Canım benim hayırlısı olsun. Gençsin daha 2.de olacak inşallah. Üzme kendini canım arkadaşımKizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Balım üzülme bir sonraki sefer olur inşaAllah. Hem sevinç hoca demişti ki bana bazen biz vücudun istemeyeceği bir embriyo oluşturuyor olabiliyoruz çünkü dış görünüşlerine bakıyoruz ama genelde diğerlerinde başarıyı sağlıyoruz genç çiftlerde 3 te 2 başarı sağlıyoruz demişti ben inanıyorum bir sonraki güzel olacak sen de İnan. Kalitesi neydi Balım verileninKizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Cnm 5AA kalite idi. Ama nasip değilmiş semra hanima 29 Eylüle negatif görüşme için randevu aldimm. Bakalım ne diyecekler büyük ihtimalle embriyoları pgt ye yollayacaklarBalım üzülme bir sonraki sefer olur inşaAllah. Hem sevinç hoca demişti ki bana bazen biz vücudun istemeyeceği bir embriyo oluşturuyor olabiliyoruz çünkü dış görünüşlerine bakıyoruz ama genelde diğerlerinde başarıyı sağlıyoruz genç çiftlerde 3 te 2 başarı sağlıyoruz demişti ben inanıyorum bir sonraki güzel olacak sen de İnan. Kalitesi neydi Balım verilenin
Canim bilmiyorum artık gücüm kalmadı sanırım embriyolarıMDA genetik sıkıntı var ondan tutunamiyorlarCanım benim hayırlısı olsun. Gençsin daha 2.de olacak inşallah. Üzme kendini canım arkadaşım
Canım benim ya haberini bekliyordum. Üzülme ne olur her şerde vardır bi hayır. İnşallah bundan sonrakinde güzel haberler alacaksın. Bende yaşadım biliyorum zor çok iyi anlıyorum seni ama biz elimizden geleni yapıcaz tevekkülü Allah (C.C) ye bırakıcaz. İnşallah hepimiz bir gün kucaklarımıza alıcaz. İnanıyorum ben.Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Aslında beni üzen şey hersey bu kadar iyi ve normalken neden olmuyor. Yane bir sorun olsa ve bunu bilsem daha kolay atlatacagim süreci belirsizlik beni yoruyorCanım benim ya haberini bekliyordum. Üzülme ne olur her şerde vardır bi hayır. İnşallah bundan sonrakinde güzel haberler alacaksın. Bende yaşadım biliyorum zor çok iyi anlıyorum seni ama biz elimizden geleni yapıcaz tevekkülü Allah (C.C) ye bırakıcaz. İnşallah hepimiz bir gün kucaklarımıza alıcaz. İnanıyorum ben.
Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Canım bir seferki transferde negatif almış olman embriyolarda genetik problem var anlamına kesinlikle gelmez her transfer gebelikle sonuçlanmıyor maalesef inşallah 2. sinde yüzün gülecekCanim bilmiyorum artık gücüm kalmadı sanırım embriyolarıMDA genetik sıkıntı var ondan tutunamiyorlar
CANIM heyecanla bekliyordum 0.45i görünce dondum yerimde yaKizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Anladım canım inşallah sımsıkı tytunurlar. Bu arada sen dogubeyazitta değil miydin taşındınn mi3. Gün canım
Canım zeytinyağı incir ekim adetinden bir kaç gün önce başla şimdi erken benceEkim reglimde başlıyorum canım 13 14 ekime denk gelecek sanıyorum .
Sağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak insCANIM heyecanla bekliyordum 0.45i görünce dondum yerimde yainan en az senin kadar istiyordum olmasını . Her şey bu kadar iyiyken neden diye sorguluyor insan amma nasipten ötesi yok işte.şükür ki embriyon çok belki genetik bir sıkıntı vardır bu embriyonda. Eşinin ailesinde var mı böyle bi sıkıntı ? Ne olur kendini yıpratma arkadaşım uygun embriyo vardır birden fazla hemde ve tutunacak mutlaka
Inşallah 2.de tutacak canım Semra hanım kişilerin küçük olduğu için almaz bence belki yapisikliklari düzeltir yada hiç ellemeden yine tüp yapar kimyasal olması bile tutunabildigini gösteriyor.bu arada yaşın kaçtı canımKızlar benimde değerim 2.42 ye düşmüş hemşire bi test daha isteyebilirler sıfırı görmek için dedi. Randevuyu 22 eylüle aldım. Bakalım Semra hanım neler diyecek.
Ben bu kimyasaldan bişey anlamıyorum canım ya şimdi tutunmuş oluyor ama düşüyor mu yoksa hiç mi tutunmuyor ilaçlardan dolayı mı hcg yükseliyor? Yaşım 35 canımInşallah 2.de tutacak canım Semra hanım kişilerin küçük olduğu için almaz bence belki yapisikliklari düzeltir yada hiç ellemeden yine tüp yapar kimyasal olması bile tutunabildigini gösteriyor.bu arada yaşın kaçtı canım
Ilaçlardan değil canım tutunma olmuş ama bi sebepten dolayı düşmüşBen bu kimyasaldan bişey anlamıyorum canım ya şimdi tutunmuş oluyor ama düşüyor mu yoksa hiç mi tutunmuyor ilaçlardan dolayı mı hcg yükseliyor? Yaşım 35 canım
Canım seni merak ettiğim için girdim baktım ama malesef sonuç negatif olmuşSağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak ins
Çok üzüldüm ;(Canim bilmiyorum artık gücüm kalmadı sanırım embriyolarıMDA genetik sıkıntı var ondan tutunamiyorlar
Canım üzüntün taze diye bence kötümser bakıyorsun ilk transferde tutma olasılığı genetik olarak sağlam olsada %50 di yani tutmaması da bir ihtimaldi. Hep her kardeşi engelli olarak dünyaya gelende bir genetik problem çıkacak diye birşey yok olımlu ol kendini üzmeSağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?