Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Balım üzülme bir sonraki sefer olur inşaAllah. Hem sevinç hoca demişti ki bana bazen biz vücudun istemeyeceği bir embriyo oluşturuyor olabiliyoruz çünkü dış görünüşlerine bakıyoruz ama genelde diğerlerinde başarıyı sağlıyoruz genç çiftlerde 3 te 2 başarı sağlıyoruz demişti ben inanıyorum bir sonraki güzel olacak sen de İnan. Kalitesi neydi Balım verilenin

Cnm 5AA kalite idi. Ama nasip değilmiş semra hanima 29 Eylüle negatif görüşme için randevu aldimm. Bakalım ne diyecekler büyük ihtimalle embriyoları pgt ye yollayacaklar

Canım benim hayırlısı olsun. Gençsin daha 2.de olacak inşallah. Üzme kendini canım arkadaşım
Canim bilmiyorum artık gücüm kalmadı sanırım embriyolarıMDA genetik sıkıntı var ondan tutunamiyorlar

Canım benim ya haberini bekliyordum. Üzülme ne olur her şerde vardır bi hayır. İnşallah bundan sonrakinde güzel haberler alacaksın. Bende yaşadım biliyorum zor çok iyi anlıyorum seni ama biz elimizden geleni yapıcaz tevekkülü Allah (C.C) ye bırakıcaz. İnşallah hepimiz bir gün kucaklarımıza alıcaz. İnanıyorum ben.

Aslında beni üzen şey hersey bu kadar iyi ve normalken neden olmuyor. Yane bir sorun olsa ve bunu bilsem daha kolay atlatacagim süreci belirsizlik beni yoruyor

Herkese çok teşekkür ederim destegeniz için negatif görüşme için 29 Eylüle randevu aldim

Canım hayırlısı böyleymiş üzme kendini. daha geride bir sürü kaliteli embriyon var ve pgt de yapılırsa olmamasi için bir neden kalmıyor ortada yaşın da genç. Tutsa ve sağlıksız olsa daha cok üzülecektin emin ol. Kendini toparla ve semra hanım ile en iyisi senin için ne olacaksa ona karar verilecek ona odaklanmasın şuan

Canim bilmiyorum artık gücüm kalmadı sanırım embriyolarıMDA genetik sıkıntı var ondan tutunamiyorlar
Canım bir seferki transferde negatif almış olman embriyolarda genetik problem var anlamına kesinlikle gelmez her transfer gebelikle sonuçlanmıyor maalesef inşallah 2. sinde yüzün gülecek

CANIM heyecanla bekliyordum 0.45i görünce dondum yerimde ya inan en az senin kadar istiyordum olmasını . Her şey bu kadar iyiyken neden diye sorguluyor insan amma nasipten ötesi yok işte.şükür ki embriyon çok belki genetik bir sıkıntı vardır bu embriyonda. Eşinin ailesinde var mı böyle bi sıkıntı ? Ne olur kendini yıpratma arkadaşım uygun embriyo vardır birden fazla hemde ve tutunacak mutlaka

Sağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak ins

Kızlar benimde değerim 2.42 ye düşmüş hemşire bi test daha isteyebilirler sıfırı görmek için dedi. Randevuyu 22 eylüle aldım. Bakalım Semra hanım neler diyecek.
Inşallah 2.de tutacak canım Semra hanım kişilerin küçük olduğu için almaz bence belki yapisikliklari düzeltir yada hiç ellemeden yine tüp yapar kimyasal olması bile tutunabildigini gösteriyor.bu arada yaşın kaçtı canım

Ben bu kimyasaldan bişey anlamıyorum canım ya şimdi tutunmuş oluyor ama düşüyor mu yoksa hiç mi tutunmuyor ilaçlardan dolayı mı hcg yükseliyor? Yaşım 35 canım

Sağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak ins
Canım seni merak ettiğim için girdim baktım ama malesef sonuç negatif olmuş şu an çok iyi olmayabilirsin kafanda bir dünya soru tahmin edebiliyorum ama zaman geçtikçe daha iyi olacaksın inşallah.
Embriyoların çok, pgt ye gitse de sana yetecek kadarı sağlıklı gelecektir.
Hevesle bekleyip negatifi görmek nasıl bir his bilmiyorum, aşılamayı saymazsam iki transferde de pozitifi gördüm ama sonrası acı oldu.
Sağlıksız olacaksa hayırlı olmayacaksa hiç tutunmaması daha iyi emin ol. Yılmak yok, bu bizim sınavımız. Çok şükür ki büyük destekçi eşlerimiz var, tedavi imkanı olan bir ülkede yaşıyoruz, tedavi için gerekli teknolojinin var olduğu bir devirde hayattayız. Ve öyle ya da böyle maddi anlamda bir şekilde yetiyoruz.
Senin, eşinin sağlığı yerinde olsun. Gerisi inşallah tamamlanacak.
Farklı süreçlerden geçtik, herkesin benzersiz üzüntüleri var burada ama ortak olmaya destek olmaya çalışıyoruz yazarak.. Sen toparlayacaksın ve burda güzel haberler vereceğin günlerin olacak, buna inan lütfen. Allah ın kudreti bizim aklımızın alamayacağı kadar büyük. Ve onun için imkansız hiçbir şey yok. İnanarak dua edelim biz yeter ki....

Canım üzüntün taze diye bence kötümser bakıyorsun ilk transferde tutma olasılığı genetik olarak sağlam olsada %50 di yani tutmaması da bir ihtimaldi. Hep her kardeşi engelli olarak dünyaya gelende bir genetik problem çıkacak diye birşey yok olımlu ol kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…