diye ben sadece arı sütüne devam edeyim bide omepa q10a . Ama incirde de aklım kalcak yumurta kalitesi artırıyomuş ya :)) bence stresten düşünmekten vücudum dışarı attı ama biraz dinlendireyim kendimi.

yok canım, semra hanım 35 üstü olsan bile tek tercih ediyor özellikle ısrar edilmezse. eğer embriyo kalitesi çok iyi değilse ve tek tüpte dondurma yapmışlarsa o zaman çift transfer ediliyor.
Bildiğim iyi oldu teşekkür ederim ben ısrar edeceğim demekki şartlar uygun olursa

yok canım, semra hanım 35 üstü olsan bile tek tercih ediyor özellikle ısrar edilmezse. eğer embriyo kalitesi çok iyi değilse ve tek tüpte dondurma yapmışlarsa o zaman çift transfer ediliyor.
Merkezden merkeze farklılık gösteriyordur belki ama benim doktorum (Mersin Üniversitesi araştırma hastanesi) "35 yaşındasınız hımmm güzel çift embriyo çalışacağız o zaman" dedi

Bu arada şimdi merkezden aradılar. 7 yumurtanın 6sı ile işlem yapıldı. Onun da 4ünde embriyo gelişti dediler. Yarın 10da transferim yapılacak.4 embriyo gelişmesi iyi midir arkadaşlar?
S sinkar haber bekliyoruz cancan. Hadi güzel haberlerin grlsin artık

Canım vücudunda da var mı ?

İyi tabi canım iki embriyo mu transfer edilecek 3. Gün embriyolarını genelde iki embriyo transfer ediliyor

Canım sana 2.gün embriyosu mu verecekler ?

Omuzlarımda ve gerdanımda var toplam 10 tane sanıyorum. Bi kaç gün sadece arı sütü ve omepa q10 kullanıcam bakalım azalıcak mı
Alerji olabilir canım birden çok vitamin almak iyi olmayabilir arı sütü zaten ağır oyuzden olmuş olabilir sen bu ay mi başlıyorsun?

Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Canım benim... şuan yaşadığın duyguyu hissettiklerini en az senin kadar yaşıyor ve hissediyoruz. Ama her zaman söylediğimiz bir şey var şartlar ne olursa olsun iyi veya kötü en doğru zaman ne zamansa o zaman geliyor bebek. İnanıyorum ki senin zamanın en kısa zamanda gelecektir. Çok söyleyecek söz bulamıyorum açıkcası. Tek bildiğim bir gün bitecek bu devran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…